SN „Stjepan Radić”

Kreće sanitarna kontrola studentskih soba na Savi; izbjegnite disciplinske mjere

Jedanaesti paviljon, Sava

Od ponedjeljka, 11. lipnja, kreće sanitarna kontrola u Studentskom domu „Stjepan Radić”.

Prošla je još jedna akademska godina, a s njom dolazi i iseljavanje iz soba u studentskim domovima. Vjerujemo da su vašu godinu obilježili svakakvi partiji i razne druge situacije koje ćete pamtiti bar do iduće godine kada ćete vrijeme iskoristiti čak i bolje. Međutim, kako bi sve ostalo u lijepom, odnosno onome mutnom sjećanju, pobrinite se da vaše sobe budu uredne i bez detalja koji ne udovoljavaju osnovnim sanitarnim uvjetima.

Naime, slijedom članka 9. u SN Stjepan Radić od ponedjeljka, 11. lipnja, obavljat će se sanitarna kontrola soba 1-4. i 7-9. paviljona. Bacite se na posao i dovedite sobu u red jer inače nećete moći izbjeći disciplinske mjere, koje dolaze kao posljedica za ostavljanje sobe u neodgovarajućim uvjetima.

Komentari na članak

Vezani članci

15 znakova da imate problema s alkoholom

Ako se i vi otežano prisjećate proteklog vikenda, zapitajte se

15 znakova da imate problema s alkoholom

Lista razloga za 'popiti koju' prilično je dugačka. U svakom slučaju, sve se svodi na to da ispijanjem alkohola pokušavamo na neki način pobjeći od stvarnosti, uljepšati ju ili utjecati na nju.

RSF prijave

Festival u MM centru

Kuha se kvalitetan filmski meni, otvorene prijave za Reviju studentskog filma

– Ovogodišnje izdanje Revije studentskog filma donosi slatke promjene. Naspram prijašnjih godina, festival će ove godine trajati tri dana zbog raznovrsnih aktivnosti koje smo pripremili. – najavljuju organizatori.

novac_kovanice

SKRIPTE, MENZA, KAVA

Studenti u prosjeku troše 40 kn dnevno

Koji mjesečni iznos bi bio dovoljan za zadovoljavanje potreba svakog studenta? Važno je napomenuti kako ne postoji univerzalan iznos koji bi odgovarao potrebama svakog studenta jer to ovisi o mnogo čimbenika: živi li student sam ili s roditeljima, hrani li se u menzi, izlazi li često, troši li na cigarete...

Međunarodni dan studenata

Na današnji dan

Kako se u Hrvatskoj obilježava Međunarodni dan studenata

Danas mladi širom svijeta slave različitost, toleranciju, ravnopravnost, multikulturalizam i međusobnu suradnju. Slave li hrvatski studenti svoj dan?

SCool Fest: Publika

Završio veliki studentski festival

FOTO: SCool Fest okupio više od 10 tisuća mladih i isprofilirao se kao ponajbolji studentski event u Zagrebu

SCool Fest dao je studentima sve što im treba - sport, zabavu i edukaciju. Sve to u velikim zagrebačkim studentskim domovima i Studentskom centru. Festival su organizirali studenti za studente.