Predavanje na FSB-u

Na Maratonu karijera gostuje čovjek koji je ostvario san svakog dječaka

Miroslav Zrnčević

Drugi „Maraton karijera” ove će godine posjetiti i Fakultet strojarstva i brodogradnje, na kojem će predavanje održati Miroslav Zrnčević, test vozač Rimac Automobila koji radi ne samo svoj posao iz snova, već posao iz snova velikog dijela muške populacije.

Velik broj djece u djetinjstvu, pogotovo dječaka, sanja o tome kako će jednoga dana živjeti od vožnje automobila, jer autići ipak pripadaju jednima od najzabavnijih igračaka, barem je to tako bilo kad su trenutačni studenti bili klinci. Možda većina s vremenom shvati da njihov san nije realističan, no svakako postoje ljudi koji odrastu i za život zarađuju vozeći automobile. Jedan od njih je i Miroslav Zrnčević, koji danas radi kao test vozač Rimac Automobila.

Veliki entuzijast auto-moto sporta završio je Fakultet strojarstva i brodogradnje, koji je jedna od postaja ovogodišnjeg, drugog po redu, Maratona karijera. Tu će održati predavanje 13. ožujka od 14 sati, kada ćete imati priliku čuti sve što vas zanima o zanimljivom životu FSB-ovog uspješnog alumnija.

Zrnčević je jedan od osnivača FSB Racing Teama, projekta koji je na njegovom fakultetu potencirao zanimanje za auto-moto sportom. Iako je njemu i njegovim kolegama put do uspjeha bio prilično zahtjevan, za sobom su ostavili projekt koji je omogućio bolji profesionalni razvoj velikom broju studenata. Danas je član Rimac Automobila, u čijem radu sudjeluje kao test vozač te je tako došao do posla svojih snova, ali i snova velikog dijela populacije koji voli kada adrenalin juri njihovim tijelom.

A kako je moguće doći do jednog od najpoželjnijih poslova za sve ljubitelje auto-moto sporta, Zrnčević će sam otkriti na svojem predavanju na Fakultetu strojarstva i brodogradnje. Sve dodatne informacije o Maratonu nalaze se na službenoj stranici

Komentari na članak

Vezani članci

Tomislav Grubišić na Maratonu

„Maraton karijera”

Maratonci startali na FER-u: O zavidnoj karijeri progovorio Tomislav Grubišić, o pravilnoj raspodjeli vremena Darko Špoljarić, a HalPet iznenadio studente

Započeo je Maraton karijera, a Darko Špoljarić, Tomislav Grubišić i iznenađenje tvrtke HalPet osigurali su napetost u samom startu.

Mediatoolkit

Projekt udruge Studentski informativni kutak

Mediatoolkit zanimljivom radionicom otvara drugi dio projekta „Maraton karijera"

Kako bolje najaviti predavanje glavne urednice Tportala.hr Danijele Jozić, nego zanimljivom radionicom o načinima praćenja i organizacije informacija u medijskom svijetu koju će održati Igor Pekija iz Mediatoolkita, tvrtke koja se istaknula svojim nastojanjima da zapošljava mlade ljude i ambiciozne studente.

Selfie s Tomislavom Grubišićem

Projekt "odradio" prvu godinu

FOTO: Maraton karijera okupio 9 hrvatskih uspješnika i inspirirao studente

Maraton karijera, veliki projekt udruge Studentski informativni kutak uspješno je priveden kraju nakon svog prvog održavanja na Sveučilištu u Zagrebu. Donosimo kratki pregled svih pet susreta u fotogaleriji.

Informiranje - pravo mladih

Projekt "Informiranje - pravo mladih"

SIK priprema predstavljanje predstavničkih tijela mladih

Studentski informativni kutak organizira radionicu na kojoj svi zainteresirani mladi imaju priliku upoznati se s radom studentskih zborova, domskih odbora, savjeta mladih i drugih tijela.

Sastanak Gospodarskog vijeća FSB-a

Unaprjeđenje studijskih programa

Uglednici se uključili u rad Gospodarskog vijeća FSB-a; od njih se očekuje iniciranje novih studijskih programa

Alumniji FSB-a, a ujedno i ugledni gospodarstvenici koji zapošljavaju magistre strojarstva, brodogradnje i zrakoplovstva, pokazali su spremnost podijeliti s akademskom zajednicom svoje vrijedno iskustvo, znanje, ali i problematiku s kojom se svakodnevno susreću prilikom svojeg poslovanja.