LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
BUS 2022 – Budućnost ugodnog stanovanja

Na FER-u uskoro konferencija o budućnosti stanovanja u organizaciji SUPEUS-a

Jedanaesta po redu konferencija za studente BUS 2022 – Budućnost ugodnog stanovanja održava se u subotu, 12. ožujka 2022, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva s početkom u 9 sati.

Jedanaesta po redu konferencija za studente BUS 2022 – Budućnost ugodnog stanovanja održava se u subotu, 12. ožujka 2022, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva s početkom u 9 sati.

SUPEUS – Studentska udruga za promicanje energetske učinkovitosti i savjetovanje interdisciplinarna je udruga studenata koja objedinjuje različite tehničke i znanstvene discipline te stručne izvore dotičući se aktualnih grana tehnologije, znanosti i gospodarstva.

Jedan od najvećih projekta Udruge je Budućnost ugodnog stanovanja – BUS. Riječ je o besplatnoj stručnoj konferenciji za studente i sve one koje zanima edukacija o aktualnostima iz svijeta energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i održive gradnje.

Jedanaesta po redu konferencija za studente BUS 2022 – Budućnost ugodnog stanovanja održava se u subotu, 12. ožujka 2022, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva s početkom u 9 sati.

Na ovogodišnjoj konferenciji pod temom Vizije budućnosti tijekom cjelodnevnih će predavanja studenti, profesori i stručnjaci podijeliti svoje vizije budućih gradova i tehnologije te ideje i kreativna inženjerska rješenja koja se mogu koristiti pri projektiranju i gradnji. Tijekom jednodnevnog seminara svi sudionici dobit će najrelevantnije informacije o trendovima i problemima u energetici te potencijalnim rješenjima istih.

Više informacija o radu Udruge možete pronaći na službenoj stranici i društvenim mrežama, a dodatne informacije o ovogodišnjoj konferenciji na službenoj web-stranici projekta SUPEUS | Konferencija BUS i službenom događaju BUS 2022 | VIZIJE BUDUĆNOSTI.


Program konferencije

FOTO: PRESS