Regrutacija volontera

Dolazi nova generacija studenata, Hrvatski studiji traže volontere na upisima za preddiplomske studije

Učionica; izvor: https://pixabay.com/en/classroom-lecture-hall-college-1699745/

Hrvatski studiji traže volontere za rad na upisima za preddiplomske studije od 17. do 19. srpnja. Prijave se zaprimaju do 2. srpnja.

Sjećate li se sebe kada ste upisivali fakultet? Sto pitanja u glavi; kako, gdje i zašto. Sve ste poželjeli saznati odmah, što vas sve čeka i kako si što više olakšati studentski život. Ispiti državne mature voze velikom brzinom prema naprijed, a nakon službene objave rezultata 16. srpnja nove generacije studenata stižu na fakultete diljem Hrvatske.

Kako bi brucoši dobili informacije vezane uz studij, poput onih kako koristiti Studomat ili izabrati izborne predmete, Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu traže volontere za rad na upisima za preddiplomske studije. Studentski zbor ovoga fakulteta poziva studente da se prijave za volontiranje na dan kada se obavljaju upisi njihova studija. Predviđeno je da će se upisi odvijati u periodu od 17. do 19. srpnja od 8:00 do 14:30 sati prema rasporedu koji možete pogledati na poveznici.

Prijave za volontiranje traju do 2. srpnja, na e-mail koji također možete vidjeti u ranije navedenoj poveznici.

Članak je objavljen u sklopu projekta Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće. Projekt provodi udruga Studentski informativni kutak, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Komentari na članak

Vezani članci

Interaktivno predavanje o izradi životopisa

Projekt „Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće”

Kvalitetan životopis prvi je korak do uspjeha na tržištu rada

Budući da je životopis prvi kontakt osobe s potencijalnim poslodavcem, za SIK-ove volontere održala se radionica o kvalitetnoj izradi istog.

Djeca

Gradnja bolje budućnosti

Studentski zbor Građevinskog fakulteta organizira humanitarni koncert za djecu s poteškoćama

Nakon što su članovi Zbora prošle godine uspješno pomogli domu za nezbrinutu djecu, ove su godine odlučili pomoći udruzi DiP, koja pomaže djeci s poteškoćama u razvoju, poremećajima u ponašanju i kroničnim bolestima, organizirajući radionice i druge aktivnosti.

Nagrada Zlatni Indeks

Formiranje Povjerenstva

Studentski zborovi i udruge odlučuju kome u ruke ide Zlatni indeks

Zlatni indeks projekt je u organizaciji eSTUDENT-a u sklopu kojeg se dodjeljuje nagrada poduzećima koja su pridonijela kvalitetnijem studentskom životu. O istima odlučuju predstavnici studentskih udruga ili zborova, a u tijeku su njihove prijave za sudjelovanje u Povjerenstvu.

https://pixabay.com/photos/banknote-bill-business-buy-cash-15985/

Kontroverze iz Splita

SC Split i na dužničkoj listi FINA-e; zašto Petar Smajić nije dostavio izvještaj i zašto s istim nisu upoznati svi članovi Upravnog vijeća?

– Jedina je istina da Studentski centar Split, unatoč svim teškoćama, posluje vrlo uspješno! – komentar je Petra Smajića na optužbe usmjerene lošem financijskom poslovanju. Ipak, SC se nalazi na FINA-inom popisu obveznika koji nisu dostavili godišnje izvještaje, a Josip Podrug tvrdi da ni Upravno vijeće nije bilo upoznato s istim sve do rujna.

Volontiranje 2

Regrutacija volontera

Svoj CV obogati stavkom angažmana u Debatnom klubu EFZG-a

Nakon završetka fakulteta i zaslužene diplome važno je da u svome CV-ju istakneš svoje izvannastavne aktivnosti, postignuća, hobije i iskustva. A upravo to omogućuje ti Debatni klub EFZG-a koji prima nove članove do 4. studenog.