Sveučilište u Splitu

Priliku za mobilnost u okviru Erasmus+ programa dobilo 170 splitskih studenata

Kineziološki fakultet u Splitu

Sveučilište u Splitu objavilo je prve rezultate odabira 170 kandidata za Erasmus+ u ak. god. 2017/18.

Sveučilište u Splitu odobrilo je odlazak na mobilnost u svrhu studija u okviru Erasmus+ programa za 170 kandidata te im osiguralo financijsku potporu.

Sveučilište je zaprimilo 172 prijave. No, imajući u vidu broj ugovorenih mjesta u inozemnim visokoškolskim ustanovama i financijska sredstva predviđena za ovu svrhu, odobrilo je čak 170 zahtjeva.

Osnovni kriteriji bili su akademski uspjeh, razina znanja stranog jezika, ocjena pisma motivacije, a prioritet su imali kandidati koji još nisu odlazili u inozemstvo za vrijeme studija.

Priopćenje o odluci Sveučilišta možete pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Promocija

Digitalno društvo

Na TVZ-u pokrenut novi studij Informacijska sigurnost i digitalna forenzika

Tehničko veleučilište u Zagrebu (TVZ) dobilo je dopusnicu za provođenje novog specijalističkog diplomskog stručnog studijskog programa Informacijska sigurnost i digitalna forenzika.

Promocija studenata

Izvješće Europske komisije o životu mladih Europe

U Europi sve više mladih sa sveučilišnom diplomom, Hrvatska slijedi trend

Unatoč povećanju broja mladih sa završenim studijem, u Europi je sve više onih koji vrlo rano prekinu školovanje. Također, europski srednjoškolci pokazuje slabe rezultate u području čitalačke i matematičke pismenosti i prirodoslovlja.

Fotograf

„Cijeli svijet je pozornica“

Prijavite se na fotografski natječaj

Ako imaš oko za dobar kadar, fotografiju i njezinu obradu, ovaj je natječaj raspisan baš za tebe.

OO

Otvoreno srce HKS-a

Studenti HKS-a prikupljaju donacije za Otvoreni ormar

Donacije će se prikupljati u prizemlju glavne sveučilišne zgrade u ponedjeljak, 1. travnja, i utorak, 2. travnja, od 9:00 do 13:00.

Studenti Bernaysa

Iskorak najmlađeg hrvatskog visokog učilišta

Bernays predstavio najinovativnije studije turizma u Hrvatskoj

– Nakon što smo našim studijskim programima dali snažan doprinos kvaliteti tržišta komunikacija, odlučili smo napraviti iskorak u studije turizma, područje gospodarstva kojem je u Hrvatskoj prijeko potreban vrhunski educiran kadar. Želimo biti dio rješenja za ključni problem hrvatskog turizma, nedostatak kvalitetnog kadra, što vjerujem da ovim najmlađim i sigurno aktualnim potrebama najprilagođenijim studijskim programima možemo postići. – rekao je dekan Bernaysa.