SplitMisli

Matematičko predavanje i instrukcije – besplatni splitskim studentima

Matematika

Za studente svih splitskih fakulteta udruga SplitMisli organizira predavanje i instrukcije iz matematike. Sudjelovanje je besplatno, ali je broj sudionika ograničen.

Udruga mladih i studenta SplitMisli ovog četvrtka, 11. listopada, u 18 sati, organizira predavanje posvećeno Diferencijalnom računu, zanimljivom matematičkom području. Događaj će se održati na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, na splitskoj adresi Ruđera Boškovića 33, u učionici B3-17. Po njegovu će se završetku studenti podijeliti u grupe, a tada, ili u kasnijem dogovorenom terminu, članovi udruge održat će im i instrukcije iz matematike.

Pridružiti se mogu studenti svih sastavnica Sveučilišta u Splitu, sudjelovanje je besplatno, ali je potrebno prethodno se prijaviti na poveznici zbog ograničenog broja mjesta. Sve dodatne informacije moguće je potražiti na službenom Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

Kockanje

Mladi i ovisnost

Splićani imaju priliku saznati sve o kockanju i tendenciji studenata prema ovoj ovisnosti

Splitski Centar za savjetovanje studenata 5. prosinca organizira predavanje o danas često zaobilaznoj temi kockanja i mladih.

Knjiga

Za sve ljubitelje povijesti

Predstavljanje knjige Pavla Rittera Vitezovića

Na predstavljanju knjige sudjelovat će povjesničarka dr. sc. Zrinka Blažević, filolog dr. sc. Pavao Knezović, prevoditelj Petar Ušković Croata i urednik Ivan Bekavac Bašić.

Matematičko natjecanje 2015

Matematička olimpijada na Tajlandu

Hrvatska osvojila 5 medalja i odlično 15. mjesto

Hrvatski matematičari još su jednom dokazali da znaju rješavati i one najkompliciranije matematičke zadatke.

Wellington

Raj za tehničare i informatičare

VIDEO: Novi Zeland nudi posao iz snova

Novi Zeland nudi posao koji je teško odbiti. Prijave se vrše "online", a sve koji prođu u uži krug izbora čeka besplatan put u Novi Zeland i besplatni smještaj.

Drive-in kino

Projekt udruge HSA

„DriveINkino“ ponovno u Zagrebu, ulaz besplatan

– Posjetitelje će i ove godine, također uz odlične filmove, na Kockici čekati bogata ponuda zabavnog sadržaja prije i nakon projekcija filmova. – poručuju organizatori.