Ciklus predavanja "Uhvati me za riječ"

Istaknuti hrvatski poduzetnik otkriva kako iz studentskih klupa zakoračiti u poslovni svijet

Ulaz

Novo predavanje u ciklusu "Uhvati me za riječ" održat će Nenad Bakić. Svi koji žele ubrzati svoj put do uspjeha, 7. travnja mogu na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu stupiti u dijalog s ovim istaknutim poduzetnikom.

Projekt Debatnog kluba EFZG Uhvati me za riječ osmišljen je kao ciklus predavanja koji će u periodu od ožujka do svibnja, četvrtkom navečer na Ekonomskom fakultetu, nastojati premijerno u Republici Hrvatskoj, po uzoru na prestižna sveučilišta kao što su Harvard, Stanford i Cambridge, organizirati predavanja renomiranih pojedinaca iz javnog života koji su svojim trudom i dosljednošću ostvarili izniman uspjeh u području u kojem djeluju. Govornici će kroz predavanja studentima pokušati približiti vlastiti put do uspjeha i savjetovati ih kako iz studentskih klupa zakoračiti u poslovni svijet.

Prvo predavanje projekta uspješno je održano 31. ožujka. Prvi govornik, koji je otvorio projekt i probio led, bio je najpoznatiji glas Zagreba  Saša Buneta. Ciklus se nastavlja predavanjem u četvrtak, 7. travnja u Kongresnoj dvorani (dv. 15) Ekonomskog fakulteta u Zagrebu s početkom u 18 sati. Održat će ga renomirani hrvatski poduzetnik i investitor Nenad Bakić.

Nenad Bakić po struci je matematičar, ali ga je ljubav prema financijama odvela na neke druge horizonte. Osnivač je portala MojPosao, čiju je kvalitetu prepoznao i kupio veliki britanski portal DailyMail. Dioničar je mnogih poduzeća, od kojih se najviše ističu Đuro Đaković i hotelska grupacija Valamar Riviera. Glavni je urednik mrežne stranice i bloga Eclectica, čija je misija edukacija javnosti o investiranju u dionice i druge vrijednosne papire.

Predavanju će nazočiti dekan Ekonomskog fakulteta u Zagrebu Lajoš Žager, a svi ste pozvani stupiti u dijalog s ovim izuzetno cijenjenim poduzetnikom, razmijeniti iskustva i na taj način preskočiti nekoliko koraka na putu do uspjeha. Više informacija možete pronaći na poveznici ili na Facebook stranici Debatnog kluba EFZG.

Komentari na članak

Vezani članci

Interaktivna prezentacija Office 365

MZOS, Srce i Microsoft Hrvatska

Besplatni Office 365 online alati za visoka učilišta i studente u Republici Hrvatskoj  

Office 365 usluga studentima, između ostalog, omogućuje pohranu čak 1 TB podataka u oblaku te zajednički rad na raznim kolaboracijskim platformama kao što su OneNote, SharePoint online, Exchange Online, Skype for Business te Yammer, a sve to uz najviše standarde privatnosti i sigurnosti

Kockanje

Mladi i ovisnost

Splićani imaju priliku saznati sve o kockanju i tendenciji studenata prema ovoj ovisnosti

Splitski Centar za savjetovanje studenata 5. prosinca organizira predavanje o danas često zaobilaznoj temi kockanja i mladih.

Svečana dodjela priznanja za projekt "Najmentor/ica 2015."

INA nagradila krativne studente i njihove mentore

Svečana dodjela priznanja za projekt "NajMentor/ica 2015."

U petak, 11. prosinca održala se svečana dodjela prizanja i nagrada studentima i profesorima u sklopu projekta "Najmentor/ica 2015." Naša najveća naftna kompanija ovim je natječajem pokazala koliko brine o obrazovanju mladih, čime proširuje svoje djelovanje na širi društveni aspekt.

SD Cvjetno naselje

SD "CVJETNO NASELJE"

Jednosatna radionica koja ruši predrasude o mentalnim bolestima

Radionicu će voditi studenti farmacije i medicinske biokemije koji će ti u samo 60 minuta otkriti što izaziva taj neobjašnjivi osjećaj potištenosti i tjeskobe.

Agencija 404

Predavanje i diskusija u Sveučilišnom centru Varaždin

Bivši studenti Sveučilišta Sjever govore o budućnosti (vizualnih) komunikacija

Alumni Sveučilišta Sjever koji danas rade u agenciji 404 govorit će o svom profesionalnom putu, ali i o tome kako kreativno (ne)komunicirati pred svima zainteresiranima u prostorijama Sveučilišnog centra Varaždin.