LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Warm-up” Psihozija

Karijerno usmjeravanje za sve zainteresirane!

U novo izdanje Psihozija koje će se održati ovog svibnja na zagrebačkom Filozofskom fakultetu zainteresirane će posjetitelje uvesti Vladimir Benić, osnivač Career Centra, govoreći o svim elementima zapošljavanja.

U novo izdanje Psihozija koje će se održati ovog svibnja na zagrebačkom Filozofskom fakultetu zainteresirane će posjetitelje uvesti Vladimir Benić, osnivač Career Centra, govoreći o svim elementima zapošljavanja.

Ususret 6. izdanju Psihozija Klub studenata psihologije Filozofskog fakulteta STUP organizira warm-up predavanje u Stablu znanja u zagrebačkom SC-u. Pod nazivom Karijerno usmjeravanje održat će se ove srijede, 4. travnja, od 19 sati.

Kao što organizatori navode, pronaći i dobiti posao zahtijeva suočavanje s nizom novih situacija. A kako postati bolji te time i konkurentniji, moći ćete doznati na predavanju o svim elementima zapošljavanja koje će održati Vladimir Benić

Riječ je o osnivaču Career Centra, nove platforme koja nastoji popraviti izazove s kojima se susrećete pri zapošljavanju. Budući da se i sam posljednjih 10 godina bavi optimizacijom procesa zapošljavanja pomažući tvrtkama prepoznati dobre kandidate inovacijama kao što su online testiranja i videointervju te održavanjem niza edukativnih aktivnosti za mlade koji se žele zaposliti, susret će s njim zasigurno biti koristan posjetiteljima.

Psihozij će se, pak, održati između 18. i 20. svibnja. Riječ je o interdisciplinarnom međunarodnom kongresu studenata psihologije koji se od 2011. godine održava na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Isti predstavlja priliku studentima psihologije i srodnih struka iz cijele regije da izlože vlastite istraživačke radove, čime se ponajprije potiče znanstveno-istraživački razvoj mladih znanstvenika. Uz to, sudionici usvajaju nova znanja slušanjem radova svojih kolega, sudjelovanjem u radionicama i plenarnim predavanjima uglednih hrvatskih i europskih znanstvenika, kao i interakcijom te razmjenom iskustava s kolegama studentima iz Hrvatske i inozemstva. Od ove se godine uvodi novitet – predstavljanje udruga i tvrtki koje će nuditi mogućnost volontiranja i prakse posjetiteljima kongresa.

Klub studenata psihologije Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu STUP neprofitna je društvena i strukovna udruga studenata. Osnovana je 1993. godine, a njeni su osnovni ciljevi poboljšanje uvjeta studija i nastave, skrb za ostvarivanje obrazovnih, društvenih, kulturnih i drugih interesa studenata, skrb o punom poštivanje studentskih prava i sloboda, promicanje i unaprjeđivanje kako znanstvene tako i primijenjene psihologije, povezivanje i suradnja s drugim organizacijama na Fakultetu, Sveučilištu te u cijeloj Hrvatskoj.

FOTO: PIXABAY