Studentska prehrana

Još jedan novitet u menzi oduševio studente; košta samo 1,40 kn

Sveučilišni kampus u Splitu

Obavijest splitskog SC-a o novitetu u menzi izazvala je niz pozitivnih komentara studenata. Posebno su oduševljeni oni koji paze na zdravu prehranu.

Studentski centar Split u ponudu svoje menze uveo je još jedan novitet – svježe cijeđeni sok. Narančanda se sada može kupiti u restoranu Kampus, a cijena joj uz iksicu iznosi samo 1,40 kn. 

Ova obavijest izazvala je niz pozitivnih komentara studenata. A posebice su oduševljeni oni koji paze na zdravu prehranu


Vezano: 


Valja naglasiti da je uvođenje narančade u restoran tek jedan od nekoliko noviteta u posljednje vrijeme. Podsjetimo, na jelovnik su uvršteni muffini s punjenjem od Nutelle, jabuka ili čokolade i višanja te fini Jaffa kolač, a zatim palačinke s Lino Ladom Gold. K tome, u svim su splitskim menzama postale dostupne tri vrste sendviča s omletom.

Komentari na članak

Vezani članci

Brza linija u SC-u

Studentska prehrana u Zagrebu, Splitu i Osijeku

Dežurni studentski restorani tijekom produženog vikenda

Tri će zagrebačke studentske menze biti dežurne tijekom produženog vikenda, po jedna u Splitu i u Osijeku.

SCZG dvorište

Sastanak u MZOS

Nema štrajka radnika Studentskog centra u Zagrebu!

Danas je održan sastanak u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta na kojemu su dogovoreni uvjeti za radnike Studentskog centra u Zagrebu.

Izložba Jelene Lovrec

Otvorenje izložbe

Najbolja mlada umjetnica 2019. oplemenit će Kampus svojim radovima

Jeleni Lovrec HDLU dodijelio je nagradu za najboljeg mladog umjetnika, a sada riječki studenti imaju priliku pogledati njene radove na Akademiji primijenjenih umjetnosti.

Dubrovnik

Događanja u Kampusu

Peta znanstvena tribina Sveučilišta u Dubrovniku posvećena – dubrovačkim krovovima

Kako bi se senzibilizirala javnost i osvijestile institucije o razlikama između povijesnih i novih kanalica, peta je tribina dubrovačkog Sveučilišta posvećena upravo njima.

Izvanredna konferencija Hrvatskog studentskog zbora

Studentski standard

Izvanredna konferencija Hrvatskog studentskog zbora

Glavna tema konferencije za novinare bila je studentski standard. Od studentske prehrane i smještaja preko zdravstvenoga osiguranja do međunarodne skupštine i seminara o financijskim i nefinancijskim ograničenjima