LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Specijalistički diplomski stručni studij

Financijski menadžment novi je studij na Sveučilištu u Dubrovniku

Od ove akademske godine Sveučilište u Dubrovniku upisuje studente na specijalistički diplomski stručni studij Financijski menadžment. Prijave traju do 20. listopada.

Od ove akademske godine Sveučilište u Dubrovniku upisuje studente na specijalistički diplomski stručni studij Financijski menadžment. Prijave traju do 20. listopada.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta izdalo je dopusnicu Sveučilištu u Dubrovniku za izvođenje specijalističkog diplomskog stručnog studija Financijski menadžment. Studij će se izvoditi kao izvanredni studij u Pločama, od ove, akademske 2016/2017 godine Trajat će dvije godine, a njegovim završetkom stječe se titula stručni/a specijalist/specijalistica financijskog menadžmenta s kraticom struč. spec. oec.

Prethodno je studij pozitivno ocijenilo Povjerenstvo za unutarnji sustav osiguravanja i unapređivanja kvalitete, pozitivno su ga recenzirala dva recenzenta, pa je Senat na svojoj 125. sjednici, održanoj 17. prosinca 2015. godine, donio Odluku o prihvaćanju ovog studija. Specijalistički diplomski stručni studij može upisati osoba koja je završila odgovarajući stručni preddiplomski studij iz područja Ekonomije i Poslovne ekonomije.

Studij je nastavak preddiplomskog stručnog studija Financijski menadžment koje Sveučilište izvodi već petu godinu. Pozitivno mišljenje o ishodima učenja ovoga studija u procesu izdavanja dopusnice dali su Dubrovačko-neretvanska županija, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Dubrovnik, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Dubrovnik, Jadransko osiguranje d.d. podružnica Dubrovnik i Zračna luka Dubrovnik d.o.o.

Studenti će ovaj studij upisivati u statusu izvanrednih studenata i upisna kvota je 20. Prijave za upis zaprimaju se od 17. do 20. listopada 2016. Sve potrebne informacije mogu se naći na stranicama Sveučilišta ili dobiti telefonom na broj 445-725 i na e-mail adrese lidija.jovic@unidu.hr i matea.matic@unidu.hr.

FOTO: UNIDU