LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj tvrke Five

Ljetna praksa za 16 studenata u digitalnoj industriji

Studenti će imati priliku okusiti pravi timski rad na projektima svjetske razine. Za ovo će biti potrebna prvoklasna disciplina i mnogo odricanja, tako da će tvrtka Five birati samo najbolje od najboljih.

Studenti će imati priliku okusiti pravi timski rad na projektima svjetske razine. Za ovo će biti potrebna prvoklasna disciplina i mnogo odricanja, tako da će tvrtka Five birati samo najbolje od najboljih.

I ovog ljeta tvrtka Five poziva najbolje i najupornije studentice i studente, mlade dizajnere i developere koji su spremni na red, rad i disciplinu na Five Boot Campu. Kroz srpanj, kolovoz i rujan, u svojem zagrebačkom uredu, pripremit će 16 mladih i talentiranih studenata za život u digitalnoj industriji.

Prakse će se i ove godine izvoditi u dvije ture: od 1. srpnja do 15. kolovoza te od 16. kolovoza do kraja rujna. A studenti će raditi u četiri skupine: Android developeri (ukupno 6 pozicija), iOS developeri (4 pozicije), Dizajneri (4 pozicije) i React Native developeri (2 pozicije).

– Svake godine u ljetnim praksama nastojimo što vjernije dočarati studentima kako stoje stvari u stvarnom svijetu razvoja digitalnih proizvoda (otuda i sam naziv praksi). Fokusiramo se na 1:1 pristup gdje svaki student ima svog dediciranog mentora koji mu pomaže u svakodnevnim zadacima u kojima prvenstveno gledamo kvalitetu koda, ali i finalnog proizvoda na kojem radimo. – rekao je Tomislav Novoselec, Head of Development u Fiveu.

U programu praksi s 1 na 1 mentorstvom i code reviewom (proces detaljnog pregleda koda) studenti će imati priliku okusiti pravi timski rad na projektima svjetske razine. Za ovo će biti potrebna prvoklasna disciplina i mnogo odricanja, tako da će tvrtka birati samo najbolje od najboljih. Svi studenti dorasli zadatku steći će značajno iskustvo, potrebno samopouzdanje i odlučnost te biti spremni za timski rad i uspjeh u bilo kojem okruženju.

Natječaj za prakse otvoren je do 28. svibnja, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na poveznici.

FOTO: PINTEREST