LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zadru

I ove godine kreće SF Week u Zadru!

SF Week vam je pripremio niz kvalitetnih izlaganja koja će održati profesori i studenti Sveučilišta u Zadru te gostujući predavači.

SF Week vam je pripremio niz kvalitetnih izlaganja koja će održati profesori i studenti Sveučilišta u Zadru te gostujući predavači.

Od 2. do 4. prosinca na Sveučilištu u Zadru u dvorani 131 (svakog dana od 18 do 20 sati) održava se SF Week, ukupno osmi! Zajednički projekt studenata i profesora Odjela za anglistiku Sveučilišta u Zadru i ove godine donosi pregršt kvalitetnih izlaganja, rasprava na temu SF žanra te zanimljivi program. Kao i svake godine, SF Week vam je pripremio niz kvalitetnih izlaganja koja će održati profesori i studenti Sveučilišta u Zadru te gostujući predavači.

Poseban gost ovogodišnjeg SF Weeka je Tomislav Brlek s Filozofskog fakulteta u Zagrebu koji će održati izlaganje pod nazivom „Vrijeme odluke: Stephen King i Lee Harvey Oswald“. Uz Tomislava, posebna gošća je  i Miranda Levanat-Peričić s Odjela za kroatistiku i slavistiku (Sveučilište u Zadru) te Rajko Petković s Odjela za anglistiku (Sveučilište u Zadru).

Za više informacija o samom projektu posjetite mrežne i Facebook stranice na kojima se nalazi i program događanja.

FOTO: FACEBOOK/SF WEEK ZADAR