Regrutacija volontera

ESN Zagreb još danas prima nove članove!

Studenti i volontiranje

– Volontiranje je način na koji možeš kvalitetno uložiti svoje vrijeme. Kroz njega imaš priliku ostvariti nova poznanstva, dobiti praksu i referencu za životopis, razvijati vještine te poticati osobni razvoj. – poručuju iz ESN-a.

Sekcija najveće studentske europske organizacije – ESN Zagreb, prima nove članove. Prijave se zaprimaju još danas, do subote, 7. rujna, u 12 sati na poveznici

Studenti imaju mogućnost izabrati dva tima između njih 6: PR, Sport, Social Inclusion, Intercultural Exchange, Party i Travel. Svaki član ima priliku organizirati aktivnosti za strane studente, pomoći u procesu prilagodbe studenata na razmjeni te se educirati, i to sve u internacionalnom okruženju

– Volontiranje je način na koji možeš kvalitetno uložiti svoje vrijeme. Kroz njega imaš priliku ostvariti nova poznanstva, dobiti praksu i referencu za životopis, razvijati vještine te poticati osobni razvoj. – poručuju iz ESN-a.

ESN Zagreb studentska je udruga koja je dio najveće europske studentske organizacije Erasmus Student Network koja ima preko 13 tisuća mladih volontera. Uz potporu Sveučilišta u Zagrebu već osam godina potiče mobilnost pomažući studentima na razmjeni, ali i lokalnim studentima koji žele iskusiti vlastitu. 

Više informacija o udruzi i timovima dostupno je na Facebooku, Instagramu te na na službenoj web-stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

CINAZ logo

Info centar za mlade Zadar

Predstavljanje Europske volonterske službe zadarskim maturantima

Prvi lokalni Info centar za mlade u Zadru, u suradnji s Info Zonom iz Splita, regionalnim Info centrom za mlade, kreće s predstavljanjem Europske volonterske službe (EVS) zadarskim maturantima.

https://pixabay.com/photos/person-man-male-business-tablet-731479/

Praksa u CERM-u

Borite se protiv statistike, razvijte na vrijeme potrebne vještine i na jednostavan način dođite do posla

Broj nezaposlenih osoba u Republici Hrvatskoj mijenja se iz mjeseca u mjesec, ali ono što se zanemaruje jest činjenica da se iza svake brojke nalazi osoba. Nije lako istaknuti se među ovako velikim brojem kako ne bismo samo postali dio statistike, no uz pravovremeno stjecanje iskustva nije nemoguće.

SocialErasmus studenti

Erasmus Student Network Hrvatska

Strani studenti uz pomoć domaćih postaju superheroji lokalnih zajednica

SocialErasmus promiče volontiranje i društvenu angažiranost među međunarodnim studentima i olakšava njihovu socijalnu integraciju u lokalnu zajednicu. Jesenski „SocialErasmus Week“ održava se od 7. do 13. studenog.

Volonteri

SIK-ov okrugli stol

Saznajte kako volontiranjem doći do željenog posla

Dobijte širu sliku o volonterskim prilikama i mogućnostima koje vam stoje nadohvat ruke na okruglom stolu koji organizira udruga SIK u sklopu projekta „Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće”.

Putovanje

Studentska mobilnost

ESN Zagreb otvara prijave za mentore internacionalnim studentima

Ispunite svoj profil na novoj ESN-ovoj aplikaciji, odaberite studenta koji dolazi na razmjenu u Zagreb i pomozite mu da se uklopi u novu sredinu.