Job Fair 2016.

Dođite na najveći studentski sajam poslova u Hrvatskoj

Job Fair 2016.

Tražite posao? Praksu? Priliku? Ne tražite dalje! Na FER-u je ove godine organiziran najveći sajam poslova u Hrvatskoj kako bi vam pomogao da pronađete upravo onakav posao kakav želite!

U ponedjeljak 9. svibnja, i utorak 10. svibnja, od 9 do 18:30 sati, zagrebački Fakultet elektrotehnike i računarstva bit će domaćin (i organizator, uz studentski klub KSET i udrugu BEST) najvećeg studentskog sajma poslova u Hrvatskoj dosad – Job Faira 2016.

Studentima će se na sajmu predstaviti više od 40 najprestižnijih poslodavaca iz IT, bankarske, automobilske i ostalih industrija iz Hrvatske i svijeta, uključujući i neke od najpoznatijih tvrtki na svijetu, poput glasovitog Googlea i najveće softverske kompanije na svijetu, Microsofta, čiji će predstavnici biti izravno dostupni za sva studentska pitanja.

Poslodavci će se tijekom sajma predstavljati kroz dvadesetpetominutne prezentacije i kreativno uređene štandove na kojima će spremno odgovarati na pitanja studenata o trenutnoj i budućoj ponudi poslova i praksi u razvoju svemirskih tehnologija, IT-a, računalnih igara, big date, mobilnih aplikacija, umjetne inteligencije te mnogim drugim područjima za koja vlada veliki interes hrvatskih i stranih velikih kompanija, ali i startupova.

Kao posebno iznenađenje na Job Fairu 2016. predstavit će se i najpoznatiji hrvatski startup i poseban partner konferencije, tvrtka Rimac Automobili, koji će uz prezentaciju tvrtke na FER dovesti i simulator vožnje najbržeg električnog automobila na svijetu Concept One-a. Iskusite kako je juriti u automobilu koji je Hrvatsku postavio na svjetsku automobilsku mapu! Da ljubitelji bicikala ne bi ostali zakinuti, na FER-u će biti i Greyp!

Novost na ovogodišnjem Job Fairu bit će i panel Startupi, inkubacija & uspjeh na kojem će najpoznatiji poslovni anđeli i osnivači startupa prvi put govoriti ne samo o svojim uspjesima, već i o svojim neuspjesima, kako bi studentima dali punu sliku onoga što je potrebno da bi startup postao globalno uspješan.

Dođite i pronađite upravo onaj posao koji istinski želite raditi! Očekuje vas odličan program, mnoštvo hrvatskih i svjetskih poslodavaca i zanimljiva životopisna nagradna igra. Za više informacija i potpuni popis tvrtki na Job Fairu 2016. te detalje o programu posjetite službenu mrežnu stranicu.

Komentari na članak

Vezani članci

https://unsplash.com/photos/Tn224epst1E

Doriana Tomac

Uredska drolja i ostali ljudi koje ćeš sresti na prvom poslu

Dežurnoj žrtvi suprotstavit će se Trač baba, onaj tip koji zna svaki uredski trač prije negoli on i nastane. Tako je, toliko je dobar da će se zbog njega iskriviti i prostorno-vremenski kontinuum.

Šibenik

Stručno osposobljavanje za 2400 kuna

Šibenska gradska uprava mladim osobama nudi priliku za posao

Grad Šibenik je ovih dana raspisao javni poziv za primanje osoba na stručno osposobljavanje u gradskoj upravi.

Let 3 perje

Pripreme već počele

Ovogodišnja Brucošijada FER-a zakazana za 4. studenog

Brucošijada FER-a najveći je događaj ovog tipa koji je odavno prerastao okvire obične brucošijade. Uvijek iznova privlači veliki broj studenata i ljubitelja glazbe, a ovaj mini festival specifičan je po tome što se održava upravo u prostorima fakulteta.

Razmisli ponovno

Studentski standard

Jesu li studenti ugrožena skupina?

Ususret prosvjedima koji bi trebali osvijestiti o studentskom standardu i potaknuti studente da se pokrenu, donosimo mišljenje samih studenata o tome što bi se trebalo poboljšati da se ostvari zadovoljstvo svih skupina.

Voogle konferencija 2016

Voogle konferencija 2016

Poslovne prilike za studente na konferenciji u Varaždinu

U sklopu teme konferencije „First sale to global scale“ održat će se predavanja, panel diskusije, natjecanje za najbolju poduzetničku ideju i poslovni sastanci namijenjeni poduzetničkoj, startup i akademskoj zajednici. Ulaznice za studente su besplatne.