Stručna praksa u Njemačkoj

Saznajte sve o programu stipendija Njemačkog gospodarstva i vlade

novac

Dođite na predstavljanje programa stipendija Njemačkog gospodarstva i vlade i steknite nova znanja i vještine te neprocjenjivo međunarodno profesionalno iskustvo.

Ako vam prilika za stručnu praksu i profesionalno usavršavanje u Njemačkoj zvuči privlačno, dođite na prezentaciju Programa stipendija njemačkog gospodarstva i njemačke vlade. Ovaj program započinje u ljeto 2019. godine i traje tri ili šest mjeseci, ovisno o kandidatovim željama. Uz neprocjenjivo akademsko i profesionalno iskustvo, program pruža i cjelovitu administracijsku i organizacijsku podršku, a pokriva i većinu troškova boravka u Njemačkoj. Pri povratku u Hrvatsku možete postati i dio iznimno aktivnog Alumni kluba.

Prema kriterijima studenti koji se prijavljuju ne bi trebali biti stariji od 29 godina, a program obuhvaća širok raspon struka: od ekonomije i tehničkih struka do novinarstva i studija njemačkoga jezika na raznim razinama studija. Poželjno je znanje njemačkog jezika, no poželjni su kandidati i studenti koji dobro poznaju engleski jezik.

Sve dodatne informacije o ovom programu moći ćete saznati osobno na prezentaciji koja će se održati u utorak, 16. 10. 2018, s početkom u 14:00 u multifunkcionalnoj dvorani Sveučilišne knjižnice u Splitu (sjeverni toranj, 2. kat), a možete ih potražiti i na stranicama programa.

Komentari na članak

Vezani članci

Budimpešta

Natječaj za stipendije

Preko 130 milijuna eura dodjelit će se studentima CEU-a i ove godine

CEU svake godine dodjeljuje stipendije svojim studentima u ukupnoj vrijednosti od 13 milijuna eura uz dodatnih 9 milijuna eura potpore u svrhu usavršavanja i istraživanja. Pune stipendije pokrivaju troškove programa, smještaja i zdravstvenog osiguranja te osiguravaju mjesečni džeparac za preostale životne troškove.

Djeca

Stručna praksa

Nova prilika za riječke studente: Učiteljski fakultet i Dom mladih Rijeka potpisali Ugovor o suradnji

Studenti Učiteljskog fakulteta u Rijeci u skoroj će budućnosti dobiti izvanrednu priliku pretočiti vlastita teoretska znanja u praktične i korisne vještine koje će moći usavršavati tijekom obavljanja stručne prakse u ustanovi Dom mladih Rijeka. Stručne će kompetencije brusiti prilikom provođenja odgojno-obrazovnog programa koji će se bazirati na intenzivnom radu s djecom predškolske i školske dobi.

FOTO

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera

Poznate rang-liste stipendista osječkog Sveučilišta

Senat osječkog Sveučilišta donio je Odluku o dodjeli 205 stipendija studentima Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Rang-liste donosimo u nastavku.

LSPR

Natječaj za stipendije

Osvojite stipendiju Londonske škole za odnose s javnošću

Londonska škola za odnose s javnošću objavila je natječaj za dodjelu triju stipendija. Na natječaj se možete prijaviti do 1. listopada 2016. godine.

Degordian development tim

Degordian

Degordian nudi godišnju stipendiju najboljim studentima u „web developmentu”

Degordian, full service digitalna agencija, nastavlja sa Sponge inicijativom, pružajući jedinstvenu priliku mladim studentima za stjecanje stipendije.