Međunarodni kongres studenata

ERFUSS '18. poziva studente svih struka da daju svoj doprinos edukacijsko-rehabilitacijskoj

ERFUSS

Od 13. do 15. travnja u prostorijama Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta održat će se treće izdanje ERFUSS-a, a prijave za aktivne sudionike svih struka zaprimaju se do 9. ožujka.

Student si ERF-a ili drugog srodnog fakulteta? Ili si pak student skroz drugog područja, ali misliš da svojim znanjem možeš i želiš pomoći edukacijsko-rehabilitacijskom timu? Ako je jedan od tvojih odgovora potvrdan, Međunarodni kongres studenata ERFUSS 2018. mogao bi te zanimati.

Gdje i kada? 

Od 13. do 15. travnja 2018. godine na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj u prostorijama Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta. 

Što možeš čuti na ovom kongresu?

ERFUSS je treći kongres održan kao zajednički projekt svih triju smjerova Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta. Njegova je svrha poticanje interdisciplinarnosti te suradnje naizgled više ili manje srodnih struka – jednako su dobrodošli rehabilitatori i pedagozi kao i inženjeri, umjetnici te ostali koji svojim vještinama i znanjima mogu doprinijeti u timu unutar edukacijsko-rehabilitacijskog područja rada i znanosti.

Tko će sve biti tamo i što uopće znači ime ERFUSS?

Osim što obuhvaća ERF-ovce, kongres će ugostiti i ostale studente sa Sveučilišta u Zagrebu i iz ostatka Hrvatske, ali i inozemne studente koji su voljni priključiti se. Organizatori kongresa stavljaju naglasak na suradnju ERF-a s ostalim fakultetima, što je sadržano i u samom imenu kongresa koje predstavlja kraticu za Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet u suradnji s...

Sudionici ovog kongresa mogu biti aktivni, što znači da će izlagati svoja istraživanja ili ideje u obliku predavanja, postera ili radionica, a mogu biti i pasivni.

Želiš sudjelovati, ali nisi iz Zagreba…

Za sudionike koji ne studiraju na Zagrebačkom sveučilištu bit će osiguran smještaj s doručkom u hostelu u petak, 13. travnja, te u subotu, 14. travnja.

Gdje se možeš prijaviti?

Krajnji rok za prijavu za sudjelovanje kao i za slanje radova (za aktivne sudionike) jest 9. ožujka 2018, a obrazac za prijavu nalazi se na službenoj stranici kongresa.

Komentari na članak

Vezani članci

1

„International Video Pitch Competition“

Predstavljanjem vlastite poslovne ideje studenti mogu osvojiti vrijedne nagrade

Sveučilište u Osijeku jedan je od organizatora međunarodnog natjecanja na kojem imate priliku predstaviti vlastitu ideju, dobiti povratnu informaciju o njoj i osvojiti vrijedne nagrade.

Debatni klub EFZG

Trodnevna edukacija, zabava i druženje

Govornička škola za studente zagrebačkog i riječkog sveučilišta

Govornička škola za studente zagrebačkog i riječkog sveučilišta održat će se u Crikvenici od 28. do 30. listopada 2016. godine. Školu organiziraju Debatni klub EFZG i Hrvatska udruga mladih (HUM) u suradnji sa Studentskim zborom Ekonomskog fakulteta u Rijeci.

Studenti i volontiranje

Europska volonterska služba

Potpuno pokriveni troškovi i džeparac za volontiranje u Rumunjskoj

Do 17. prosinca mladi koji žele razviti svoje kritičko mišljenje mogu se prijaviti za volontiranje u Rumunjskoj gdje će pomagati djeci, a svi će im troškovi biti pokriveni.

grad Rijeka1

Revitalizacija riječke industrijske baštine

Pozivaju se studenti za sudjelovanje u izradi prijedloga za obnovu broda „Galeb“ i Palače Šećerane

U sklopu velikog projekta revitalizacije jednih od najpoznatijih simbola riječke industrijske i kulturne baštine, poznatog broda „Galeb“ te Palače Šećerane, pozivaju se svi zainteresirani studenti da sudjelovanjem na međunarodnoj radionici daju svoj doprinos projektu obnove važnih spomenika hrvatske povijesti.

Zalazak sunca

Europska volonterska služba

Traži se volonter koji će dva mjeseca provesti na plaži u Turskoj

Od siječnja do ožujka iduće godine jedan će hrvatski volonter promovirati važnost očuvanja okoliša morskih kornjača u Turskoj. Zainteresirani kandidati svoje prijave mogu poslati do 20. prosinca.