Sveučilište u Splitu

Priliku za mobilnost u okviru Erasmus+ programa dobilo 170 splitskih studenata

Kineziološki fakultet u Splitu

Sveučilište u Splitu objavilo je prve rezultate odabira 170 kandidata za Erasmus+ u ak. god. 2017/18.

Sveučilište u Splitu odobrilo je odlazak na mobilnost u svrhu studija u okviru Erasmus+ programa za 170 kandidata te im osiguralo financijsku potporu.

Sveučilište je zaprimilo 172 prijave. No, imajući u vidu broj ugovorenih mjesta u inozemnim visokoškolskim ustanovama i financijska sredstva predviđena za ovu svrhu, odobrilo je čak 170 zahtjeva.

Osnovni kriteriji bili su akademski uspjeh, razina znanja stranog jezika, ocjena pisma motivacije, a prioritet su imali kandidati koji još nisu odlazili u inozemstvo za vrijeme studija.

Priopćenje o odluci Sveučilišta možete pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Novi paviljoni na Savi

Studentski centar upozorava

Studenti, požurite s useljenjem u domove

Ove godine bi, prema rečenom, studentima koji su samo malo "ispod crte" trebala biti ustupljena mjesta onih koji se ne usele na vrijeme.

EWoB

Odvaži se, prijavi se i istupi iz mase!

Osijek: EWob Business Hackathon #2

EWoB Business Hackthon je studentsko natjecanje u organizaciji studentske udruge EWoB (Poduzetnici Bez Granica). Održava se 22. svibnja na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a cilj natjecanja je doći do 1% najboljih studenata na osječkom Sveučilištu.

Erasmus mobility

Agencija za mobilnost i programe EU

Sudjeluj u programima osposobljavanja i putuj po Europi!

Agencija za mobilnost i programe EU, u sklopu programa Erasmus, otvorila je poziv za mlade iz Hrvatske za sudjelovanje na projektima koje financira Europska unija. Sudionici imaju osiguran smještaj, a EU sufinancira i prijevoz u određenom postotku, ovisno o državi.

Vinil

Sve o pločama te zašto se i dalje koriste

Vinil: studentski dokumentarac o gramofonskim pločama

Glazba s gramofona nekim je ljudima nezamjenjiva, a u dokumentarcu studenta Lina Pečura zvanom "Vinil" možete pogledati o čemu se točno radi te koje su to čari gramofonskih ploča.

KSET nagradna priča

KSET poziva

Kako počinje tvoja priča? Prijavi se na KSET-ov natječaj kratke priče i otkrij nam!

Pravo sudjelovanja imaju svi autori koji pišu na hrvatskom jeziku, a poslane priče moraju biti prethodno neobjavljene i duljine do 5000 riječi (da, 5000 riječi, a ne po uobičajenom pravilu od 9000 znakova!).