Ciklus predavanja "Uhvati me za riječ"

Istaknuti hrvatski poduzetnik otkriva kako iz studentskih klupa zakoračiti u poslovni svijet

Ulaz

Novo predavanje u ciklusu "Uhvati me za riječ" održat će Nenad Bakić. Svi koji žele ubrzati svoj put do uspjeha, 7. travnja mogu na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu stupiti u dijalog s ovim istaknutim poduzetnikom.

Projekt Debatnog kluba EFZG Uhvati me za riječ osmišljen je kao ciklus predavanja koji će u periodu od ožujka do svibnja, četvrtkom navečer na Ekonomskom fakultetu, nastojati premijerno u Republici Hrvatskoj, po uzoru na prestižna sveučilišta kao što su Harvard, Stanford i Cambridge, organizirati predavanja renomiranih pojedinaca iz javnog života koji su svojim trudom i dosljednošću ostvarili izniman uspjeh u području u kojem djeluju. Govornici će kroz predavanja studentima pokušati približiti vlastiti put do uspjeha i savjetovati ih kako iz studentskih klupa zakoračiti u poslovni svijet.

Prvo predavanje projekta uspješno je održano 31. ožujka. Prvi govornik, koji je otvorio projekt i probio led, bio je najpoznatiji glas Zagreba  Saša Buneta. Ciklus se nastavlja predavanjem u četvrtak, 7. travnja u Kongresnoj dvorani (dv. 15) Ekonomskog fakulteta u Zagrebu s početkom u 18 sati. Održat će ga renomirani hrvatski poduzetnik i investitor Nenad Bakić.

Nenad Bakić po struci je matematičar, ali ga je ljubav prema financijama odvela na neke druge horizonte. Osnivač je portala MojPosao, čiju je kvalitetu prepoznao i kupio veliki britanski portal DailyMail. Dioničar je mnogih poduzeća, od kojih se najviše ističu Đuro Đaković i hotelska grupacija Valamar Riviera. Glavni je urednik mrežne stranice i bloga Eclectica, čija je misija edukacija javnosti o investiranju u dionice i druge vrijednosne papire.

Predavanju će nazočiti dekan Ekonomskog fakulteta u Zagrebu Lajoš Žager, a svi ste pozvani stupiti u dijalog s ovim izuzetno cijenjenim poduzetnikom, razmijeniti iskustva i na taj način preskočiti nekoliko koraka na putu do uspjeha. Više informacija možete pronaći na poveznici ili na Facebook stranici Debatnog kluba EFZG.

Komentari na članak

Vezani članci

naslovna

„Večer kemije“ u Rijeci

Zaljubljenici u kemiju mogu uživati u interaktivnom predavanju i pokusima

U opuštenoj atmosferi riječkoga kafića imate priliku poslušati interaktivno predavanje kemičara Tomislava Portade i saznati nešto više o svijetu kemije i kemijskog inženjerstva.

Promocija

Hrvatski studentski zbor

HSZ raspisao natječaje za izbor povjerenika za medije i koordinatora studentskih pravobranitelja

Hrvatski studentski zbor raspisao je natječaj za dostavu kandidatura za izbor povjerenika za medije Skupštine Hrvatskog studentskog zbora te za izbor koordinatora studentskih pravobranitelja. Rok za dostavu potrebne dokumentacije za oba natječaja je 1. veljače 2017. godine.

Košarka 3x3

Studentski dan sporta i aktivizma 2016.

Promocija sveučilišnog sporta i studentskog aktivizma u Splitu

Od 16. do 17. prosinca na kampusu Sveučilišta u Splitu održava se Studentski dan sporta i aktivizma 2016. kroz ekipna, pojedinačna i zabavna natjecanja u svrhu poticanja aktivnog života.

Vijeće studenata veleučilišta i visokih škola

Alarmantni rezultati istraživanja

Većina studenata namjerava konkurirati na tržištu rada izvan Hrvatske

Vijeće studenata veleučilišta i visokih škola RH napravilo je istraživanje javnog mnijenja na temu zapošljavanja. Rezultati su alarmantni.

Advent u Osijeku

Kada glamur i nepraktičnost zamijene idilu

Besmisao i kaos obilježili Advent u Osijeku, ništa od studentskih cijena i sadržaja

Mnogi će se složiti da advent u Osijeku nema istu čar kao u protekle dvije godine. Toplu, rustikalnu atmosferu malog, ali smislenog i simpatičnog adventa u Tvrđi prekinula je nekakva nelogična i nesimetrična postava ovogodišnjeg adventa u centru grada. Pitanje je: što promijeniti i kako se vratiti na staro?