Poduzetničko natjecanje

Get in the Ring uskoro u Splitu; osigurano 250 000 kn za nagrade

isto

Do 4. prosinca u 20:00 zaprimaju se prijave startupova koji će se suočiti u boksačkom ringu. Za najbolje je osiguran nagradni fond od 250 000 kuna.

Studentski poduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta u Splitu i Grad Split organiziraju nacionalnu inačicu međunarodno poznatog natjecanja Get in the Ring. Održat će se 12. prosinca ove godine na dvjema lokacijama – na EFST-u i u hotelu Radisson Blu. 

Natjecanje je namijenjeno svim poslovnim subjektima do 5 godina starosti. Prijaviti se mogu do 4. prosinca u 20:00

Grad Split, kao suorganizator, osigurao je nagradni fond za finaliste u iznosu od 250 000 kn, pri čemu prvoplasirani odnosi 100 000 kn, drugoplasirani 70 000 kn, trećeplasirani 50 000 kn, dok plasirani od četvrtog do šestog mjesta dobivaju po 10 000 kn. Uvjet je da dobitnici financijskih sredstava moraju prebaciti sjedište svoje tvrtke u Split, minimalno na 12 mjeseci.

Get in the Ring (GITR) startupovima pruža globalni podij za uspostavljanje vrijednih veza za pokretanje, rast i povećanje poslovanja. Postoji u preko 100 zemalja gdje surađuje s čelnicima poduzetničkih ekosustava. Poznat je po inovativnom formatu u kojem se startupovi doslovno suočavaju u boksačkom ringu. Borba između dvaju startupova ima 5 tematskih rundi od 30 sekundi.

Dodatne informacije nalaze se na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

moot court 2017 zlatni uteg

Moot Court Croatia

Otvorene su prijave za najveće natjecanje studenata prava u Hrvatskoj

Moot Court Croatia natjecanje je u obliku simuliranog suđenja nastalo po uzoru na "moot court" natjecanja koja su iznimno popularna među studentima prava diljem svijeta.

Počinje peti Rijeka Tattoo Expo

„Tattoo artisti“ dolaze u Rijeku

Počinje peti „Rijeka Tattoo Expo“

Osim natjecateljskog dijela, koji se sastoji od tri kategorije dnevno u kojima se „tattoo artisti“ natječu za titulu najboljega, konvencija ove godine nudi bogat popratni program.

Uštopavanje lopte

ZSFL

Otvorene prijave za Zagrebačku studentsku futsal ligu Ožujsko 2015.

Studentska futsal liga započet će 7. studenog, a kotizacija iznosi 2.500 kuna, koje je moguće uplatiti u ratama. Sve sudionike očekuje bogati nagradni fond koji iznosi više od 15.000 kuna i brojne druge nagrade sponzora lige.

Sveučilište

Sveučilište u Rijeci

Predstavljeni poslovni slučajevi „case study" natjecanja Realizator 2016.

Poslovni slučajevi prvog riječkog „case study" natjecanja na razini sveučilišta predstavljeni su 27. listopada 2016. godine u StepRi centru. Donosimo pregled svih poslovnih slučajeva i uputa koje su studenti dobili za njihovo rješavanje.

Sveučilište Jurja Dobrile, PULA

Aktiviraj se i educiraj!

Budi spreman za tržište rada: prijava za sudjelovanje na projektu

Neke od aktivnosti koje će se provoditi obuhvaćaju upoznavanje mladih s aktualnim mogućnostima usavršavanja za tržište rada, radionice o radnom pravu, komunikacijskim vještinama i pokretanju vlastitog biznisa te druženje mladih s uspješnim poduzetnicima.