Natječaj tvrke Five

Ljetna praksa za 16 studenata u digitalnoj industriji

Djevojka s laptopom

Studenti će imati priliku okusiti pravi timski rad na projektima svjetske razine. Za ovo će biti potrebna prvoklasna disciplina i mnogo odricanja, tako da će tvrtka Five birati samo najbolje od najboljih.

I ovog ljeta tvrtka Five poziva najbolje i najupornije studentice i studente, mlade dizajnere i developere koji su spremni na red, rad i disciplinu na Five Boot Campu. Kroz srpanj, kolovoz i rujan, u svojem zagrebačkom uredu, pripremit će 16 mladih i talentiranih studenata za život u digitalnoj industriji.

Prakse će se i ove godine izvoditi u dvije ture: od 1. srpnja do 15. kolovoza te od 16. kolovoza do kraja rujna. A studenti će raditi u četiri skupine: Android developeri (ukupno 6 pozicija), iOS developeri (4 pozicije), Dizajneri (4 pozicije) i React Native developeri (2 pozicije).

– Svake godine u ljetnim praksama nastojimo što vjernije dočarati studentima kako stoje stvari u stvarnom svijetu razvoja digitalnih proizvoda (otuda i sam naziv praksi). Fokusiramo se na 1:1 pristup gdje svaki student ima svog dediciranog mentora koji mu pomaže u svakodnevnim zadacima u kojima prvenstveno gledamo kvalitetu koda, ali i finalnog proizvoda na kojem radimo. – rekao je Tomislav Novoselec, Head of Development u Fiveu.

U programu praksi s 1 na 1 mentorstvom i code reviewom (proces detaljnog pregleda koda) studenti će imati priliku okusiti pravi timski rad na projektima svjetske razine. Za ovo će biti potrebna prvoklasna disciplina i mnogo odricanja, tako da će tvrtka birati samo najbolje od najboljih. Svi studenti dorasli zadatku steći će značajno iskustvo, potrebno samopouzdanje i odlučnost te biti spremni za timski rad i uspjeh u bilo kojem okruženju.

Natječaj za prakse otvoren je do 28. svibnja, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Zgrada fakulteta

Razvoj i usavršavanje

Jesenskim kongresom EESTEC uključuje zagrebačke studente u europske tokove

ESSTEC Zagreb organizator je drugog Jesenskog kongresa. Pružena mu je prilika da Hrvatsku predstavi kao mjesto gdje se rađa napredak i prosperitet.

meuz

Model European Union Zagreb 2017

U organizacijskom timu MEUZ-a možete naučiti kako funkcionira Europska unija

Model European Union Zagreb 2017 poziva sve odgovorne, komunikativne i ambiciozne osobe da postanu dio organizacijskog tima. Prijave su otvorene do 19. prosinca.

Informiranje – pravo mladih - izdužena

„Informiranje – pravo mladih"

Zanimljive i korisne informacije za zagrebačke brucoše

U ponedjeljak, 29. 1. 2018, udruga Studentski informativni kutak u sklopu projekta „Informiranje – pravo mladih" održat će interaktivno predavanje i radionicu za brucoše. Pridružite im se u 18 sati u Ulici Frane Petrića 4.

Cincinnati

Posao u SAD-u

Dva mjeseca bez ispita na američkom Sveučilištu u Cincinnatiju, hrana i smještaj osigurani

Sveučilište u Cincinnatiju poziva zainteresirane studente na sudjelovanje u projektu koji se tijekom 8 tjedana provodi u svrhu izrade video i tiskanih materijala. Prijave zainteresiranih studenata zaprimaju se do 1. veljače 2018.

Studentske IMPRO grupe

Udruga Kreativan trening

Studentske IMPRO grupe

Grupu će činiti 10 polaznika, a treninzi će se održavati nedjeljama u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu.