LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ponuda fakulteta

FOI odsad ima svoju online trgovinu s literaturom i promotivnim proizvodima

Paket FOI promotivnih materijala, stručnu literaturu i ostalo moguće je nabaviti u novoj trgovini Fakulteta organizacije i informatike.

Paket FOI promotivnih materijala, stručnu literaturu i ostalo moguće je nabaviti u novoj trgovini Fakulteta organizacije i informatike.

Stručna literatura i FOI promotivni proizvodi od 19. lipnja u ponudi su online trgovine Fakulteta organizacije i informatike. Uz to što se nudi usluga dostave, moguće je besplatno, brzo osobno preuzimanje naručenih proizvoda.

Povodom otvorenja trgovine brzom kupovinom, FOI odsad ima svoju online trgovinu s literaturom i promotivnim proizvodima, odnosno ako budete jedan od prvih deset kupaca, možete osvojiti poklon dobrodošlice – prepoznatljivu i praktičnu FOI šalicu:
– U nekoliko kategorija trenutno je u ponudi 50-tak različitih proizvoda koji uključuju stručnu literaturu i FOI promotivne proizvode. Stoga, pozivamo vas da pogledate ponudu te da odaberete nešto za sebe ili drage osobe jer dostupni su i pristupačni FOI paketi u tri veličine kojima možete originalno obilježiti neki važni životni trenutak, poput upisa na FOI ili promocije. – poručuju s FOI-ja. 
Dostupne su majice, ručnici, pokloni, šalice i još mnogo toga. Trgovini možete pristupiti na poveznici, a oko eventualnih pitanja možete se javiti FOI Shop timu na e-adresu shop@foi.unizg.hr
FOTO: WIKIPEDIA