Sveučilište u Rijeci

Na jedan dan zastaju obveze na Filozofskom fakultetu

https://www.facebook.com/U%C4%8Diteljski-fakultet-u-Rijeci-213405545415163/

U četvrtak, 9. svibnja, Filozofski fakultet obilježava svoj dan, stoga se očekuje puno raznolikog zabavnog sadržaja kao što su sportska natjecanja i predstave, a ni hrane neće nedostajati.

Svi studenti Sveučilišta u Rijeci pozvani su na obilježavanje Dana Filozofskog fakulteta u Rijeci koji se svake godine održava 9. svibnja. Na jedan dan obaveze na ovom fakultetu će zastati, a studenti i profesori moći će se zabaviti uz bogat program.

Ako ste čovjek od jutarnje rekreacije, svratite do Filozofskog gdje u 10 sati Udruga studenata psihologije Psirius organizira natjecanje u različitim sportskim aktivnostima. Nakon rekreacije vrijeme je za odmor, a ujedno i kulturno uzdizanje. Novoosnovana dramska skupina Filozofskog fakulteta AmFFRIteatar predstavlja dvije predstave: Ured za snove i Kraljevstvo Kroetena na kojima su vrijedno radili od početka ovog semestra. Predstave su uprizorene na temelju autorskih radova dvojice studenata. Predstave počinju jedna za drugom u 11:40. Istodobno će se vani peći roštilj kako bi se i tete u menzi barem na jedan dan odmorile.

U poslijepodnevnim satima nakon predstava, u 14 sati, sprema se Water Wars 2 (prvi dio se odigrao prošle godine), gađanje vodenim balonima u organizaciji studenata germanistike Duden. Nakon toga slijedi još malo tjelesne aktivnosti. U 15 sati započinje natjecanje u penjanju stepenicama do devetog kata, na vrh zgrade Fakulteta, limbo i potezanje užeta. Studenti su tada slobodni za odmor koji trebaju dobro iskoristiti jer u 22 sata u dvorištu Fakulteta počinje Trash party. Zajamčena je dobra zabava dugo u noć.

Komentari na članak

Vezani članci

Udruga sisačkih studenata

Predstavljanje studijskih programa maturantima

Održan prvi Dan fakulteta u Sisku u organizaciji Udruge sisačkih studenata

Udruga je predstavila više od dvadeset fakulteta, državnih i privatnih, te različite segmente studentskog života. Kako bi se posjetiteljima Dana fakulteta bolje predočio studentski život u suradnji s Kino klubom Sisak snimljen je film o studentskom životu čija je premijera bila upravo na Danu fakulteta.

SPIRI 2015

Udruga studenata psihologije Psirius

2. Regionalni susret studenata psihologije pod motom „Psihologija bez granica”

Osim što će studenti predstavljati rezultate svojih istraživanja i preglednih radova, SPIRI je osmišljen i kao susret studenta psihologije.

ŠtoRIje

USK Idiom

Prvi broj studentskog časopisa ŠtoRIje: poziv za slanje radova

Rad može imati najviše dva autora, a svaki autor može prijaviti jedan rad. Krajnji je rok za slanje radova 10. svibnja 2014. godine. 

FFDI

Na današnji dan

Dan Filozofskoga fakulteta Družbe Isusove

U četvrtak, 6. studenoga 2014. u 18 sati, održat će se proslava Dana Filozofskog fakulteta Družbe Isusove i promocija diplomanata.

Dođite na tribinu „Želim slušati ljude“

Tribina „Želim slušati ljude: Kakvo Sveučilište trebamo“

Studenti imaju priliku postaviti pitanja novoj rektorici Sveučilišta u Rijeci

Udruga Univeritas poziva sve da se priključe tribini na kojoj mogu postavljati pitanja prof. dr. sc. Snježani Prijić Samaržija, novoj rektorici Sveučilišta u Rijeci.