Projekt USTEF-a

„FESTKULTURA": Sezonski studentski posao na hrvatskim ili svjetskim festivalima

FESTKULTURA

„FESTKULTURA" jedinstven je događaj koji organizira Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta (USTEF). Povezuje organizatore festivala kao poslodavce i entuzijastične studente koji traže studentske poslove.

Što Ultra Europe, INmusic festival, Animafest, Zagreb TourFilm festival i drugi imaju zajedničko? Dođi na FESTKULTURU u petak, 4. svibnja 2018, u caffe bar History i saznaj. 

FESTKULTURA jedinstven je događaj koji organizira Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta (USTEF). Povezuje organizatore festivala kao poslodavce i entuzijastične studente koji traže studentske poslove. Mnogi od njih nisu upoznati s mogućnostima honorarnog ili volonterskog rada u njihovu sklopu. Ujedno, jedinstvena je prilika za upoznavanje festivala iz drugog kuta. 

Radeći posao koji voliš, i ti možeš steći novo iskustvo i znanje, ali i primijeniti svoje vještine kako bi učinio festival još boljim. Ovom će ti se prilikom predstaviti brojni festivali; Ultra Europe Music festival, INmusic, Špancirfest, Animafest – samo su neki od njih. A šuška se i o brojnim nagradama.

Sudjelovanje je potpuno besplatno, ali je potrebno prethodno prijaviti se. Prijave se zaprimaju na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Kasne dvadesete

Financijska podrška

Jedinstvena stipendija Samobora za učenike, studente i glazbenike

Do 30. listopada otvoren je Natječaj za stipendije Grada Samobora. One se dodjeljuju u mjesečnim iznosima od 500, 600, 800 i 1000 kuna za tekuću školsku, odnosno akademsku godinu.

Izložba u Klubu Zona

Produljen rok za prijave na natečaj

Klub Zona omogućava grupne i individualne izložbe mladih umjetnika

U Klubu Zona prethodnih su godina gostovale brojne izložbe autora mlađe generacije, što će se nastaviti i u 2017. godini.

Bruxelles

Stručna praksa u Bruxellesu za studente Sveučilišta u Dubrovniku

Prijavite se na stručnu praksu i ljeto provedite u Belgiji

Sveučilište u Dubrovniku u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom DUNEA nudi mogućnost obavljanja stručne prakse u Bruxellesu, a rok za prijavu je 22. travnja.

Nizozemska

University of Twente

Ugrabi stipendiju za diplomski studij u Nizozemskoj

Oduvijek sanjaš o upoznavanju države tulipana, klompi i vjetrenjača? Donosimo ti informacije kako vidjeti sve te ljepote u ulozi studenta.

Udruga CINAZ vas poziva na igru i usavršavanje engleskog

Udruga CINAZ

Usavršavanje engleskog na "Jezičnom kafeu" u Zadru

Idući "Jezični kafe" održava se 7. srpnja u 19 sati. Omogućit će zainteresiranima da u neformalnoj i prijateljskoj atmosferi vježbaju konverzaciju na stranom jeziku.