International Student Week

Edukacijski i kulturni studentski festival ovog ljeta u Beogradu

International student week

Studenti iz cijelog svijeta ovog ljeta pristižu u Beograd zbog održavanja novog "International Student Week". Ako želite sudjelovati na ovom edukacijskom i kulturnom festivalu, potrebno je ispuniti prijavnicu i odraditi Skype intervju.

U Beogradu se od 17. do 24. srpnja održava međunarodni studentski tjedan (ISWIB). Riječ je o edukacijskom i kulturnom festivalu u gradu za kojeg se kaže da nikad ne spava. U navedenom periodu studenti će imati priliku upoznati se sa srpskom kulturom, ali i sudjelovati u različitim radionicama o društvenim problemima današnjice. Pritom će se koristiti metodama kao što su glazba, video i slično. 

Ovo je izvrsna prilika za podijeliti svoje ideje i uvjerenja s kolegama sa svih strana svijeta u okruženju oslobođenom predrasuda, nasilja, ksenofobije i govora mržnje. Omogućuje vam stjecanje iskustva za pokretanje vlastitih projekata jer ćete biti u doticaju s profesionalcima na različitim područjima.

Detalje možete proučiti na službenoj web stranici ili na Facebooku. Za sudjelovanje je potrebno ispuniti prijavnicu i odraditi intervju putem Skypea. Prijave traju od 1. do 29. veljače, a rezultate ćete saznati već početkom travnja.

Sudionici moraju izdvojiti 120 eura, u što je uključen smještaj, tri obroka dnevno i pohađanje radionica. Zabava je zagarantirana.

Komentari na članak

Vezani članci

Growww 2016

GROWWW 2016.

Započele prijave za jednogodišnji staž u Ini

Nakon sedam uspješnih godina programa Growww u Hrvatskoj i više od 450 zaposlenih pripravnika, ponovno su otvorene prijave za jednogodišnji staž u INA Grupi. Natječaj traje do 8. travnja 2016.

Logo udruge

Studentska konferencija

AEGEE poziva zagrebačke studente da upoznaju Europu pod opsadom

AEGEE-ova konferencija u Zagrebu okupit će 300 članova udruge. Prijaviti se mogu i zagrebački studenti.

odbojkaši

Nisu uspjeli ući u polufinale

Riječki odbojkaši poraženi nakon zanimljive utakmice

Bolja je bila momčad iz Almerije rezultatom 3:2 u setovima.

STIFF otvaranje

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci

Budite dio filmskog žirija STIFF festivala

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci traži kreativne, poduzetne i vrijedne studente za filmski žiri STIFF festivala. Rok za prijavu je 8. rujna 2016. godine.

Ljetne vrućine

Ljetne vrućine na moru

Problemi na plažama koje svi predobro poznajemo

Povodom ljetnih vrućina i u želji za morskim osvježenjem, sakupili smo na jednom mjestu najveće „tragedije“ na plažama diljem Lijepe Naše.