Pomoć beskućnicima

Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije pretvara se u humanitarno kino

Fakultet građevine, arhitekture i geodezije u Splitu

Studentski zbor Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu organizira humanitarnu filmsku večer tijekom koje će se sakupljati pomoć za splitske beskućnike u obliku donacije hrane i higijenskih potrepština.

U ovim hladnim blagdanskim danima najviše pomoći trebaju naši sugrađani koji nemaju vlastiti dom. Studentski zbor Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu u suradnji sa splitskom udrugom MoST organizira humanitarnu večer tijekom koje će se sakupljati pomoć namijenjena upravo njima. Večer pod nazivom Humanitarno kino – Srce FGAG-a održat će se 12. prosinca od 19:00 h u velikom Amfiteatru zgrade C navedenog fakulteta.

U sklopu Humanitarnog kina moći ćete pogledati filmove mladih i talentiranih hrvatskih filmaša, i to film Biciklisti autora Veljka Popovića, film Nepovratno autora Igora Bezinovića, Silvija Bosančić predstavit će se s filmom Silvio zmaj, a Zvonimir Rumboldt predstavit će film Varoški amarcord – Ljudi koji se smiju.

Tijekom večeri prikupljat će se donacije hrane i higijenskih potrepština koje će se moći odložiti u za to predviđenu kutiju, a koja će biti postavljena na ulazu u Fakultet. Organizatori preporučuju da donacije hrane budu u obliku konzervirane i teško pokvarljive hrane poput keksa i slatkiša.

Osim uživanja u sjajnim filmovima svi posjetitelji moći će sudjelovati i u izvlačenju lutrije, a partneri projekta osigurali su bogate nagrade za one najsretnije.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/photos/people-girls-women-students-2557399/

Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci

Zbor ponovno traži predstavnike zbog novih profesora u Fakultetskom vijeću

Otvoren je novi natječaj za odabir predstavnika za Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Rijeci. Prijave su otvorene sve do 10. ožujka 2019. godine.

Medvjed led

Akcija za KBC Osijek

Humanitarno disco klizanje

Odazovite se ovoj humanitarnoj akciji i pomozite najmlađima!

žena na razgovoru za posao

Edukacija u Stablu znanja

Besplatna radionica za studente: intervju za posao

Kako bi se studenti riješili treme, naučili konkretno predstaviti svoje interese i vještine, unaprijedili način na koji odgovaraju na pitanja i na koncu uspješno se zaposlili, očekuje ih besplatna radionica pripreme za intervju za posao.

Humanitarna akcija klapa Fjabula

Humanitarna akcija Udruge studenata grada Splita

Klapa Fjabula pjeva u Roku za pomoć djeci

Ulaz u klub potpuno je besplatan, a umjesto ulaznica skupljaju se donacije.

Humanitarni božićni sajam

Humanitarni božićni sajam

Blagdanski duh na kampusu Borongaj

Tradicionalni humanitarni božićni sajam USKN Komuna.