Trodnevna edukacija

Govornička škola oslobađa stotinu polaznika komunikacijskih strahova

Govornička škola 2017

Treće izdanje Govorničke škole u Crikvenici okupit će čak 100 studenata od 13. do 15. listopada. Prijave za sudjelovanje vrše se do 6. listopada.

Debatni klub EFZG i Hrvatska udruga mladih (HUM) već treću godinu zaredom organiziraju projekt Govornička škola, koji broji sve više zainteresiranih studenata i drugih polaznika. Prošle je godine sudjelovalo čak 80 studenata sa Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Rijeci.

Studenti tijekom redovitih predavanja na fakultetima nemaju mogućnost za razvojem i usavršavanjem komunikacijskih i prezentacijskih vještina. Stoga je cilj škole ponajprije njih pripremiti za kvalitetnu poslovnu i svakodnevnu komunikaciju, osloboditi ih straha od javnog nastupa, naučiti ih samostalnom i uvjerljivom prezentiranju te razumijevanju i kritičkom procjenjivanju informacija koje primaju.

Ovogodišnju Govorničku školu pohađat će ukupno 100 studenata i drugih zainteresiranih polaznika koji će tijekom trodnevne edukacije imati priliku slušati predavanja vodećih domaćih stručnjaka iz područja komunikologije, psihologije, sociologije. Pritom će steći praktična i teorijska znanja o komunikaciji, govorništvu i javnom nastupu. Također, svakog će se dana održavati tematska druženja s ciljem međusobnog upoznavanja i razmjene iskustva.

Kao i prethodna, ovo će se izdanje održati u hotelu Vila Ružica u Crikvenici, i to od 13. do 15. listopada. Do 6. listopada prijaviti se mogu studenti sa svih hrvatskih sveučilišta, veleučilišta, visokih škola, mladi i stari, a prijave se vrše na poveznici.

Cijena Early bird kotizacija do 24. rujna iznosi 400 kuna, a nakon toga za standarnu je kotizaciju potrebno uplatiti 500 kuna (do 6. listopada). U cijenu su uključeni: prijevoz iz Zagreba, smještaj u hotelu, polupansion te edukativni program.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Snimite svoj prvi kratkometražni film u Info zoni

Filmska radionica

Snimite svoj prvi kratkometražni film u Info zoni

Erik Lončar održat će nekoliko radionica iz područja filmske umjetnosti u splitskoj Info zoni. Prijavite se i napravite prvi korak prema nekom od filmskih festivala.

nagradni natječaj

Nagradni natječaj „Pametno sa svojim novcem“

Otvorena posljednja prilika za financijsku edukaciju i novi iPhone 6s SpaceGray

Zašto se trebaš prijaviti na završni krug nagradnog natječaja „Pametno sa svojim novcem“, otkriva dobitnik prethodnog kruga.

Besplatne radionice pisanja

U organizaciji UDS Libertas i Udruge Zamisli

Sudjelujte u besplatnim radionicama pisanja

Udruga studenata Dubrovnika Libertas i Udruga Zamisli organiziraju besplatne radionice pisanja. Sve zainteresirane koji žele naučiti kako izraditi projektni prijedlog pozivaju da se prijave do 18. travnja.

regrutacija

Regrutacija

Udruga mladih AIESEC ponovno otvara vrata novim članovima

Postani dio najveće međunarodne organizacije koja djeluje u preko 120 zemalja svijeta i razvij svoje vještine na raznim područjima.

Sveučilište u Zadru

Sveučilište u Zadru

Zadar traži svog studentskog pravobranitelja/icu

Objavljen je natječaj za studentskog pravobranitelja/icu u Zadru. Kandidature se zaprimaju do 16. ožujka.