Inozemna stručna praksa

Erasmus+ BlaBlaonica olakšava ostvarenje studentskog sna

Putovanja

Uskoro se otvara natječaj za Erasmus+ program. Ako razmišljate o prijavi, pridružite se interaktivnom predavanju o toj temi 20. svibnja u Zagrebu.

Praksa u inozemstvu zvuči kao ostvarenje vašeg studentskog sna? Čuli ste za stručnu praksu u sklopu Erasmus+ programa, ali ne znate detalje prijave? Razmišljate o prijavi, ali voljeli biste čuti iskustva i preporuke studenata s iskustvom?

Erasmus Student Network Zagreb u sklopu svog projekta Mov’in Europe, kojemu je cilj promocija mobilnosti u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu, organizira interaktivno predavanje BlaBlaonica na temu Erasmus+ stručne prakse.

Iako zvuči kao još jedno od predavanja na temu Erasmus+ programa, ovo predavanje to nije! Naglasak će biti na dijeljenu iskustava volontera koji su to već prošli. Pojasnit će vam ukratko i detalje prijave, ali vaša pitanja će biti u prvom planu. Vi ćete biti kreatori ovog događaja, zato – dođite i saznajte što vas zanima. Zasigurno imate pregršt nedoumica, a ne znate kome se trebate obratiti.

Natječaj za stručnu praksu izlazi uskoro. Ako razmišljate o prijavi, pridružite se u petak, 20. svibnja u 17 sati. Mjesto događanja je prostorija Sveučilišta u Zagrebu, Ulica kralja Zvonimira 8, soba 210. Zbog ograničenosti prostora, ograničen je i broj sudionika. Obavezno se registrirajte klikom poveznicu, i požurite, jer sudjeluju najbrži.

Komentari na članak

Vezani članci

EuroZagreb 2016

Međunarodni studentski turnir

Priključite se mladim sportskim entuzijastima na EuroZagrebu 2016.

Traže se mladi ljudi koji žele podići EuroZagreb na višu razinu. Prijavite se za volontiranje do kraja svibnja i postanite dio projekta s pozitivnom vibrom i porukom.

IZ

Info zona

Mogućnosti Erasmusa+ za financiranje projekata strateških partnerstava

Natječaj za cilj ima razvijati inicijative i inovacije te poticati suradnju i razmjenu iskustva i znanja na europskoj razini. Potiče suradnju civilnog, javnog i privatnog sektora u području mladih, obrazovanja i osposobljavanja.

Rijeka – pogled

Inicijative riječkog ogranka ESN-a

Obogaćivanje programa Erasmus+ Danima društvene inkluzije

– Social Inclusion dio je projekta ESN-a tijekom kojeg se organiziraju događaji koji bi u društvo uključili svakog pojedinca, odnosno, promicali društvenu jednakost. – rekla je Antonia Peran.

Trčanje, siluete, zalazak sunca; Izvor: https://pixabay.com/en/figures-shadows-girls-running-1384865/

Riječki studenti

U tenisicama na stručnu praksu u Nike kompaniji

Studentima Ekonomskog fakulteta u Rijeci pruža se mogućnost obavljanja stručne prakse u jednoj od najutjecajnijih i najjačih sportskih kompanija na svijetu. Natječaj traje do 29. listopada.

Hrki na predstavljanju

Multi-sportski događaj u Hrvatskoj

Gotovo 5000 studenata iz 41 europske zemlje na Europskim sveučilišnim igrama

Bliži se svečanost otvaranja Igara koja će se održati 13. lipnja. U više od 2000 sportskih natjecanja sudjelovat će studenti s 403 sveučilišta.