SN „Stjepan Radić”

Kreće sanitarna kontrola studentskih soba na Savi; izbjegnite disciplinske mjere

Jedanaesti paviljon, Sava

Od ponedjeljka, 11. lipnja, kreće sanitarna kontrola u Studentskom domu „Stjepan Radić”.

Prošla je još jedna akademska godina, a s njom dolazi i iseljavanje iz soba u studentskim domovima. Vjerujemo da su vašu godinu obilježili svakakvi partiji i razne druge situacije koje ćete pamtiti bar do iduće godine kada ćete vrijeme iskoristiti čak i bolje. Međutim, kako bi sve ostalo u lijepom, odnosno onome mutnom sjećanju, pobrinite se da vaše sobe budu uredne i bez detalja koji ne udovoljavaju osnovnim sanitarnim uvjetima.

Naime, slijedom članka 9. u SN Stjepan Radić od ponedjeljka, 11. lipnja, obavljat će se sanitarna kontrola soba 1-4. i 7-9. paviljona. Bacite se na posao i dovedite sobu u red jer inače nećete moći izbjeći disciplinske mjere, koje dolaze kao posljedica za ostavljanje sobe u neodgovarajućim uvjetima.

Komentari na članak

Vezani članci

Hrvatsko narodno kazalište

Zagreb

Dan otvorenog trga: osam institucija na Trgu maršala Tita pozdravlja otvorenje Muzičke akademije

Po prvi puta u povijesti, devet institucija smještenih na Trgu maršala Tita istovremeno će otvoriti vrata građanima i darovati im različite programe unutar svojih prostora, ali i na otvorenom prostoru trga.

ZŠEM inozemni studenti

Raznovrsnost na predavanjima

ZŠEM u novi semestar ulazi s više od 50 novih inozemnih studenata

U novom semestru ZŠEM-ove studentske klupe zauzet će i studenti iz Koreje, Rusije, Brazila, Francuske, Sjedinjenih Američkih Država, točnije čak 24 različite zemlje iz cijelog svijeta.

Skuhaj film

Filmski festival

Revija studentskog filma – skuhaj film!

Svi studenti koji su skuhali kratkometražne igrane filmove, kratkometražne dokumentarne filmove, animacije, intervjue, reklame, videospotove ili bilo kakve druge audiovizualne poslastice pozvani su da pošalju svoje radove.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci

Primaju se kandidature za članove riječkih domskih odbora

Na javni poziv za člana domskog odbora možete se prijaviti kako biste pomogli svojem domu u poboljšanju uvjeta života studenata. Za svaki riječki dom odabrat će se po šest članova.

Članak podsjetnik

„Studentologija: zavodljive istine o ljubavnim navikama“

Uvjerite nas da veza na daljinu ne puca brže od „obične“

Na čiju ćete stranu stati? Onih koji smatraju da je veza na daljinu „klimava“ ili onih koji su sigurni da ima jednaku šansu za opstanak kao i „obična“ te da čak donosi nekoliko prednosti?