Volontiranje u inozemstvu

ESN raspisao poziv za dvije pozicije u Bruxellesu

Bruxelles

Svi koji žele biti dijelom jedne od najvećih studentskih mreža u Europi svoje prijave za poziciju EVS-volontera ili volontera Europskih snaga solidarnosti mogu poslati do 13. veljače do kraja dana.

ESN, jedna od najvećih studentskih organizacija u Europi, raspisao je poziv za popunjavanje dviju pozicija na internacionalnoj razini u Bruxellesu:

  • EVS-volonter
  • volonter Europskih snaga solidarnosti.

Svi koji žele biti dio europske studentske mreže i pritom surađivati s najutjecajnijim ustanovama u spomenutom gradu, prijaviti se mogu sve do 13. veljače 2019. u 23:59. Detalji o pozivu nalaze se na službenoj stranici, a dodatnu motivaciju za prijavu dobit ćete gledajući video EVS-volontera Carlosa. 

Komentari na članak

Vezani članci

pomoć

Humanitarno djelovanje

„Danas radim nešto novo”: studenti organiziraju izradu vunenih leptira, pomoć psima, putujuću pučku kuhinju

Od 29. travnja do 3. svibnja novoosnovana studentska udruga Meritokrat provodit će akcije različitog društvenog aspekta.

jfiesf

Tragedija u Bruxellesu

Koji su motivi radikalizacije muslimanskih ekstremista?

Ovaj članak ne nudi odgovore na pitanja kako zaustaviti terorizam. Teško je ponuditi odgovor na takvo pitanje. Zato otkriva neke od razloga radikalizacije muslimana u Belgiji, državi iz koje dolazi najviše džihadista u Europi.

Robocode

Intervju s voditeljicom projekta „RoboCode"

Osječke studentice dinamičnim radionicama programiranja podučavaju nove generacije

Deset osječkih studentica volontiranjem na projektu „RoboCode" održava radionice programiranja osječkim osnovnoškolcima. O samom projektu i daljnjim planovima razgovarali smo s voditeljicom Anom Leh.

https://pixabay.com/illustrations/volunteer-charity-cloud-community-1326758/

Prilika za volontiranje

Traži se pomoć u organizaciji Europskih sveučilišnih prvenstava u Zagrebu

Ovog se ljeta u Zagrebu održavaju Europska sveučilišna prvenstva u borilačkim vještinama i rukometu na pijesku. Za pomoć u organizaciji i realizaciji potrebni su volonteri, a oni se mogu prijaviti do 30. travnja.

Natječaj

Centar za posjetitelje Europskog parlamenta

Fotografirajte pet stvari koje najviše volite i otputujte u Bruxelles

Najbolja će fotografija biti izložena u Parlamentariumu, a pet će pobjednika biti pozvano u Bruxelles kako bi snimili reportažu tijekom Noći muzeja 11. ožujka i preuzeli službeni instagramski profil Europskog parlamenta na jedan dan.