Studentsko natjecanje

Iskoristi zadnji trenutak za prijavu na „Istrian Tourism Competition”

Istrian Tourism Competition

Ovogodišnje izdanje „Istrian Tourism Competitiona” obuhvaća četiri poslovna slučaja, a nagradni fond iznosi 10 000 kn. Za prijavu je dovoljno poslati životopis do 23. svibnja.

U tijeku su prijave za sudjelovanje u 4. izdanju Istrian Tourism Competition (ITC), u organizaciji Start-Up udruge. Riječ je o jedinstvenom studentskom natjecanju u rješavanju poslovnih slučajeva iz područja turizma u Jugoistočnoj Europi.

Poduzeća i JLRS (općine i gradovi) prezentiraju poslovne slučajeve iz područja turizma, a iste rješavaju timovi studenata sa svih visokih škola, veleučilišta i sveučilišta u Hrvatskoj te druge mlade osobe do 30 godine s VŠS i VSS. Sudionici odabiru poslovni slučaj i rješavaju isti u timovima od dva do tri natjecatelja, a na kraju se za svaki slučaj proglašavaju najbolja tri tima za koje su predviđene novčane i utješne nagrade. 

U prijašnjim izdanjima natjecanja poslovne slučajeve predstavila su različita poduzeća i gradovi te su tako sudjelovali Adris Grupa, Uniline, Istralandia, Općina Svetvinčenat i mnogi drugi. Natjecatelji su imali priliku baviti se različitim područjima unutar tematike (marketing, financije, društvene mreže, osmišljavanje projekata, prodaja, IT), od kojih su mnogi dobili priliku za realizaciju vlastitih rješenja, a dio sudionika se na taj način i zaposlio u uspješnim kompanijama. Stoga je natjecanje odlična prilika za stjecanje praktičnih znanja, mogućnost za realizaciju vlastitih ideja, povezivanje s kolegama iz različitih struka i poslodavcima te sklapanje novih prijateljstava i dobru zabavu.

Ovogodišnje izdanje obuhvaća četiri poslovna slučaja, a nagradni fond iznosi 10 000 kn. Za prijavu je dovoljno poslati životopis na e-mail istriantourismcompetition@gmail.com najkasnije do 23. svibnja 2017. godine Prijava je pojedinačna, dok će po njenom isteku sudionici uz dobivene smjernice samostalno formirati timove te izabrati partnera čiji će poslovni slučaj rješavati. Na otvorenju natjecanja partneri će prezentirati poslovne slučajeve, a svi natjecatelji koji ne budu mogli prisustvovati moći će njihove video prezentacije pogledati na YouTube kanalu Start-Up udruge.

Više informacija o projektu i načinu prijava možete pronaći na službenoj stranici Start-up udruge i Facebook stranici natjecanja.

Komentari na članak

Vezani članci

Stipendije

Einstein forum i Daimler i Benz

Boravak u Einsteinovu ljetnikovcu i 10 000 dolara stipendije za rad na vlastitom projektu

Završio si društveni, humanistički fakultet ili onaj prirodnog usmjerenja? Voliš izazove i nove projekte, a želiš raditi na jednom svom, u ni manje ni više nego – Einsteinovoj kući, uz stipendiju od 10 000 dolara? Ovo je prilika za tebe!

Djevojka s laptopom

Natječaj tvrke Five

Ljetna praksa za 16 studenata u digitalnoj industriji

Studenti će imati priliku okusiti pravi timski rad na projektima svjetske razine. Za ovo će biti potrebna prvoklasna disciplina i mnogo odricanja, tako da će tvrtka Five birati samo najbolje od najboljih.

Sveučilište Twente

Međunarodna ljetna škola

CuriousU nudi jedinstveno iskustvo ljetne škole i festivala u Nizozemskoj

Ljetna škola na Sveučilištu Twente u Nizozemskoj uključuje akademske sate, glazbu, sport, kazalište i inspirativne govornike, a festivalski dio predviđen je za ljetno opuštanje i zabavu.

Social Impact Award

Social Impact Award

Najveći europski edukacijski program za studente stiže u Hrvatsku!

Social Impact Award, edukacijski progam za studente u području društvenog poduzetništva, ove godine stiže u četiri nove zemlje među kojima se našla i Hrvatska.

TVZMc2 otvorenje 2017.

Studentsko natjecanje

„TVZ Mc2" natjecanje otvara svoju petu sezonu s čak 25 partnera željnih novih stručnjaka

– Jako smo sretni što je stručna zajednica prepoznala studente TVZ-a kao kvalitetne mlade ljude na koje se može ozbiljno računati i da ovom formom edukacije, druženja, mentoriranja i natjecanja nastavljamo stvarati bolju zajednicu. – istaknula je voditeljica otvorenja Valentina Viskov.