Sveučilište u Splitu

Info dan za sve što želite saznati o programu Erasmus+

Erasmus+ Info dan

Organizira se Info dan o razmjeni studenata, odlasku na stručnu praksu i mobilnosti nastavnog i nenastavnog osoblja u prostorijama Umjetničke akademije u Splitu.

Povodom otvaranja Natječaja za mobilnost studenata i osoblja, Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Splitu organizira Info dan za sve zainteresirane koji žele saznati sve mogućnosti mobilnosti u sklopu programa Erasmus+. Zakazan je za ponedjeljak, 3. lipnja 2019, a održat će se u velikoj dvorani Umjetničke akademije na Gripama. 

Prezentacija o mogućnostima za studente počinje u 13:00, dok će prezentacija s informacijama za osoblje započeti u 14:00. Bit će riječ o razmjeni studenata, odlasku na stručnu praksu i mobilnosti nastavnoga i nenastavnoga osoblja.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Spektar novčanica

Financijska podrška

Provjereno može li se istovremeno koristiti državna stipendija i financijska potpora za Erasmus+ praksu

Planirate sudjelovati na natječaju za obavljanje stručne prakse u okviru programa Erasmus+, ali bojite se da biste zbog toga mogli ostati bez gradske, državne ili braniteljske stipendije? Na pravom ste mjestu jer donosimo vam detaljne informacije i odgovore na sve nedoumice.

Putovanja

Inozemna stručna praksa

Erasmus+ BlaBlaonica olakšava ostvarenje studentskog sna

Uskoro se otvara natječaj za Erasmus+ program. Ako razmišljate o prijavi, pridružite se interaktivnom predavanju o toj temi 20. svibnja u Zagrebu.

Eramsus

Informativni petak: mobilnost mladih

Uz Erasmus+ projekte do besplatnih putovanja

Erasmus+ platforma omogućuje mladim osobama putovanja koja im mogu promijeniti život. Otkrivamo kako pronaći odgovarajući projekt.

https://pixabay.com/photos/group-day-out-man-people-friends-609640/

Program razmjene mladih

Program CultureCrash poziva vas da im se pridružite na interaktivnim radionicama u Sloveniji

Prijavite svoju šesteročlanu ekipu za sudjelovanje u programu CultureCrash u Murskoj Soboti od 2. do 11. rujna, sudjelujte u zabavnim radionicama i upoznajte mlade iz pet europskih zemalja.

BYF

Krenuo Erasmus+ program poduzetništva za mlade

Edukacija ''Build Your Future'' okupila 20-ak studenata u Zagrebu

Modul obuhvaća razne vježbe (grupne i pojedinačne), komunikaciju i rješavanje problema, ali se našlo vremena i za druženje uz kavu, home made čaj od đumbira, smijeh i dobro raspoloženje.