Studentska prehrana

Još jedan novitet u menzi oduševio studente; košta samo 1,40 kn

Sveučilišni kampus u Splitu

Obavijest splitskog SC-a o novitetu u menzi izazvala je niz pozitivnih komentara studenata. Posebno su oduševljeni oni koji paze na zdravu prehranu.

Studentski centar Split u ponudu svoje menze uveo je još jedan novitet – svježe cijeđeni sok. Narančanda se sada može kupiti u restoranu Kampus, a cijena joj uz iksicu iznosi samo 1,40 kn. 

Ova obavijest izazvala je niz pozitivnih komentara studenata. A posebice su oduševljeni oni koji paze na zdravu prehranu


Vezano: 


Valja naglasiti da je uvođenje narančade u restoran tek jedan od nekoliko noviteta u posljednje vrijeme. Podsjetimo, na jelovnik su uvršteni muffini s punjenjem od Nutelle, jabuka ili čokolade i višanja te fini Jaffa kolač, a zatim palačinke s Lino Ladom Gold. K tome, u svim su splitskim menzama postale dostupne tri vrste sendviča s omletom.

Komentari na članak

Vezani članci

Osijek

Projekti sufinancirani iz EU fondova

Osječki kampus dobiva novu Sveučilišnu knjižnicu i zgradu PTF-a

Gradnja nove knjižnice već je počela, dok će gradnja nove zgrade Prehrambeno-tehnološkoga fakulteta krenuti nakon provedenih arheoloških istraživanja.

Sveučilišni kampus

Tribina Sveučilišta u Dubrovniku

Zašto kultura sjećanja u Hrvatskoj izaziva toliko sukoba odgovaraju stručnjaci na sveučilišnom Kampusu

Davor Pauković, Vjeran Pavlaković i Višeslav Raos govorit će na znanstvenoj tribini Sveučilišta u Dubrovniku posvećenoj kulturi sjećanja.

Linija u menzi na Cvjetnom

Studentski centar Zagreb

Zagrebačke menze vrata zatvaraju u nedjelju, otvaraju se 1. rujna

Menza u Savskoj 25 s radom prestaje 13. srpnja, a sve ostale menze dva dana kasnije. Domske menze nakon stanke otvaraju se 1. rujna.

novac_kovanice

SKRIPTE, MENZA, KAVA

Studenti u prosjeku troše 40 kn dnevno

Koji mjesečni iznos bi bio dovoljan za zadovoljavanje potreba svakog studenta? Važno je napomenuti kako ne postoji univerzalan iznos koji bi odgovarao potrebama svakog studenta jer to ovisi o mnogo čimbenika: živi li student sam ili s roditeljima, hrani li se u menzi, izlazi li često, troši li na cigarete...

Brza linija u SC-u

Studentska prehrana u Zagrebu, Splitu i Osijeku

Dežurni studentski restorani tijekom produženog vikenda

Tri će zagrebačke studentske menze biti dežurne tijekom produženog vikenda, po jedna u Splitu i u Osijeku.