Studentski „biznis"

Dostava domaćih mandarina u studentske domove

Mandarine

Na domskim Facebook grupama student prodaje mandarine iz doline Neretve po vrlo pristupačnim cijenama te ih dostavlja na vrata studentskih soba.

Student FER-a osmislio je kako zaraditi džeparac u studentskim danima. Drugu godinu zaredom uspješno nastavlja svoj biznis prodaje mandarina. Domaće su mandarine iz doline Neretve, a posebno je zanimljivo što ih dostavlja u studentske sobe.

Svoj oglas objavio je na Facebook grupama domova u Zagrebu. Cijene su pristupačne studentima, pa je tako cijena kilograma mandarina 9 kuna, 3 kilograma stoje 25 kuna, a 5 kilograma 40 kuna. 

FOTO: Facebook

Komentari na članak

Vezani članci

Novi paviljoni na Savi

Studentski domovi u Zagrebu

Donesen pravilnik o studentskim odborima

Studentski domovi u Zagrebu imat će predstavnike u studentskim odborima koji će promicati poboljšanje kvalitete i standarda života u domovima. Odbori surađuju sa Studentskim centrom te Studentskim zborom.

Studentska soba

ŽIVOT U STUDENTSKOM DOMU

FOTO: Šest detalja pomoću kojih će vaša studentska soba poprimiti sasvim drugu dimenziju

Soba u studentskom domu prostorija je u kojoj jedan prosječni student provodi dosta vremena. Ona je također i mirna oaza nakon stresnog dana provedenog na fakultetu te mjesto za odmor i druženje, stoga je važno boravak u njoj učiniti što ljepšim i ugodnijim.

Deveti paviljon

Studentski centar Zagreb

Obvezno konzultiranje o liječničkim pregledima s upravama studentskih domova

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskim domovima useljavaju se uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu. No neki su mimoišli to pravilo pa ih uprava podsjeća da je moraju dostaviti.

Teretana, vježbanje

Studentski centar Zagreb

Teretane u studentskim domovima uskoro kreću s radom

Od 10. rujna do 1. listopada teretane će raditi po izmijenjenom rasporedu, a 1. se listopada vraćaju ustaljenom radnom vremenu.

"Studentski dom Ante Starčerić"- Šara

Tribina za sve studente

Kako se prilagoditi na život u studentskom domu?

Ako želite saznati odgovor na ovo pitanje, a i rezultate istraživanja koje su provele studentice četvrte godine Studijskog centra za socijalni rad na Pravnom fakultetu u Zagrebu, pridružite se tribini pod nazivom ''Prilagodba na život u studentskom domu''.