LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
MOL Grupa

MOL-ova PIMS akademija prima novu generaciju studenata!

Financiranje programa za odabrane kandidate u cijelosti će biti pokriveno od strane MOL Grupe.

Financiranje programa za odabrane kandidate u cijelosti će biti pokriveno od strane MOL Grupe.

Fakultet informatičke tehnologije Sveučilišta Pannonia u Mađarskoj u suradnji s MOL Grupom i ove godine pokreće Poslijediplomski program specijalizacije iz optimizacije lanca opskrbe u naftnoj industriji, PIMS Akademiju. 

Polaznici programa imat će priliku steći obrazovanje i praktične vještine u području optimizacije lanca opskrbe u naftnoj industriji kroz edukacije u poslovanju i tehnologiji rafinerijske obrade, trgovini te logistici u petrokemijskoj industriji. Također, najbolje ocijenjeni polaznici Akademije dobit će  priliku za zaposlenje u MOL Grupi.

PIMS akademija traje dva semestra i održava se u Mađarskoj, točnije u Veszprému i rafineriji Danube, dok su sva predavanja na engleskom jeziku. Financiranje programa za odabrane kandidate u cijelosti će biti pokriveno od strane MOL Grupe.

Potrebna znanja i vještine za prijavu na natječaj uključuju završen dodiplomski ili poslijediplomski studij iz područja kemije, kemijskog inženjerstva, informacijskih tehnologija, primijenjene matematika i ekonomije, odlično poznavanje engleskog jezika, kao i sposobnost apstraktnog mišljenja i izvanredne matematičke te komunikacijske i prezentacijske vještine. Uvjet za prijavu na natječaj je napredno poznavanje engleskog jezika, dok je iskustvo rada u industriji prednost.

Prijave su otvorene do 22. svibnja 2015. putem MOL Group Career page on LinkedIn pod kategorijom „PIMS ACADEMY PARTICIPANT.“

Dodatne informacije o programu dostupne su na stranici Fakulteta informatičke tehnologije, a ukoliko imate dodatnih pitanja o Akademiji, pošaljite ih na pimsacademy@mol.hu

FOTO: MOL