Stručna praksa u Njemačkoj

Saznajte sve o programu stipendija Njemačkog gospodarstva i vlade

novac

Dođite na predstavljanje programa stipendija Njemačkog gospodarstva i vlade i steknite nova znanja i vještine te neprocjenjivo međunarodno profesionalno iskustvo.

Ako vam prilika za stručnu praksu i profesionalno usavršavanje u Njemačkoj zvuči privlačno, dođite na prezentaciju Programa stipendija njemačkog gospodarstva i njemačke vlade. Ovaj program započinje u ljeto 2019. godine i traje tri ili šest mjeseci, ovisno o kandidatovim željama. Uz neprocjenjivo akademsko i profesionalno iskustvo, program pruža i cjelovitu administracijsku i organizacijsku podršku, a pokriva i većinu troškova boravka u Njemačkoj. Pri povratku u Hrvatsku možete postati i dio iznimno aktivnog Alumni kluba.

Prema kriterijima studenti koji se prijavljuju ne bi trebali biti stariji od 29 godina, a program obuhvaća širok raspon struka: od ekonomije i tehničkih struka do novinarstva i studija njemačkoga jezika na raznim razinama studija. Poželjno je znanje njemačkog jezika, no poželjni su kandidati i studenti koji dobro poznaju engleski jezik.

Sve dodatne informacije o ovom programu moći ćete saznati osobno na prezentaciji koja će se održati u utorak, 16. 10. 2018, s početkom u 14:00 u multifunkcionalnoj dvorani Sveučilišne knjižnice u Splitu (sjeverni toranj, 2. kat), a možete ih potražiti i na stranicama programa.

Komentari na članak

Vezani članci

Isto

Financijska podrška

Dodjeljuje se istraživačka stipendija na škotskom Sveučilištu Strathclyde

Istraživačka stipendija uključuje troškove svake godine studija te godišnju nagradu od 10 000 američkih dolara. Rok za prijavu je 30. svibnja 2018. godine.

AIESECstručna praksa

AIESEC poziva

Podučavajte engleski jezik u Rusiji i steknite radno iskustvo!

Odlična prilika za posjetit Rusiju!

Einstein Forum

Natječaj za stipendiju

Stipendija od 10 000 eura čeka vlasnike sveučilišne diplome

Kandidati moraju imati sveučilišnu diplomu iz humanističkih, društvenih ili prirodnih znanosti. 

foto

Natječaj za stipendije

Vlada Republike Latvije stipendira strane studente

Vlada Republike Latvije raspisala je natječaj za bogat fundus internacionalnih stipendija za sve razine studija, a područje studija nije propisano.

Oglasna ploča studentskog servisa

Demant glasina

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu: Zarada neće utjecati na ostvarivanje smještaja ili stipendije!

U posljednjih nekoliko dana niz medija piše o tome kako se studenti koji preko student servisa zarađuju više od 1000 kuna mjesečno više neće moći prijavljivati na natječaje za smještaj u studentskim domovima.