Nacionalna konferencija

Konferencija katoličke mladeži F+18 ove godine na splitskom Sveučilištu, prijave još traju

Grad Split

Prijave na konferenciju F+18 u organizaciji katoličke udruge Forum plus otvorene su do 14. rujna svim zainteresiranim studentima i mladima, a u Splitu ih čeka bogat edukativan i zabavni program.

U organizaciji katoličke udruge Forum plus i pod pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na Sveučilištu u Splitu održat će se nacionalna konferencija F+18. Zakazana je za period od 23. do 30. rujna 2018. godine

Nakon svečanog otvaranja u nedjelju narednih dana predstavit će se mladi sa svojim uspješnim projektima, održat će se edukativna predavanja o vjeri te će polaznicima biti organizirano turističko razgledavanje grada Splita. Na kraju će biti podijeljeni certifikati uz druženje i zabavni program.

Svi zainteresirani studenti još se mogu prijaviti za sudjelovanje ispunjavanjem online prijavnice. Prijave traju do 14. rujna. Program konferencije dostupan je na stranicama Sveučilišta.

Konferencija F+18 održava se sedmu godinu, a cilj je kroz bogat program potaknuti mlade na vjeru u budućnost u Hrvatskoj te osobni rast. Udruga Forum plus, koja je organizator konferencije, ulaže u edukaciju mladih, njihovo povezivanje te podupire inicijative mladih u skladu s kršćanskim vrednotama.

Komentari na članak

Vezani članci

Devz Meetup

Tehnološki park Varaždin

Prijavi se na Devz Meetup

Riječ je o lokalnom meetupu za developere, dizajnere i sve druge koji žele nešto naučiti nešto novo.

Istrian Tourism Competition

Studentsko natjecanje

Iskoristi zadnji trenutak za prijavu na „Istrian Tourism Competition”

Ovogodišnje izdanje „Istrian Tourism Competitiona” obuhvaća četiri poslovna slučaja, a nagradni fond iznosi 10 000 kn. Za prijavu je dovoljno poslati životopis do 23. svibnja.

Promocija studenata

Natječaj za stipendije

Europska komisija nudi priliku za studij u Firenci

Cilj je diplomskog studija europskog planiranja i menadžmenta pružiti studentima vještine koje mogu iskoristiti u polju europske suradnje. Stipendija iznosi 3600 eura, a rok za prijave istječe 30. lipnja 2016.

Otvorene prijave za kviz o Hajduku

Četvrto kolo "Kvizanja"

Otvorene prijave za kviz o Hajduku

Otvorene su prijave za tematski kviz o najtrofejnijem hrvatskom nogometnom klubu. Nađite svoj par s kojim ćete pokazati znanje o Hajduku.

Nizozemska

University of Twente

Ugrabi stipendiju za diplomski studij u Nizozemskoj

Oduvijek sanjaš o upoznavanju države tulipana, klompi i vjetrenjača? Donosimo ti informacije kako vidjeti sve te ljepote u ulozi studenta.