Natječaj tvrke Five

Ljetna praksa za 16 studenata u digitalnoj industriji

Djevojka s laptopom

Studenti će imati priliku okusiti pravi timski rad na projektima svjetske razine. Za ovo će biti potrebna prvoklasna disciplina i mnogo odricanja, tako da će tvrtka Five birati samo najbolje od najboljih.

I ovog ljeta tvrtka Five poziva najbolje i najupornije studentice i studente, mlade dizajnere i developere koji su spremni na red, rad i disciplinu na Five Boot Campu. Kroz srpanj, kolovoz i rujan, u svojem zagrebačkom uredu, pripremit će 16 mladih i talentiranih studenata za život u digitalnoj industriji.

Prakse će se i ove godine izvoditi u dvije ture: od 1. srpnja do 15. kolovoza te od 16. kolovoza do kraja rujna. A studenti će raditi u četiri skupine: Android developeri (ukupno 6 pozicija), iOS developeri (4 pozicije), Dizajneri (4 pozicije) i React Native developeri (2 pozicije).

– Svake godine u ljetnim praksama nastojimo što vjernije dočarati studentima kako stoje stvari u stvarnom svijetu razvoja digitalnih proizvoda (otuda i sam naziv praksi). Fokusiramo se na 1:1 pristup gdje svaki student ima svog dediciranog mentora koji mu pomaže u svakodnevnim zadacima u kojima prvenstveno gledamo kvalitetu koda, ali i finalnog proizvoda na kojem radimo. – rekao je Tomislav Novoselec, Head of Development u Fiveu.

U programu praksi s 1 na 1 mentorstvom i code reviewom (proces detaljnog pregleda koda) studenti će imati priliku okusiti pravi timski rad na projektima svjetske razine. Za ovo će biti potrebna prvoklasna disciplina i mnogo odricanja, tako da će tvrtka birati samo najbolje od najboljih. Svi studenti dorasli zadatku steći će značajno iskustvo, potrebno samopouzdanje i odlučnost te biti spremni za timski rad i uspjeh u bilo kojem okruženju.

Natječaj za prakse otvoren je do 28. svibnja, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

OTP banka

Studiraj bezbrižno

Prepusti brigu o financijama OTP banci

Nizom izrazito kvalitetnih usluga OTP banka pomaže studentima u lakšem odabiru bankarskih proizvoda i omogućava im da bezbrižno zadovolje svoje studentske potrebe vezane uz bankarstvo i financije. 

Brave New World

Tech festival "Brave New World"

Milijun kuna mladim genijalcima koji će novim tehnologijama unaprijediti Zagreb

Ovoga lipnja u Zagrebu će se održati najveći tech festival u ovom dijelu Europe – "Brave New World", koji objedinjuje besplatnu konferenciju, radionice, izlaganja i hackathon. Pobjednici "Brave New World hackathona" dobit će milijun kuna za širenje na globalna tržišta.

Klap-klap projekt

Intervju

Studenti u kazalištu; predstavljamo trojac koji stoji iza projekta Klap-klap

Razgovarali smo s ekipom studenata koja stoji iza osječkog projekta Klap-klap, odnosno neformalnog kluba kazališne publike, koji je osnovan u listopadu 2019. godine. Pogledajte što su nam rekli o projektu, idejama za budućnost i razvoju kazališne publike u Osijeku!

studentservisaplikacija

Korisna aplikacija

Student Servis aplikacija: prvi saznajte za novi posao

Nova aplikacija „domaće proizvodnje“ će mnogim studentima olakšati traženje posla

Star film fest

"Star film fest"

Otvaraju se vrata svim filmoljupcima

"Star film fest" ponovno otvara vrata filmoljupcima. Obogaćen raznim aktivnostima, bit će posvećen socijalnoj tematici.