Festival u Rijeci

Formiranje radnih grupa za organizaciju „Student Day Festivala"

Izvor: Pixabay, Student

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci poziva sve zainteresirane studente na sudjelovanje u organizaciji najvećeg studentskog festivala – „Student Day Festivala" koji će se održati osmu godinu zaredom. Prijave se zaprimaju do 6. veljače.

Student Day Festival projekt je koji provodi Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci u nekoliko faza. Početna faza predstavlja kulturni tjedan čiji je cilj motivirati studente na uključenje u kulturni život njihovog grada. U drugoj fazi projekta udruge koje sudjeluju u njegovoj organizaciji promoviraju se na Korzu. Ujedno, Festival promiče sportski život kroz mnoga sportska natjecanja.

Mnogima su najbitniji dio samog festivala upravo izvođači kojima se organizatori mogu pohvaliti. Dvije godine zaredom pozornicom SDF-a vladali su domaći bendovi poput TBF-a i bendovi iz susjedstva poput SARS-a. Između ostalih, pozornicom su žarili i palili Hladno pivo, Psihomodo Pop, Marijan Ban & Diktatori, Let 3, Jinxi i mnogi drugi.

Želite li ove godine sudjelovati u organizaciji najvećeg studentskog festivala i dobiti mogućnost uloge u odluci o izvođačima predstojećeg SDF-a, ovo je idealna prilika za vas. Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci otvorio je prijave za radnu grupu koja je zadužena za izradu prijedloga glazbenog dijela programa. Prijaviti se možete putem obrasca, sve do 6. veljače 2018. godine.

Prvi sastanak održat će se 7. veljače 2018. godine u 12:00 u Akvariju, Radmile Matejčić 5, na kampusu u Rijeci. Ako niste zainteresirani za sudjelovanje u izdradi glazbenog programa, SZSUR ujedno traži i suradnike u sljedećim grupama: radna grupa zadužena za izradu Marketinškog plana, radna grupa čiji opseg djelovanja pokriva kulturne sadržaje unutar projekta SDF (Tjedan kulture), radna grupa čiji opseg djelovanja pokriva sportske sadržaje unutar projekta SDF, radna grupa koja se odnosi na sadržaje vezane za studentske organizacije, radna skupina za organizaciju znanstvenog dijela programa, radna skupina za organizaciju Dvodomskog kupa i radna skupina za humanitarne aktivnosti povodom SDF-a.

Prijavite se i postanite dio najvećeg studentskog festivala

Komentari na članak

Vezani članci

Naslovna

Hrvatski sabor

Donesite zakone kao zastupnici u Simuliranom parlamentu

Iako ste još uvijek studenti, to ne znači da ne možete doći do saborskih klupa i okušati se u ulozi zastupnika. Europska udruga studenata prava Zagreb (ELSA Zagreb) organizira projekt pod nazivom Simulirani parlament koji već godinama okuplja više od 100 mladih ljudi. 

World in the city Zagreb

"World in the City"

Nauči jezik i osjeti dašak druge kulture u samo pet tjedana

AIESEC u suradnji s UN-om promiče kvalitetno obrazovanje na globalnoj razini. Iz tog razloga omogućuje tečajeve stranih jezika za simboličnih 120 kuna.

Kvizanje u Zoni!

Kviz u Klubu Zona

Novo Kvizanje otkriva tajne alternativnog rocka

Udruga iTHEom pripremila je pitanja za novo kolo Kvizanja. Prijavite svoje dvočlane ekipe i odgovorite na pitanja o alternativnom rocku.

Royal Club ZG Kaptol

Financijska pomoć

Rotary Club Zagreb Kaptol pomaže studentima, djeci bez roditeljske skrbi

Iznos stipendije je 1600 kuna, a dodjeljuje se minimalno sedam stipendija u trajanju od pet akademskih godina, računajući od 1. studenoga 2016. godine. 

Vikanje u laptop

Programersko natjecanje

Studenti maratonci u 24-satnom Gewathonu

U sklopu splitskog programa GEW-a polaznici će imati priliku sudjelovati u edukativnim predavanjima, radionicama, panel-diskusijama, „networking“ događajima i 24-satnom Hackathon natjecanju pod nazivom Gewathon.