Poduzetnici bez granica

EWoB Business Academy: "Trudite se, pokušavajte, maštajte, sve je moguće ukoliko se dovoljno potrudite!"

EWoB Business Academy 1

Studentska udruga Poduzetnici bez granica (EWoB) organizirala je još jedan uspješan projekt na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

U subotu 9. travnja na Ekonomskom fakultetu u Osijeku održan je prvi EWoB Business Academy na kojoj su zainteresirani studenti dobili priliku poslušati tri sjajna predavača koja su više nego uspješna u svojim poslovima.

Nakon kratkog uvoda organizatora akademije, Dominika Osmeričića, prvo predavanja održao je Kristijan Božić koji je opisao svoj put od studiranja na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu do današnjeg posla voditelja proizvoda unutar tvrtke L'Oreal Adria. Gospodin Božić na vlastitom primjeru ukazao je studentima na važnost stjecanja iskustva i rada za vrijeme studiranja te ih je potaknuo da razmisle o tome što trenutno rade i gdje žele biti za par godina. Također, podsjetio ih je da ništa nije nemoguće te da uvijek trebaju slijediti svoje snove.

  Trudite se, pokušavajte, maštajte, sve je moguće ukoliko se dovoljno potrudite! – istaknuo je.

Drugo predavanje održao je Mateo Borac, koji je u jednosatnom izlaganju otkrio kako je došao do radnog mjesta u konzultantskom poduzeću, koje osobine treba imati uspješni konzultant, što rade konzultantska poduzeća, kako izgleda njegov radni dan i kako izgleda provedba procesa konzultinga za neko poduzeće.

 Iskreno, ovaj posao nije za svakoga, nekad stvarno zna biti zahtjevan, ali sve se isplati kad vidite da ste dobro obavili posao i da su vas nagradili za vaš trud! – priznao je.

Posljednje predavanje održao je gospodin Danko Badanjak. Prepričao je kako je još u studentskim danima počeo raditi u tvrtci Procter&Gamble Hrvatska kao student-asistent u odjelu prodaje. Gospodin Badanjak uspio je prenijeti na studente svoju ljubav prema prodaji, otkrio je što ga motivira u svakodnevnom poslu, kako izgleda njegov radni dan te što očekuje od svojih zaposlenika. Nakraju, dao je i par korisnih savjeta studentima u smislu upoznavanja samoga sebe, otkrivanja u čemu su dobri te ulaganja u razvoj vlastitih znanja i vještina, jer upravo će znanja i vještine pojedince dovesti daleko i izdvojiti u mnoštvu.

Studenti su s jednodnevne EWoB akademije izašli prepuni pozitivnih komentara, željno iščekujući novu akademiju i nove zanimljive predavače.

Komentari na članak

Vezani članci

Zgrada

Konferencija "DObroBIT društvenog poduzetništva"

Ekonomska klinika približava poduzetništvo ambicioznim studentima

Konferencijom se želi podići svijest o ulozi društvenog poduzetništva u razvoju gospodarstva te povezati privatni i javni sektor, odnosno poduzetnike i institucije značajne za razvoj društvenog poduzetništva.

Skitnica

Na današnji dan

VIDEO: Svijet neiskvarenošću i šarmom počeo osvajati najpoznatiji skitnica

Crni polucilindar, štap, crni brčići, istrošeno odijelo i simpatični čovječuljak koji ih nosi. Pogađate – riječ je o Charlieju Chaplinu.

naslovna

Na današnji dan

Najvažniji detalji iz života žena koje su promijenile svijet

Gledajući svijet danas možemo primijetiti da su muškarci i dalje brojniji na vodećima pozicijama, a žene se probijaju teže, ali brojne od njih svakako dokazuju da je ipak moguće.

Sveučilište u Zagrebu

Učinkovitost sveučilišta

Sveučilište u Zagrebu prvi put na Round University Rankingu; zauzelo 344. mjesto u kategoriji obrazovanja

Sveučilište u Zagrebu našlo se na popisu elitnih svjetskih sveučilišta, i to kao jedino sveučilište iz Hrvatske. U ukupnom je poretku zauzelo 533. mjesto, a najbolje je rezultate postiglo kod indikatora obrazovanja.

Agjamal kolekcija ljeto 2017. poduzetnice Martine Kuntić

Svjetski uspjeh hrvatske poduzetnice

FOTO: Seksipilni i senzualni kupaći kostimi Martine Kuntić predstavljeni na Maldivima

Nova kolekcija kupaćih beach party kostima Agjamal za 2017. godinu mlade poduzetnice Martine Kuntić posebno je pogodna za zabavne i noćne sadržaje na otvorenom.