International Student Week

Edukacijski i kulturni studentski festival ovog ljeta u Beogradu

International student week

Studenti iz cijelog svijeta ovog ljeta pristižu u Beograd zbog održavanja novog "International Student Week". Ako želite sudjelovati na ovom edukacijskom i kulturnom festivalu, potrebno je ispuniti prijavnicu i odraditi Skype intervju.

U Beogradu se od 17. do 24. srpnja održava međunarodni studentski tjedan (ISWIB). Riječ je o edukacijskom i kulturnom festivalu u gradu za kojeg se kaže da nikad ne spava. U navedenom periodu studenti će imati priliku upoznati se sa srpskom kulturom, ali i sudjelovati u različitim radionicama o društvenim problemima današnjice. Pritom će se koristiti metodama kao što su glazba, video i slično. 

Ovo je izvrsna prilika za podijeliti svoje ideje i uvjerenja s kolegama sa svih strana svijeta u okruženju oslobođenom predrasuda, nasilja, ksenofobije i govora mržnje. Omogućuje vam stjecanje iskustva za pokretanje vlastitih projekata jer ćete biti u doticaju s profesionalcima na različitim područjima.

Detalje možete proučiti na službenoj web stranici ili na Facebooku. Za sudjelovanje je potrebno ispuniti prijavnicu i odraditi intervju putem Skypea. Prijave traju od 1. do 29. veljače, a rezultate ćete saznati već početkom travnja.

Sudionici moraju izdvojiti 120 eura, u što je uključen smještaj, tri obroka dnevno i pohađanje radionica. Zabava je zagarantirana.

Komentari na članak

Vezani članci

EXIT proglašen najboljim

Šansa za nastup na Petrovaradinskoj tvrđavi

„Exit“ i Studentski kulturni centar Novi Sad u potrazi za novim mladim glazbenicima

Ove godine „EXIT“ otvara svoja vrata za najbolje sastave i umjetnike iz cijelog svijeta, koji će nastupiti na pozornicama širom Tvrđave. Bendovi, DJ-evi i kantautori mogu se prijaviti do petka, 4. svibnja.

1

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Otvoren poziv za izbor osječkog studentskog pravobranitelja

Studentski zbor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku raspisuje natječaj za izbor studentskog pravobranitelja. Prijave traju do 30. studenoga 2017. godine.

Bibliocikliranje

Projekt studenata Bibliotekarstva Filozofskog fakulteta u Zagrebu

Od Zagreba do Poreča - uključite se i vi u ovogodišnje Bibliocikliranje!

Prošle godine bicikliralo se od Zagreba do Splita, a ove godine putuje se sve do Pule. Pritom, studenti žele promicati druženje u knjižnicama i razvijanje čitateljskih navika kod djece!

Toni Milun

Za buduće studente

Toni Milun s karijernim savjetnicima pred zagrebačkim maturantima

Karijerno savjetovanje za maturante u Zagrebu održat će se 21. listopada. Budući će studenti uz Tonija Miluna i karijerne savjetnike saznati kakvi su im izgledi za upisivanje pojedinog fakulteta, što ih sve čeka na ispitu državne mature te na što moraju obratiti posebnu pažnju.

sci

Znanstveno-edukacijski centar Višnjan traži mentore

Prijavite se za rad s visokomotiviranom djecom i mladima

ZECV je u potrazi za mentorima u sklopu novog projekta „ZA: cjelogodišnji sustav edukacijske podrške darovitim učenicima na području znanosti i tehnologije“.