Projekt USTEF-a

„FESTKULTURA": Sezonski studentski posao na hrvatskim ili svjetskim festivalima

FESTKULTURA

„FESTKULTURA" jedinstven je događaj koji organizira Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta (USTEF). Povezuje organizatore festivala kao poslodavce i entuzijastične studente koji traže studentske poslove.

Što Ultra Europe, INmusic festival, Animafest, Zagreb TourFilm festival i drugi imaju zajedničko? Dođi na FESTKULTURU u petak, 4. svibnja 2018, u caffe bar History i saznaj. 

FESTKULTURA jedinstven je događaj koji organizira Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta (USTEF). Povezuje organizatore festivala kao poslodavce i entuzijastične studente koji traže studentske poslove. Mnogi od njih nisu upoznati s mogućnostima honorarnog ili volonterskog rada u njihovu sklopu. Ujedno, jedinstvena je prilika za upoznavanje festivala iz drugog kuta. 

Radeći posao koji voliš, i ti možeš steći novo iskustvo i znanje, ali i primijeniti svoje vještine kako bi učinio festival još boljim. Ovom će ti se prilikom predstaviti brojni festivali; Ultra Europe Music festival, INmusic, Špancirfest, Animafest – samo su neki od njih. A šuška se i o brojnim nagradama.

Sudjelovanje je potpuno besplatno, ali je potrebno prethodno prijaviti se. Prijave se zaprimaju na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Par i police s knjigama

URBANA metaFORA 2018.

Urbanom i fora kratkom pričom do vrijednih nagrada

Knjižnica Vladimira Nazora vraća se šestu godinu natječajem metaFORA čija je ovogodišnja tema grad – kao prostor, identitet i umjetnički eksperiment. Kratke priče zaprimaju se do 15. ožujka.

Policija

Objavljen natječaj

MUP upisuje polaznike za zanimanje policajca i policajke

Zbog nedostatka policajaca i policajki u određenim županijama, MUP je objavio natječaj za upis u Program za navedeno zanimanje. Obrazovanje kreće početkom rujna 2017. godine, a upisati se može do 400 osoba.

Aktivno građanstvo

Rad s mladima

Udruga CINAZ poziva na trening aktivnoga građanstva u Rumunjskoj

U tijeku su prijave za trening projekta ACT u kojemu sudjeluje zadarska udruga CINAZ. Odabrani će se sudionici educirati o vrijednosti demokratskoga društva, upravljanju ljudskih potencijala te međukulturalnom učenju.

bruxelles

EU Studies Fair

Otputujte u Bruxelles i saznajte što vam nude svjetski poznati fakulteti

Još od 1999. EU Studies Fair okuplja studente iz cijeloga svijeta i cijenjene visokoškolske institucije Europe, Sjedinjenih Američkih Država, Novog Zelanda i Azije. Novo se izdanje održava 9. i 10. veljače, a mjesta za sudionike ima još malo.

Festival klapa

Udruga studenata grada Splita

Festival studentskih klapa ponovno traži mlade talente

Po peti put su otvorene prijave za sudjelovanje muških, ženskih i mješovitih klapa na studentskom festivalu u organizaciji Udruge studenata grada Splita.