Studentski „biznis"

Dostava domaćih mandarina u studentske domove

Mandarine

Na domskim Facebook grupama student prodaje mandarine iz doline Neretve po vrlo pristupačnim cijenama te ih dostavlja na vrata studentskih soba.

Student FER-a osmislio je kako zaraditi džeparac u studentskim danima. Drugu godinu zaredom uspješno nastavlja svoj biznis prodaje mandarina. Domaće su mandarine iz doline Neretve, a posebno je zanimljivo što ih dostavlja u studentske sobe.

Svoj oglas objavio je na Facebook grupama domova u Zagrebu. Cijene su pristupačne studentima, pa je tako cijena kilograma mandarina 9 kuna, 3 kilograma stoje 25 kuna, a 5 kilograma 40 kuna. 

FOTO: Facebook

Komentari na članak

Vezani članci

hipi

Stereotipi o studentima

Kakav je tipični student Filozofskog fakulteta?

Uz velik broj fakulteta vežu se stereotipi o njihovim studentima, a jedan je od njih i Filozofski fakultet.

SCZG dvorište

Studentski centar – poslovnica za smještaj

Objavljen popis studenata koji će živjeti u hostelu na Trešnjevci

Useljenja se obavljaju 1., 2. i 3. listopada na adresi Poljanička 5, i to od 8 do 16 sati. Stanarina iznosi 500,00 kn po osobi, a može se uplatiti uplatnicom ili na blagajni hostela.

Cvjetno naselje dvorište 2019

Studentski smještaj

Studente sportaše smještat će se i u učeničke domove!

MZO može posebnim odlukama, uz prethodno mišljenje Središnjeg državnog ureda za šport, dodijeliti mjesta u studentskim domovima i u slobodnom kapacitetu učeničkih domova redovitim studentima športašima od I. do IV. kategorije uz uvjet da su prijavljeni na natječaj studentskoga centra u natječajnome roku.

naslovna, Virovitica

Ulaganje u obrazovanje

Virovitica dobiva novi studentski kompleks

Možda već sljedeće godine, Virovitica će biti bogatija za jedan od najmodernijih studentskih domova u koji je uloženo 16 600 000 kuna.

Isto

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Otvoren je Natječaj za smještaj u studentskim domovima i subvenciju privatnih smještaja

Na natječaj se imaju pravo prijaviti svi redoviti studenti koji su državljani Republike Hrvatske i državljani Europske unije s prijavljenim boravkom u Hrvatskoj. Rok je za prijavu 20. srpnja.