Studiranje u inozemstvu

Informativne aktivnosti za upise na Sveučilište u Ljubljani

Sveučilište Ljubljana, Slovenija

Sajam obrazovanja i zanimanja te dva informativna dana početkom iduće godine očekuju sve zainteresirane za studijske programe i stipendije u Sloveniji.

U Ljubljani će se 26. i 27. siječnja 2018. održati sveslovenski sajam obrazovanja i zanimanja Informativa. Na jednom će mjestu posjetitelje dočekati predstavnici svih fakulteta i akademija Sveučilišta u Ljubljani koji izvode programe iz područja humanistike, društvenih znanosti, jezikoslovlja, umjetnosti, prirodoslovnih znanosti, tehnike i tehnologije. 

Na fakultetima i akademijama Sveučilišta u Ljubljani za 9. i 10. veljače 2018. zakazani su informativni dani. Prvoga spomenutog datuma informirat će se strani državljani i Slovenci iz susjednih zemalja, i to u rektoratu Sveučilišta.

Podaci o objavljenim studijskim programima, uvjetima za upis, upisu u višu godinu za akademsku godinu 2018./2019. bit će objavljeni u veljači 2018. u natječajima za upis na internetskoj stranici Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta Republike Slovenije i na internetskim stranicama Sveučilišta u Ljubljani te pojedinih akademija i fakulteta. Više o Sveučilištu, stipendijama, studijskim programima i pripremi za prijave nalazi se na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Informiranje - pravo mladih

Projekt „Informiranje – pravo mladih”

Informirajte se o ponudi besplatnih neformalnih organizacija i usavršavanja

„Ponuda besplatnih neformalnih organizacija i usavršavanja” sljedeći je „Informativni ponedjeljak” koji će se održati u ponedjeljak, 30. travnja 2018. godine, u 18 sati u Ulici Frane Petrića 4, 3. kat.

Menza na Cvjetnom

Sanacija prostora

Slastičarnica SD „Cvjetno naselje” zatvorena do daljnjeg

Domski odbor SD „Cvjetno naselje” objavio je da će, zbog tehničkih problema i curenja vode, slastičarnica do daljnjega biti zatvorena. Ako se stanari zažele kolača, mogu ih potražiti u menzi.

Mlada sretna ekipa

Informiranje mladih

Sajam u Novom Čiču pokazat će što organizacije rade za dobrobit mladih

– Cilj je događaja osvijestiti mlade da imaju pravo na informiranje. Sajam će im pružiti informacije koje ih zanimaju. – poručuju iz Udruge Zamisli.

Deveti paviljon

Studentski centar Zagreb

Počele prijave za smještaj u jednokrevetnim sobama studentskih domova

Donosimo vam sve podatke o postupku i tijeku prijave za smještaj u jednokrevetnim sobama zagrebačkih studentskih domova. Tko ima pravo na podnošenje molbe, koje je dokumente potrebno dostaviti te što sve pregledava i preispituje komisija, pročitajte u informativnom članku.

Informiranje – pravo mladih - izdužena

Projekt „Informiranje – pravo mladih"

Brucoši dobili brojne informacije vezane uz život i studij u Zagrebu

„Informativni ponedjeljci" održavaju se u u sklopu projekta „Informiranje – pravo mladih" koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a jučerašnji je okupio zagrebačke brucoše.