Regrutacija volontera

ESN Zagreb još danas prima nove članove!

Studenti i volontiranje

– Volontiranje je način na koji možeš kvalitetno uložiti svoje vrijeme. Kroz njega imaš priliku ostvariti nova poznanstva, dobiti praksu i referencu za životopis, razvijati vještine te poticati osobni razvoj. – poručuju iz ESN-a.

Sekcija najveće studentske europske organizacije – ESN Zagreb, prima nove članove. Prijave se zaprimaju još danas, do subote, 7. rujna, u 12 sati na poveznici

Studenti imaju mogućnost izabrati dva tima između njih 6: PR, Sport, Social Inclusion, Intercultural Exchange, Party i Travel. Svaki član ima priliku organizirati aktivnosti za strane studente, pomoći u procesu prilagodbe studenata na razmjeni te se educirati, i to sve u internacionalnom okruženju

– Volontiranje je način na koji možeš kvalitetno uložiti svoje vrijeme. Kroz njega imaš priliku ostvariti nova poznanstva, dobiti praksu i referencu za životopis, razvijati vještine te poticati osobni razvoj. – poručuju iz ESN-a.

ESN Zagreb studentska je udruga koja je dio najveće europske studentske organizacije Erasmus Student Network koja ima preko 13 tisuća mladih volontera. Uz potporu Sveučilišta u Zagrebu već osam godina potiče mobilnost pomažući studentima na razmjeni, ali i lokalnim studentima koji žele iskusiti vlastitu. 

Više informacija o udruzi i timovima dostupno je na Facebooku, Instagramu te na na službenoj web-stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Star Film Fest traži volontere

Filmski festival

Star Film Fest u potrazi za volonterima

U tijeku su prijave za volontiranje na novom izdanju Star Film Festa. Prijavite se i uživajte u odličnoj filmskoj zabavi.

Studentski.hr

CERM u potrazi za novim članovima

Nakon sastanka vratiš se u dom oko 4 ujutro – jer najbolja su spontana druženja

Do 23. listopada zaprimaju se prijave za praksu u CERM-u – na portalu Studentski.hr i na drugim volonterskim programima. Provjerite koliko je zabavna atmosfera u ovoj organizaciji.

Otvoren Motovun Film Festival 2018.

Natječaj za starije od 18

Motovun Film Festival prima 60 volontera

Fleksibilni i pouzdani pojedinci stariji od 18 godina za volontiranje na Motovun Film Festivalu mogu se prijaviti do 20. lipnja. Sve o festivalu moguće je čuti i na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Studentice

Regrutacija članova

Ekonomska klinika traži nove igrače i igračice

Ako misliš da si talentiran kao Luka Modrić, drag kao Ivan Rakitić i ambiciozan kao Ante Rebić, zaigraj za Ekonomsku kliniku. Na raspolaganju ti je odabir između četiri tima: financijski, EU tim, HR i marketing i PR.

Motovun Film Festival, volonteri

Pozitivno ludilo i adrenalin

Volontirajte na Motovun Film Festivalu!

Spremni ste doći do Motovuna i voljni ste prepustiti se festivalskom ludilu? Prijavite se do 15. lipnja za volontiranje na Motovun Film Festivalu.