Pomoć beskućnicima

Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije pretvara se u humanitarno kino

Fakultet građevine, arhitekture i geodezije u Splitu

Studentski zbor Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu organizira humanitarnu filmsku večer tijekom koje će se sakupljati pomoć za splitske beskućnike u obliku donacije hrane i higijenskih potrepština.

U ovim hladnim blagdanskim danima najviše pomoći trebaju naši sugrađani koji nemaju vlastiti dom. Studentski zbor Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu u suradnji sa splitskom udrugom MoST organizira humanitarnu večer tijekom koje će se sakupljati pomoć namijenjena upravo njima. Večer pod nazivom Humanitarno kino – Srce FGAG-a održat će se 12. prosinca od 19:00 h u velikom Amfiteatru zgrade C navedenog fakulteta.

U sklopu Humanitarnog kina moći ćete pogledati filmove mladih i talentiranih hrvatskih filmaša, i to film Biciklisti autora Veljka Popovića, film Nepovratno autora Igora Bezinovića, Silvija Bosančić predstavit će se s filmom Silvio zmaj, a Zvonimir Rumboldt predstavit će film Varoški amarcord – Ljudi koji se smiju.

Tijekom večeri prikupljat će se donacije hrane i higijenskih potrepština koje će se moći odložiti u za to predviđenu kutiju, a koja će biti postavljena na ulazu u Fakultet. Organizatori preporučuju da donacije hrane budu u obliku konzervirane i teško pokvarljive hrane poput keksa i slatkiša.

Osim uživanja u sjajnim filmovima svi posjetitelji moći će sudjelovati i u izvlačenju lutrije, a partneri projekta osigurali su bogate nagrade za one najsretnije.

Komentari na članak

Vezani članci

Pavo Hađija - humanitarna akcija

„Svi za Pava”

Humanitarna akcija za studenta iz Dubrovnika

„SVI ZA PAVA” naziv je velike humanitarne akcije za studenta Pava Hađiju, koji je teško stradao u prometnoj nesreći u Dubrovniku.

Humanitarna akcija "Hrvatski studenti za djecu Vukovara"

Klub studenata povijesti

HKS-ovi studenti povijesti na poseban način obilježili Dan sjećanja na žrtvu Vukovara

Od četvrtka, 14. studenog, do ponedjeljka, 18. studenog, Klub studenata povijesti s HKS-a organizirao je niz događanja kojima je odao počast žrtvi Vukovara.

Humanitarni božićni sajam

Humanitarni božićni sajam

Blagdanski duh na kampusu Borongaj

Tradicionalni humanitarni božićni sajam USKN Komuna.

CROZ turnir grupna fotka

Humanitarni karakter malonogometnog turnira

CROZ poziva na drugi malonogometni turnir za žene u IT-u

Turnir će se održati u utorak 9. rujna od 15.30 sati na sportskim terenima nogometnog kluba Posavina (DŠR Antonio) na Savici, a uslijedit će Party u prostorijama tvrtke CROZ (Lastovska 23, 5. kat), koji zajednički sponzoriraju CROZ i MSAN.

2001: Odiseja u svemiru

Na današnji dan

U kina stigao svevremenski klasik "2001: Odiseja u svemiru"

Prije 30 godina u kina je stigao kultni film "2001: Odiseja u svemiru", snimljen prema istoimenoj knjizi Arthura C. Clarkea. "Odiseja" je postala jedan od najznačajnijih filmova 20. stoljeća. Osvojila je i Oscara za najbolje vizualne efekte.