Studentsko natjecanje

Iskoristi zadnji trenutak za prijavu na „Istrian Tourism Competition”

Istrian Tourism Competition

Ovogodišnje izdanje „Istrian Tourism Competitiona” obuhvaća četiri poslovna slučaja, a nagradni fond iznosi 10 000 kn. Za prijavu je dovoljno poslati životopis do 23. svibnja.

U tijeku su prijave za sudjelovanje u 4. izdanju Istrian Tourism Competition (ITC), u organizaciji Start-Up udruge. Riječ je o jedinstvenom studentskom natjecanju u rješavanju poslovnih slučajeva iz područja turizma u Jugoistočnoj Europi.

Poduzeća i JLRS (općine i gradovi) prezentiraju poslovne slučajeve iz područja turizma, a iste rješavaju timovi studenata sa svih visokih škola, veleučilišta i sveučilišta u Hrvatskoj te druge mlade osobe do 30 godine s VŠS i VSS. Sudionici odabiru poslovni slučaj i rješavaju isti u timovima od dva do tri natjecatelja, a na kraju se za svaki slučaj proglašavaju najbolja tri tima za koje su predviđene novčane i utješne nagrade. 

U prijašnjim izdanjima natjecanja poslovne slučajeve predstavila su različita poduzeća i gradovi te su tako sudjelovali Adris Grupa, Uniline, Istralandia, Općina Svetvinčenat i mnogi drugi. Natjecatelji su imali priliku baviti se različitim područjima unutar tematike (marketing, financije, društvene mreže, osmišljavanje projekata, prodaja, IT), od kojih su mnogi dobili priliku za realizaciju vlastitih rješenja, a dio sudionika se na taj način i zaposlio u uspješnim kompanijama. Stoga je natjecanje odlična prilika za stjecanje praktičnih znanja, mogućnost za realizaciju vlastitih ideja, povezivanje s kolegama iz različitih struka i poslodavcima te sklapanje novih prijateljstava i dobru zabavu.

Ovogodišnje izdanje obuhvaća četiri poslovna slučaja, a nagradni fond iznosi 10 000 kn. Za prijavu je dovoljno poslati životopis na e-mail istriantourismcompetition@gmail.com najkasnije do 23. svibnja 2017. godine Prijava je pojedinačna, dok će po njenom isteku sudionici uz dobivene smjernice samostalno formirati timove te izabrati partnera čiji će poslovni slučaj rješavati. Na otvorenju natjecanja partneri će prezentirati poslovne slučajeve, a svi natjecatelji koji ne budu mogli prisustvovati moći će njihove video prezentacije pogledati na YouTube kanalu Start-Up udruge.

Više informacija o projektu i načinu prijava možete pronaći na službenoj stranici Start-up udruge i Facebook stranici natjecanja.

Komentari na članak

Vezani članci

Svjetski dan znanosti

Na današnji dan

„Your Discovery Science” eksperimentima i natječajem obilježava Svjetski dan znanosti

Ako se i vi bavite znanstvenim eksperimentima, svakako se prijavite na „Your Discovery Science” natječaj jer pobjednik osvaja lebdeću dasku, „hoverboard”!

mozak

Stručni skup

PuP provodi studente kroz više od 15 radnih mjesta

Kako je raditi kao psiholog u vrtiću, MUP-u, palijativnoj skrbi, s izbjeglicama, saznat će svi zainteresirani posjetitelji na dvodnevnom stručnom skupu koji organiziraju studenti.

Fotografiranje

KSET-ov tečaj

Ako vas muči kakav fotoaparat kupiti, ne propustite Fototečaj

Ako niste sigurni koji se procesi odvijaju u vašem fotoaparatu, što se krije u mraku tamne komore ili ne znate kako samostalno razviti crno-bijeli film te na što trebate pripaziti pri kupnji novog digitalnog fotoaparata, prijavite se za uvodno predavanje KSET-ovog Fototečaja.

Camera obscura

"Camera obscura"

Izradite svoju napravu za hvatanje svjetla na radionici DIY fotografije

Otvorene su prijave za sudjelovanje na dvotjednoj radionici DIY fotografije. Polaznicima će se približiti razumijevanje fotografije kroz gradnju naprave za hvatanje svjetla, izrađivanje kamera te kroz mnoge druge aktivnosti.

Par i police s knjigama

URBANA metaFORA 2018.

Urbanom i fora kratkom pričom do vrijednih nagrada

Knjižnica Vladimira Nazora vraća se šestu godinu natječajem metaFORA čija je ovogodišnja tema grad – kao prostor, identitet i umjetnički eksperiment. Kratke priče zaprimaju se do 15. ožujka.