LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Popularizacija psihologije

I šesti dan Rijeke psihologije donosi zanimljiv program!

Približavamo se kraju plovidbe Rijekom psihologije, no prije pozdrava ostalo je još zanimljivih predavanja!

Približavamo se kraju plovidbe Rijekom psihologije, no prije pozdrava ostalo je još zanimljivih predavanja!

U Tjednu psihologije, od 14. do 20. veljače, posjetite mnogobrojne programske aktivnosti Rijeke psihologije koje se ove godine održavaju i u online okruženju, a i dalje su za sve sudionike potpuno besplatne. 
 

Tako danas stručnjaci pomagačkih zanimanja imaju priliku sudjelovati u radionici o sve češćoj pojavi u takvoj liniji rada – sagorijevanju.

Biti će održano interaktivno predavanje za buduće majke kako bi psihički i fizički bile spremnije za novu ulogu u koju se upuštaju. Predavanje o poremećajima spavanja kod žena koje su preboljele ili trenutno boluju od rada dojke namijenjeno je njima, njihovim bližnjima i stručnjacima koji rade s ženama oboljelim od raka dojke.

Postoji li veza između inteligencije, rad mjesta, kognitivnih sposobnosti i ponašanja usmjerenih ka zdravlju? Interaktivno predavanje na ovu temu ponudit će odgovore i mogućnosti da sami iznesete svoje ideje o temi!

I ove godine Rijeka psihologije ima humanitarni karakter te se prikupljaju sredstva za obrazovnu skupinu djece s intelektualnim poteškoćama Dječjeg vrtića Sušak. 

– Pozivamo vas da se uključite u humanitarnu akciju kojom se prikupljaju sredstva za odgojno – obrazovnu skupinu djece s intelektualnim poteškoćama Dječjeg vrtića Sušak. U humanitarnu akciju možete se uključiti uplatom na žiro-račun Filozofskoga Fakulteta u Rijeci (IBAN: HR9123600001101536455, ZABA; poziv na broj: 70505505759-06, svrha uplate: humanitarna akcija). – poručuju organizatori. 

Više detalja o  samoj manifestaciji i programu potražite na službenoj stranici