KIF Zagreb

Kineziološki fakultet upisuje buduće magistre kineziologije i trenere

Predvorje KIF

Prijave za upis u ak. god. 2016/2017. vrše se elektronički putem mrežne stranice Postani student te predajom potrebne dokumentacije osobno ili preporučenom pošiljkom na Kineziološki fakultet u razdoblju od 6. do 10. lipnja 2016. godine.

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu objavio je upise na sveučilišni i stručni studij. Ovisno o osobnim afinitetima, postanite stručnjak o upravljanim procesima vježbanja u tjelesnoj i zdravstvenoj kulturi, s aktivnim i rekreativnim sportašima na područjima kondicijske pripreme, fitnesa, sportske rekreacije te u raznim sportovima. Budite onaj koji će znati na pravi način osmisliti, programirati, realizirati i kontrolirati razne kineziološke aktivnosti.

Prijave za upis u ak. god. 2016/2017. na integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij kineziologije (magistri kineziologije), redoviti i izvanredni stručni studij za izobrazbu trenera vrše se elektronički putem mrežne stranice Postani student te predajom potrebne dokumentacije osobno ili preporučenom pošiljkom na Kineziološki fakultet u razdoblju od 6. do 10. lipnja 2016. godine

Razredbeni postupak provest će se za integrirani sveučilišni studij 27. i 28. lipnja, a za stručni studij (redoviti i izvanredni) za izobrazbu trenera 29. lipnja 2016. godine

– Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu posljednjih godina bilježi porast broja zainteresiranih pristupnika za upis na sveučilišni, a posebno stručni studij za izobrazbu trenera. Svijest o potrebi stručnih osoba u području nastave Tjelesne i zdravstvene kulture, sporta, kondicijske pripreme sportaša, fitnesa i sportske rekreacije sve je veća jer postaje sve jasnije da samo stručnjaci mogu unaprjeđivati zdravlje, znanja, osobine i sposobnosti onih s kojima rade a posebno djece. – rekao je prodekan za nastavu doc.dr.sc. Mario Baić.

Osim sveučilišnog studija, na kojem se studenti obrazuju za budući neposredni rad u nastavi Tjelesne i zdravstvene kulture na svim razinama obrazovanja, Studijski centar za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta u svojim studijskim programima sadržava sveobuhvatan program za izobrazbu trenera, koji svojim stručnim znanjem doprinose u velikim sportskim klubovima timskih i individualnih sportova.

Više informacija, kao i potrebne obrasce za prijavu i upis na Kineziološki fakultet u Zagrebu možete pronaći na službenoj mrežnoj stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Djevojka u vlaku

Ivana Budić

Epizoda: Dotako sam dno života ili Dis bia, štas radia, ništa

Trenutno proživljavam određenu vrstu egzistencijalne krize ili kod nas u Splitu bolje znanu pod stručnim nazivom ''Dis bia? Nigdi. Štas radia? Ništa.'' - nešto slično kao lik iz Mučnine koja je, vjerojatno i dobila naziv prema osjećaju koji je izazivala u trbuhu čitatelja kad bi shvatio što je sve mogao napravit za vrijeme čitanja iste.

Studentska odbojka

Sveučilišno prvenstvo u odbojci

FER-ovci najbolje igraju odbojku

Odbojkaši Fakulteta elektrotehnike i računalstva osvojili su prvo mjesto u Sveučilišnom prvenstvu. U finalu su svladali ekipu Filozofskog fakulteta s 3:1 u setovima.

Vaterpolo

Na današnji dan

Prvoaprilski hrvatski sport

Da se na 1. travnja nekoga mora zeznuti i vrapci na grani znaju. Poštujući tradiciju tako su učinili i hrvatski sportaši.

Stolni tenis ilustracija

Naša stolnotenisačica osvojila je europski naslov u talijanskom Lignanu

Sandra Paović nova prvakinja Europe

U finalu je porazila zlatnu paraolimpijku Raisu Čebaniku s 3:1 u setovima.

MNK Alumnus ekipa

MNK Kijevo bilo je prejak protivnik za Alumnus koji trenutno drži 5. poziciju na tablici

Poraz Alumnusa u Kninu

Utakmica s velikim brojem golova nije otišla na Alumnusovu stranu. U subotu izabranici Miće Martića igraju prvu utakmicu na domaćem terenu!