Konferencija na Sveučilištu u Zadru

Ministarstvo poziva na raspravu o socijalnoj dimenziji visokog obrazovanja; prijave još danas

https://pixabay.com/photos/convention-conference-meeting-1410870/

SIDERAL je Erasmus+ projekt koji pokušava uključiti različite perspektive o edukaciji u sklopu visokog obrazovanja, a konferencija koja će uključiti raspravu o njima će se održati 2. srpnja na Sveučilištu u Zadru

Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske poziva sve zainteresirane da se prijave na konferenciju Erasmus+ projekta SIDERAL – Social and International Dimension of Education and Recognition of Acquired Learning. Održat će se 2. srpnja na Sveučilištu u Zadru.

Cilj je ove konferencije razmjena pogleda i iskustava o pitanju socijalne dimenzije u sklopu visokog obrazovanja u Hrvatskoj i Europi. Partneri su ovog projekta spomenuto ministarstvo, Ministarstvo obrazovanja Austrije, Švedski odbor za visoko obrazovanje i ESU (Europska studentska unija).

Na konferenciju se možete prijaviti do 25. lipnja tako što popunite obrazac na poveznici. Nakon prijave svi će sudionici konferencije dobiti sve relevantne dokumente koji bi mogli biti korisni za upotrebu. Više informacija i cjelokupni program konferencije dostupan je ovdje.

Komentari na članak

Vezani članci

Gledanje letka

Sveučilište u Zagrebu

Prvi rezultati: Erasmus+ studijski boravak za studente za akademsku godinu 2015/2016

Studenti koji nisu dobili financijsku potporu, ali su odabrani od strane svojih fakultetskih povjerenstava, imaju dvije mogućnosti.

EU - zastava

Model European Union

Mladi iz europskih zemalja na putu do vođenja Europske unije

Do 5. kolovoza zaprimaju se prijave mladih za sudjelovanje na konferenciji u čijem će se sklopu u Zagrebu održati simulacija rada članova Europskog vijeća i Vijeća ministara vanjskih poslova.

Konferencija "Moderni pristupi u promociji i mjerenju tjelesne aktivnosti"

HEPA konferencija

KIF donosi uvid u moderne pristupe tjelesnoj aktivnosti

Proteklih godina promocija tjelesne aktivnosti postala je neizostavan dio intervencija koje se provode s ciljem prevencije kroničnih bolesti u cijelom svijetu. Upravo je zbog toga nadolazeća HEPA konferencija, u organizaciji zagrebačkog Kineziološkog fakulteta, iznimno vrijedna.

IZ

Info zona

Mogućnosti Erasmusa+ za financiranje projekata strateških partnerstava

Natječaj za cilj ima razvijati inicijative i inovacije te poticati suradnju i razmjenu iskustva i znanja na europskoj razini. Potiče suradnju civilnog, javnog i privatnog sektora u području mladih, obrazovanja i osposobljavanja.

Savjetodavna skupina za socijalnu dimenziju visokog obrazovanja

Rad Skupine za praćenje Bolonjskog procesa

IRO razvija socijalnu dimenziju visokog obrazovanja na europskoj razini

IRO je već deset godina važan akter na razvoju politike socijalne dimenzije visokog obrazovanja u Hrvatskoj, a sudjelovanje Šćukanca Schmidta u radu BFUG skupine značajno je postignuće koje predstavlja početak aktivnijeg angažmana Hrvatske u razvoju socijalne dimenzije visokog obrazovanja na europskoj razini.