Sveučilište u Splitu

Dodjeljuju se nova financijska sredstva projektima studentskih udruga

stepenice od novca

Financijska sredstva dodijelit će se projektima u trima kategorijama: kultura, umjetnost i sveučilišni medij, znanost i tehnologija te studentski sport. Prijaviti se mogu svi projekti koji su bili prihvaćeni i uspješno provedeni najmanje dva puta tijekom prethodne tri akademske godine.

Studentski je zbor Sveučilišta u Splitu na temelju članka 4. Pravilnika o raspodjeli sredstava ostvarenih od studenata Sveučilišta u Splitu i o financiranju studentskih projekata 12. prosinca objavio javni poziv studentskim udrugama za podnošenje prijava projekata i projektne dokumentacije financiranih iz nenatječajnih sredstava.

Financijska sredstva dodijelit će se projektima u trima kategorijama: kultura, umjetnost i sveučilišni medij, znanost i tehnologija te studentski sport. Prijaviti se mogu svi projekti koji su bili prihvaćeni i uspješno provedeni najmanje dva puta tijekom prethodne tri akademske godine Rok je za podnošenje prijava osam dana od objave poziva.

Udruge koje ispunjavaju kriterije mogu poslati projektnu dokumentaciju koja treba sadržavati financijski plan i ispunjeni opći obrazac na e-mail adresu zbor@unist.hr, a na nju možete uputiti i sva svoja pitanja. Opći obrazac možete pronaći na poveznici.

Nakon isteka roka od 8 dana, Senat Sveučilišta u Splitu će na prijedlog nadležnih povjerenstava donijeti odluku o raspodjeli nenatječajnih sredstava za pojedini prijavljeni projekt.

Komentari na članak

Vezani članci

Elektronska zabava

Poziv Studentskog zbora

Posljednja ovogodišnja studentska zabava u Dubrovniku humanitarnog je karaktera

Dubrovačke će studente ove subote zabavljati DJ Time Jack. Zbor ih poziva da se pridruže u što većem broju jer je prihod od ulaznica namijenjen opremanju senzorne sobe za zaštitu mentalnog zdravlja djece.

Andrea Kljaić

Razmišljanja o studentskom životu

Novoizabrana predsjednica Zbora o studiranju na Sveučilištu Sjever

„Kao budući studenti morate znati da jedino zalaganjem i svojim glasom možete nešto promijeniti.” – ističe Andrea Kljaić.

Sveučilište u Zagrebu

Sjednica Senata Sveučilišta u Zagrebu

Senat „spasio" Holjevca koji ostaje v.d. dekana Filozofskog fakulteta

Na Trgu maršala Tita prosvjedovali su članovi Plenuma Filozofskog fakulteta na koje su pazili pripadnici interventne policije. Plenum je htio prisustvovati sjednici Senata, no nisu pušteni.

Sveučilište u Splitu

Sjednica Senata Sveučilišta u Splitu

Rektor Anđelinović manipulacijama smijenio člana Upravnog vijeća SC-a, studenti ostali bez prava glasa

– Studenti su odlučili otići sa sjednice jer ne žele sudjelovati u cirkusu. – ističe Petar Ramljak, predsjednik Hrvatskog studentskog zbora i Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu.

Stipendije

Stiže novac iz EU fondova

Ministarstvo znanosti i obrazovanja povećava broj stipendija s 5400 na 13 000

Velika je novost i unaprjeđenje sustava stipendija, takozvani Forum stipendija. U tom će se novom sustavu svi studenti moći preko osobnih profila prijaviti na natječaje za stipendije, ali i pratiti sve vijesti vezane za stipendije.