LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Institut za razvoj obrazovanja

IRO predstavlja mogućnosti studiranja uz stipendiju na prestižnom Sveučilištu DePauw

Na besplatnom obrazovnom savjetovanju predstavnik DePauw Universityja predstavit će Vera Scholarship, punu stipendiju za četiri godine preddiplomskog studija za kandidate iz Hrvatske.

Na besplatnom obrazovnom savjetovanju predstavnik DePauw Universityja predstavit će Vera Scholarship, punu stipendiju za četiri godine preddiplomskog studija za kandidate iz Hrvatske.

Institut za razvoj obrazovanja poziva sve zainteresirane učenike i studente na besplatno obrazovno savjetovanje o mogućnostima studiranja u SAD-u uz punu stipendiju koje će se održati u utorak, 24. siječnja 2017. u 18 sati u IRO-u, Trg Nikole Zrinskog 9, Zagreb. Institut za razvoj obrazovanja organizira ovo informativno događanje o mogućnostima studiranja u SAD-u u suradnji s prestižnim američkim sveučilištem DePauw University.

Na besplatnom obrazovnom savjetovanju predstavnik DePauw Universityja predstavit će Vera Scholarship, punu stipendiju za četiri godine preddiplomskog studija za kandidate iz Hrvatske. Posjetitelji će imati priliku razgovarati s predstavnikom uglednog američkog sveučilišta DePauw University iz Indiane i saznati sve o prijavi za stipendiju Vera Scholarship. Dodatne informacije o stipendiji i uvjetima natječaja možete naći na poveznici.

Uz predstavljanje programa stipendiranja, obrazovna savjetnica EducationUSA mreže Maja Balen govorit će o sustavu visokog obrazovanja u SAD-u, odgovarati na pitanja o izboru studija, prijavi na američka sveučilišta te o standardiziranim testovima čije je rezultate potrebno priložiti prijavama za studiranje u inozemstvu.

Detaljne informacije dostupne su na internetskoj stranici Instituta za razvoj obrazovanja i Facebook zajednici EducationUSA Croatia. Ulaz na događanje je slobodan uz obaveznu prethodnu predbilježbu.