Međunarodni kongres studenata

ERFUSS '18. poziva studente svih struka da daju svoj doprinos edukacijsko-rehabilitacijskoj

ERFUSS

Od 13. do 15. travnja u prostorijama Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta održat će se treće izdanje ERFUSS-a, a prijave za aktivne sudionike svih struka zaprimaju se do 9. ožujka.

Student si ERF-a ili drugog srodnog fakulteta? Ili si pak student skroz drugog područja, ali misliš da svojim znanjem možeš i želiš pomoći edukacijsko-rehabilitacijskom timu? Ako je jedan od tvojih odgovora potvrdan, Međunarodni kongres studenata ERFUSS 2018. mogao bi te zanimati.

Gdje i kada? 

Od 13. do 15. travnja 2018. godine na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj u prostorijama Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta. 

Što možeš čuti na ovom kongresu?

ERFUSS je treći kongres održan kao zajednički projekt svih triju smjerova Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta. Njegova je svrha poticanje interdisciplinarnosti te suradnje naizgled više ili manje srodnih struka – jednako su dobrodošli rehabilitatori i pedagozi kao i inženjeri, umjetnici te ostali koji svojim vještinama i znanjima mogu doprinijeti u timu unutar edukacijsko-rehabilitacijskog područja rada i znanosti.

Tko će sve biti tamo i što uopće znači ime ERFUSS?

Osim što obuhvaća ERF-ovce, kongres će ugostiti i ostale studente sa Sveučilišta u Zagrebu i iz ostatka Hrvatske, ali i inozemne studente koji su voljni priključiti se. Organizatori kongresa stavljaju naglasak na suradnju ERF-a s ostalim fakultetima, što je sadržano i u samom imenu kongresa koje predstavlja kraticu za Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet u suradnji s...

Sudionici ovog kongresa mogu biti aktivni, što znači da će izlagati svoja istraživanja ili ideje u obliku predavanja, postera ili radionica, a mogu biti i pasivni.

Želiš sudjelovati, ali nisi iz Zagreba…

Za sudionike koji ne studiraju na Zagrebačkom sveučilištu bit će osiguran smještaj s doručkom u hostelu u petak, 13. travnja, te u subotu, 14. travnja.

Gdje se možeš prijaviti?

Krajnji rok za prijavu za sudjelovanje kao i za slanje radova (za aktivne sudionike) jest 9. ožujka 2018, a obrazac za prijavu nalazi se na službenoj stranici kongresa.

Komentari na članak

Vezani članci

Europski projekt „Izgradi svoju budućnost"

Europski projekt „Izgradi svoju budućnost"

Sudjelujte u besplatnom programu poduzetništva za mlade

U Zagrebu se provodi europski projekt osnaživanja mladih za poduzetništvo u kojem mogu sudjelovati mladi između 18 i 29 godina.

Ogulin trail

Utrke

Kosjenka i Regoč daju bajkoviti štih Ogulin trailu

Četvrto izdanje Ogulin traila održat će se 9. rujna. U bajkovitom zavičaju očekuju se dvije bajkovite utrke – Kosjenka od 13,5 kilometara i nešto izazvoniji Regoč.

Styria radionica

Počele su prijave

Prijavite se na „Styria School” medijsku akademiju

Ove će se godine održati po treći put, a namijenjena je isključivo studentima završih godina fakulteta.

Zasjedanje zastupnika

Natječaj Europskog parlamenta

Otputujte na European Youth Event 2018!

Do 31. siječnja traju prijave mladih od 18 do 30 godina za sudjelovanje na European Youth Eventu. Provjerite kako do besplatnog putovanja!

Sveučilište

Stipendija za sve državljane Hrvatske, Češke i Bugarske

Potpuna stipendija za Babson College u SAD-u

Kronospan Foundation pruža vam šansu za dobivanje potpune stipendije za studij iz područja društvenih znanosti na Babson Collegeu u SAD-u.