Volontiranje u inozemstvu

ESN raspisao poziv za dvije pozicije u Bruxellesu

Bruxelles

Svi koji žele biti dijelom jedne od najvećih studentskih mreža u Europi svoje prijave za poziciju EVS-volontera ili volontera Europskih snaga solidarnosti mogu poslati do 13. veljače do kraja dana.

ESN, jedna od najvećih studentskih organizacija u Europi, raspisao je poziv za popunjavanje dviju pozicija na internacionalnoj razini u Bruxellesu:

  • EVS-volonter
  • volonter Europskih snaga solidarnosti.

Svi koji žele biti dio europske studentske mreže i pritom surađivati s najutjecajnijim ustanovama u spomenutom gradu, prijaviti se mogu sve do 13. veljače 2019. u 23:59. Detalji o pozivu nalaze se na službenoj stranici, a dodatnu motivaciju za prijavu dobit ćete gledajući video EVS-volontera Carlosa. 

Komentari na članak

Vezani članci

Ivana naslovna

INTERVJU S IVANOM SABLJARIĆ

Od volontiranja studentice u lokalnom klubu do stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije

Volontiranje je izvrsno iskustvo te odlična podloga za buduću profesionalnu karijeru pojedinca, a, ako mu pružimo priliku, iz njega uistinu možemo i svašta naučiti. Ovu tvrdnju dokazuje i primjer mlade fizioterapeutkinje Ivane koja svoj trenutni uspjeh može zahvaliti upravo dobrovoljnom i „besplatnom" radu.

Pravna klinika

Tjedan otvorenih vrata

Saznajte od Pravne klinike kako se pruža besplatna pravna pomoć pa je pružajte sami

Tijekom Tjedna otvorenih vrata studenti prava imaju priliku upoznati se s radom Pravne klinike, a svi oni željni novih znanja mogu se prijaviti za volontiranje u njoj do 23. rujna u ponoć.

FOTO

Još traju prijave za „Školske volontere”

Studenti i mladi volontiranjem u školskim projektima do novog iskustva

Zanima vas aktivno građanstvo te doprinos zajednici u kojoj živite, a usto volite raditi s djecom i mladima? Onda je ovo poziv za vas.

Split, Hrvatska

Ciklus radionica

Svoju ideju primijeni, Split pokreni!

Klub mladih Split nastavlja donositi promjene kroz projekt pod nazivom „Svijet na dlanu – budućnost je u rukama mladih” koji za cilj ima aktiviranje mladih na lokalnoj razini i podizanje svijesti o društvenim problemima putem besplatnih tečajeva stranih jezika i edukativnih radionica.

https://pixabay.com/en/macedonia-overhaul-prilep-macedonia-2760071/

Europska volonterska služba

Dugoročnim volontiranjem u Makedoniji do vrijednog iskustva

Traži se volonter za EVS u Makedoniji. Volonter bi morao pomagati u izradi projekta, kreiranju godišnjih školskih organizacija, obrađivati statističke podatke i baviti se ostalim aktivnostima.