LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Akcija pod nazivom „Mladi mlađima”

„Hrvatska volontira” još sutra u Klubu mladih Split

Još sutra između 15 i 19 sati u Klubu mladih Split sudjelujte u akciji „Mladi mlađima”!

Još sutra između 15 i 19 sati u Klubu mladih Split sudjelujte u akciji „Mladi mlađima”!

Hrvatska mreža volonterskih centara od 2010. godine organizira manifestaciju Hrvatska volontira”, kojom se na nacionalnoj razini nastoji mobilizirati velik broj organizatora volontiranja i volontera, kako bi se istaknuo ogroman značaj volontiranja za razvoj suvremenog demokratskog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni i vrednuje.

Ove godine manifestacija se održava od 18. do 23. svibnja, a prvi se put u cijelu priču uključuje i Klub mladih Split, koji organizira volontersku akciju prikupljanja školskog pribora za novootvorenu Socijalnu samoposlugu Solidarnost Split pod nazivom Mladi mlađima.

Akcija će trajati dva dana, 18. i 19. svibnja, u razdoblju od 15 do 19 sati, kad će se u prostorijama Kluba mladih Split (Split 3, Ruđera Boškovića 20/II) prikupljati donacije.

Pozivamo sve koji žele dati svoj doprinos kvalitetnom obrazovanju socijalno ugroženih splitskih školaraca da se priključe akciji doniranjem školskog pribora!

Što možete donirati?

Bilježnice, olovke, kemijske olovke, drvene bojice, flomastere, oštrila, gumice, geometrijski pribor (ravnalo, trokut, kutomjer, šestar), pernice, vodene boje, tempere, kistove, škarice, mape za crtanje, kolaž papir, školske torbe...