Inzistiranje na povećanju plaća

FOTO: Potvrđen novi datum štrajka, a studenti otkrivaju što misle o njemu

https://pixabay.com/en/classroom-school-education-learning-2093744/
Pogledaj fotogaleriju
Stavovi studenata o štrajku
Stavovi studenata o štrajku
Stavovi studenata o štrajku
Stavovi studenata o štrajku
Stavovi studenata o štrajku

+2

– Podržavam štrajk, ali u nekoj normalnoj mjeri. Ne u tolikoj mjeri da portiri ne daju ključ dvorane profesorima koji žele održati nastavu. – jedan je od komentara studenata.

Ni nakon što se ovog utorka, 12. studenog 2019, održao četvrti dan štrajka na visokoobrazovnim institucijama, njegov se kraj još ne nazire. Štoviše, Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja potvrdio je novi datum – petak, 22. studenog 2019.

Podsjetimo, fakulteti, veleučilišta, visoke škole pa i sveučilišne knjižnice te NSK inzistiraju na povećanju plaća dijelu zaposlenih s najnižim plaćama radi otklanjanja razlika između njihovih radnih mjesta te istovrsnih radnih mjesta u sustavima javnih službi. 

–  Podržavam štrajk, ali u nekoj normalnoj mjeri. Ne u tolikoj mjeri da portiri ne daju ključ dvorane profesorima koji žele održati nastavu. 

Navedeno je tek jedan od komentara studenata na trenutno stanje. Još ih je nekoliko podijelilo svoje stavove s nama, a najzanimljivije izdvajamo u fotogaleriji. 

Komentari na članak

Vezani članci

Brucošijada Šibenskih studenata

Zavičajno društvo s najduljom tradicijom u Zagrebu, priprema zabavu za svoj podmladak

Brucošijada šibenskih studenata u Book caffeu uz grupu Dišpet

Šibenčani sa zagrebačkom adresom i ove godine organiziraju tradicionalnu zabavu za sve svoje brucoše, ali i ostale Šibenčane u Zagrebu. Brucošijada šibenskih studenata ove godine održat će se u četvrtak, 5. prosinca, u Book caffeu, a za odličnu zabavu pobrinut će se šibenska grupa Dišpet.

15. Međunarodni seminar studentskih radija – HEAR ME

15. međunarodni seminar studentskih radija

UNIDU radio na rođendanskoj fešti okuplja studente iz nekoliko država

Studentski radio UNIDU Sveučilišta u Dubrovniku domaćin je 15. Međunarodnog seminara studentskih radija – HEAR ME. Seminar se održava 19. i 20. prosinca 2017. u zgradi sveučilišnog Kampusa u Dubrovniku. Još jedan razlog za slavlje deset je godina rada UNIDU radija.

Rad na laptopu

Poslovna aktiva

Saznajte danas koliko ćete zarađivati na budućem poslu

Uz novu web stranicu moguće je saznati koliko je plaćen koji posao. Stoga požurite saznati koliko ćete jednoga dana zarađivati.

Putovanje

Obrazovna putovanja

Novi sajam obrazovanja učenika i studenata u inozemstvu

Mnoge informacije o studijima, stipendijama, srednjim školama i tečajevima stranih jezika u inozemstvu učenici, roditelji i studenti moći će saznati na sajmu koji organizira ETW, agencija specijalizirana za obrazovna putovanja.

https://pixabay.com/photos/new-year-s-day-target-resolutions-4707619/

Studentske odluke

Istražili smo imaju li studenti popis novogodišnjih odluka i što uopće misle o tome

Ulaskom u novu godinu većina nas odlučuje kako će se otarasiti starih, a uvesti nove navike. Poneki su toliko predani, pa sastave i popis. Evo što studenti misle o novogodišnjim odlukama.