Job Fair 2016.

Dođite na najveći studentski sajam poslova u Hrvatskoj

Job Fair 2016.

Tražite posao? Praksu? Priliku? Ne tražite dalje! Na FER-u je ove godine organiziran najveći sajam poslova u Hrvatskoj kako bi vam pomogao da pronađete upravo onakav posao kakav želite!

U ponedjeljak 9. svibnja, i utorak 10. svibnja, od 9 do 18:30 sati, zagrebački Fakultet elektrotehnike i računarstva bit će domaćin (i organizator, uz studentski klub KSET i udrugu BEST) najvećeg studentskog sajma poslova u Hrvatskoj dosad – Job Faira 2016.

Studentima će se na sajmu predstaviti više od 40 najprestižnijih poslodavaca iz IT, bankarske, automobilske i ostalih industrija iz Hrvatske i svijeta, uključujući i neke od najpoznatijih tvrtki na svijetu, poput glasovitog Googlea i najveće softverske kompanije na svijetu, Microsofta, čiji će predstavnici biti izravno dostupni za sva studentska pitanja.

Poslodavci će se tijekom sajma predstavljati kroz dvadesetpetominutne prezentacije i kreativno uređene štandove na kojima će spremno odgovarati na pitanja studenata o trenutnoj i budućoj ponudi poslova i praksi u razvoju svemirskih tehnologija, IT-a, računalnih igara, big date, mobilnih aplikacija, umjetne inteligencije te mnogim drugim područjima za koja vlada veliki interes hrvatskih i stranih velikih kompanija, ali i startupova.

Kao posebno iznenađenje na Job Fairu 2016. predstavit će se i najpoznatiji hrvatski startup i poseban partner konferencije, tvrtka Rimac Automobili, koji će uz prezentaciju tvrtke na FER dovesti i simulator vožnje najbržeg električnog automobila na svijetu Concept One-a. Iskusite kako je juriti u automobilu koji je Hrvatsku postavio na svjetsku automobilsku mapu! Da ljubitelji bicikala ne bi ostali zakinuti, na FER-u će biti i Greyp!

Novost na ovogodišnjem Job Fairu bit će i panel Startupi, inkubacija & uspjeh na kojem će najpoznatiji poslovni anđeli i osnivači startupa prvi put govoriti ne samo o svojim uspjesima, već i o svojim neuspjesima, kako bi studentima dali punu sliku onoga što je potrebno da bi startup postao globalno uspješan.

Dođite i pronađite upravo onaj posao koji istinski želite raditi! Očekuje vas odličan program, mnoštvo hrvatskih i svjetskih poslodavaca i zanimljiva životopisna nagradna igra. Za više informacija i potpuni popis tvrtki na Job Fairu 2016. te detalje o programu posjetite službenu mrežnu stranicu.

Komentari na članak

Vezani članci

Emotikoni

Nagradni natječaj

Rečenica sastavljena od riječi i emotikona vodi vas besplatno na Brucošijadu FER-a!

Studentski.hr i KSET raspisali su nagradni natječaj u kojem dijele 2x2 ulaznice za Brucošijadu FER-a. Nagrađuju se najkreativniji sudionici.

poslovni outfit1

Formalno odijevanje

Trikovi za dobar poslovni outfit s ograničenim budžetom

Ispunjavati niz pisanih i nepisanih pravila o odijevanju kako za posao tako i za razgovore za posao nije lako. Unatoč tome, uz pomoć par trikova zaista je moguće složiti odlične formalne modne kombinacije čak i ako raspolažete ograničenim budžetom.

Puff Pieces

Najava koncerta

Puff Pieces donose vošingtonski punk u KSET

Kao predgrupa nastupit će zagrebački solo projekt Ivana Antunovića – Iv/An. Do sada je bio poznat po svom radu na projektu I/II za bečki Totally Wired Records i mnogim kolaboracijama.

https://www.pinterest.com/pin/733383120540199829/

Luka Basa

Iskustvo nadobudnog studenta: najčudniji razgovor za posao

Svakom razgovoru za posao treba pristupiti pomalo nadobudno, ali s dozom samokontrole. No što kada nadobudnost zakaže, a ti samo šutiš i klimaš glavom pred osobom koja te intervjuira?

App Start Contest 2015

eSTUDENT poziva na ASC predavanje

Kako doći do vrha App Storea?

App Start Contest, natjecanje eStudenta, poziva na predavanje Jurice Ceroveca.