Studentsko natjecanje

Iskoristi zadnji trenutak za prijavu na „Istrian Tourism Competition”

Istrian Tourism Competition

Ovogodišnje izdanje „Istrian Tourism Competitiona” obuhvaća četiri poslovna slučaja, a nagradni fond iznosi 10 000 kn. Za prijavu je dovoljno poslati životopis do 23. svibnja.

U tijeku su prijave za sudjelovanje u 4. izdanju Istrian Tourism Competition (ITC), u organizaciji Start-Up udruge. Riječ je o jedinstvenom studentskom natjecanju u rješavanju poslovnih slučajeva iz područja turizma u Jugoistočnoj Europi.

Poduzeća i JLRS (općine i gradovi) prezentiraju poslovne slučajeve iz područja turizma, a iste rješavaju timovi studenata sa svih visokih škola, veleučilišta i sveučilišta u Hrvatskoj te druge mlade osobe do 30 godine s VŠS i VSS. Sudionici odabiru poslovni slučaj i rješavaju isti u timovima od dva do tri natjecatelja, a na kraju se za svaki slučaj proglašavaju najbolja tri tima za koje su predviđene novčane i utješne nagrade. 

U prijašnjim izdanjima natjecanja poslovne slučajeve predstavila su različita poduzeća i gradovi te su tako sudjelovali Adris Grupa, Uniline, Istralandia, Općina Svetvinčenat i mnogi drugi. Natjecatelji su imali priliku baviti se različitim područjima unutar tematike (marketing, financije, društvene mreže, osmišljavanje projekata, prodaja, IT), od kojih su mnogi dobili priliku za realizaciju vlastitih rješenja, a dio sudionika se na taj način i zaposlio u uspješnim kompanijama. Stoga je natjecanje odlična prilika za stjecanje praktičnih znanja, mogućnost za realizaciju vlastitih ideja, povezivanje s kolegama iz različitih struka i poslodavcima te sklapanje novih prijateljstava i dobru zabavu.

Ovogodišnje izdanje obuhvaća četiri poslovna slučaja, a nagradni fond iznosi 10 000 kn. Za prijavu je dovoljno poslati životopis na e-mail istriantourismcompetition@gmail.com najkasnije do 23. svibnja 2017. godine Prijava je pojedinačna, dok će po njenom isteku sudionici uz dobivene smjernice samostalno formirati timove te izabrati partnera čiji će poslovni slučaj rješavati. Na otvorenju natjecanja partneri će prezentirati poslovne slučajeve, a svi natjecatelji koji ne budu mogli prisustvovati moći će njihove video prezentacije pogledati na YouTube kanalu Start-Up udruge.

Više informacija o projektu i načinu prijava možete pronaći na službenoj stranici Start-up udruge i Facebook stranici natjecanja.

Komentari na članak

Vezani članci

Novci izbliza

Finale natjecanja

Elektroboj: Pozamašne novčane nagrade očekuju najbolje studentske ekipe

Veliko finale studentskog natjecanja Elektroboj održat će se ovog četvrtka, 14. lipnja u 17 sati u Bikers Beer Factoryju. Tri najbolja tima osvojit će novčane nagrade u iznosima od 8000, 5000 i 3000 kuna.

Bernays i 24 sata - PRaznici

Besplatna škola komunikacijskog menadžmenta PRaznici na Bernaysu

Bernays i 24sata dodjeljuju tri jednogodišnje školarine

Besplatna trodnevna škola komunikacijskog menadžmenta održat će se od 30. ožujka do 1. travnja, a troje najboljih sudionika dobit će jednogodišnju školarinu za prediplomski studij na Bernaysu.

SHOWderica gužva

Jezero Šoderica

Postani jedan od izvođača na SHOWderici

Ovogodišnja SHOWderica donosi odlične punk-rock i house izvođače. Brojnu publiku razveselit će Gužva u 16-ercu, Radiology i ti!

Filozofski fakultet u Zagrebu

Događanja na Filozofskom fakultetu

Indolozi pripremaju bogat studentski program obilježen tolerancijom i praktičnim vještinama

Projekcija filma „Gandhi danas“, predavanje „Značenje nenasilja i tolerancije u buddhizmu“, radionice „Interkulturalne vještine: rad i život s drugima“ i „Empatija: osobni i društveni mir“ besplatno će se održati za zainteresirane studente u ponedjeljak, 30. listopada.

Kviki dating

"Kviki dating"

Pronađite srodnu dušu u Studiju Smijeha

Imate priliku nasmijati sugovornika, upoznati nove zabavne ljude, proširiti horizonte ili se Kviki riješiti solo statusa.