Studentsko natjecanje

Iskoristi zadnji trenutak za prijavu na „Istrian Tourism Competition”

Istrian Tourism Competition

Ovogodišnje izdanje „Istrian Tourism Competitiona” obuhvaća četiri poslovna slučaja, a nagradni fond iznosi 10 000 kn. Za prijavu je dovoljno poslati životopis do 23. svibnja.

U tijeku su prijave za sudjelovanje u 4. izdanju Istrian Tourism Competition (ITC), u organizaciji Start-Up udruge. Riječ je o jedinstvenom studentskom natjecanju u rješavanju poslovnih slučajeva iz područja turizma u Jugoistočnoj Europi.

Poduzeća i JLRS (općine i gradovi) prezentiraju poslovne slučajeve iz područja turizma, a iste rješavaju timovi studenata sa svih visokih škola, veleučilišta i sveučilišta u Hrvatskoj te druge mlade osobe do 30 godine s VŠS i VSS. Sudionici odabiru poslovni slučaj i rješavaju isti u timovima od dva do tri natjecatelja, a na kraju se za svaki slučaj proglašavaju najbolja tri tima za koje su predviđene novčane i utješne nagrade. 

U prijašnjim izdanjima natjecanja poslovne slučajeve predstavila su različita poduzeća i gradovi te su tako sudjelovali Adris Grupa, Uniline, Istralandia, Općina Svetvinčenat i mnogi drugi. Natjecatelji su imali priliku baviti se različitim područjima unutar tematike (marketing, financije, društvene mreže, osmišljavanje projekata, prodaja, IT), od kojih su mnogi dobili priliku za realizaciju vlastitih rješenja, a dio sudionika se na taj način i zaposlio u uspješnim kompanijama. Stoga je natjecanje odlična prilika za stjecanje praktičnih znanja, mogućnost za realizaciju vlastitih ideja, povezivanje s kolegama iz različitih struka i poslodavcima te sklapanje novih prijateljstava i dobru zabavu.

Ovogodišnje izdanje obuhvaća četiri poslovna slučaja, a nagradni fond iznosi 10 000 kn. Za prijavu je dovoljno poslati životopis na e-mail istriantourismcompetition@gmail.com najkasnije do 23. svibnja 2017. godine Prijava je pojedinačna, dok će po njenom isteku sudionici uz dobivene smjernice samostalno formirati timove te izabrati partnera čiji će poslovni slučaj rješavati. Na otvorenju natjecanja partneri će prezentirati poslovne slučajeve, a svi natjecatelji koji ne budu mogli prisustvovati moći će njihove video prezentacije pogledati na YouTube kanalu Start-Up udruge.

Više informacija o projektu i načinu prijava možete pronaći na službenoj stranici Start-up udruge i Facebook stranici natjecanja.

Komentari na članak

Vezani članci

Pulske studentice na Eurocomillasu

Sveučilišni turnir „Eurocomillas" u Madridu

VIDEO: Intervju s pulskim studenticama koje su osvojile osam zlatnih i pet srebrnih medalja iz plivanja

„Eurocomillas" ove je godine u svakom segmentu podigao kvalitetu natjecanja i infrastrukture te, osim sporta, ponudio studentima dovoljno vremena za upoznavanje predivnog Madrida i kolega studenata iz svih krajeva svijeta.

Marjanska bicikijada

Humanitarna akcija

Više od osamdeset biciklista doprinosi humanijem Splitu

Prikupljena sredstva donirat će se Centru Juraj Bonači za sportsko-edukativno uređenje dvorišta s ciljem podizanja kvalitete boravka i provođenja raznih aktivnosti na otvorenom prostoru, što u konačnici poboljšava senzorno-motoričke sposobnosti korisnika.

Studentski zbor

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu

Raspisan natječaj za financiranje studentskih programa u Zagrebu

Studentske je programe moguće prijaviti u kategorijama: kulturna zbivanja, međunarodna suradnja, studentski mediji, stručni i znanstveni program, sportske aktivnosti. Prijave traju do 4. travnja 2018.

Gap Year

Studij u Ujedinjenom Kraljevstvu

Gap Year Escape Scholarship program nudi bogatu stipendiju najkreativnijem kandidatu

Kandidati za potrebe prijave moraju napisati esej od 1000 do 1500 riječi na temu kako bi pokrenuli posao s 500 funti u džepu. 

Praksa te čeka_tebe tražimo

Tebe tražimo

INTERVJU: Bivši administrator Studentskog.hr Igor Barać otkrio je kako možeš postati oči i uši našeg portala

– Volontiranje stvara osjećaj satisfakcije jer sama činjenica da si nekome pomogao izaziva veliku toplinu oko srca. –