Projekt udruge ELSA Zagreb

„ELSA Negotiation Competition” ove godine u proširenom izdanju

Predavaonica

„Škola pregovaranja” i natjecanje u pregovorima održat će se u sklopu projekta udruge ELSA Zagreb. Radi se o njegovom drugom, proširenom izdanju.

ELSA Zagreb organizira projekt ELSA Negotiation Competition koji će trajati četiri dana, od 15. do 18. svibnja, a obuhvatit će Školu pregovaranja i natjecanje. Za ovaj projekt, koji je prvi put organiziran prošle godine kao prvi projekt takve vrste u Hrvatskoj, najavljuje se kako će ove godine biti u većem, proširenom izdanju.

Škola pregovaranja održat će se u zgradi Sveučilišta u Zagrebu, a kroz nju će sudionici na predavanjima, radionicama i treninzima učiti o pregovorima. Natjecanje u pregovorima održat će se u prostorijama HUM-a kroz zadnja dva dana trajanja projekta, a cilj mu je proširenje studentskog znanja i interesa o vođenju pregovora, razvoj pregovaračkih sposobnosti kroz praktičnu primjenu stečenog znanja, te poticaj na razmjenu informacija i iskustva studenata, odvjetnika i pravnika koji se profesionalno bave vođenjem pregovora. Prošlogodišnje pobjednice natjecanja plasirale su se na International Negotiation Competition u Oslu. Sudjelovanje u Školi neovisno je o sudjelovanju na natjecanju.

Europska udruga studenata prava (ELSA) djeluje na tri razine – lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj. Početkom 1992. osnovana je ELSA Hrvatska koja ima svoje lokalne podružnice, a one djeluju na sva četiri hrvatska pravna fakulteta.

Komentari na članak

Vezani članci

Rukometna lopta

Sveučilišni sport

Prijavite se na UniSport rukometno natjecanje

UniSport natjecanje u rukometu u sklopu Sveučilišta u Splitu održat će se 19. i 20. travnja, a rok je prijave 16. travnja do 12 sati.

Otvorenje UniSport Finals 2016

Svečano otvorenje UniSportFinalsa 2016

Započelo najveće i najvažnije finale studentskog sporta u Hrvatskoj

Na natjecanju UniSport Finals 2016 sudjeluje 800 studenata sportaša s 14 sveučilišta i veleučilišta. U organizacijskom smislu predstavlja generalnu probu za Europske sveučilišne igre koje će se održati u Zagrebu i Rijeci.

FOI CORE 2015

AIESEC Varaždin

Završeno FOI CORE natjecanje

FOI CORE jedan je u nizu projekata AIESEC-a Varaždin, koji stvara poveznicu između studenata i tvrtki, na kojem su studenti predstavili svoja rješenja poslovnih slučajeva zadanih od strane četiri uključene tvrtke.

Turnir G2A.COM Overwatch Challenge Adria

G2A.COM Overwatch Challenge Adria

Sudjelujte u prvom regionalnom turniru u Overwatchu i osvojite bogate nagrade

Cilj je turnira Overwatch Challenge Adria omogućiti profiliranje i izgradnju domaće scene igrača, gdje su pravila rađena po uzoru na internacionalne Overwatch turnire.

Trčanje

Splitski sveučilišni sportski savez

Splitski se studenti natječu u UnisportST Marjanskoj ligi

U organizaciji Splitskog sveučilišnog sportskog saveza kroz travanj će se održati natjecanje u trčanju za studente. Natjecanje se sastoji od tri utrke po pet kilometara.