Studentski centar Zagreb

Dio menzi otvara se u subotu, većina ipak tek 3. rujna

Linija u menzi na Cvjetnom

Menze u studentskim domovima kreću s radom već 1. rujna, a ostale SC-ove menze vrata otvaraju u ponedjeljak, 3. rujna.

Stigli su rezultati natječaja za smještaj, sobe su rezervirane, cimeri su pronađeni, a zagrebački se studenti polako vraćaju sa svojih odmora i ljetnih poslova u domove. Pritom im je osnovna briga što pojesti, a za to se od početka rujna opet brine Studentski centar u Zagrebu.

Na mrežnim stranicama objavljeno je kako menze u studentskim domovima Stjepan Radić, Cvjetno naselje i Lašćina svoja vrata nakon ljetne stanke otvaraju 1. rujna. Ostali restorani zagrebačkog SC-a s radom kreću u ponedjeljak, 3. rujna.

Iako su studenti zbog zatvaranja menzi tijekom dijela srpnja i kolovoza ostali bez subvencija na svojim iksicama, početkom rujna na iskaznicama će opet biti vidljiva subvencija u iznosu koji ovisi o razini prava na prehranu. Podsjećamo da razinu prava možete regulirati u studentskoj službi fakulteta, a stanje na iksici provjeriti na mrežnim stranicama Sveučilišnog računskog centra.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Željko Jovanović

Ministar Jovanović potpisao službenu odluku

Odobrena financijska sredstva za uređenje šibenske menze

Dokumentacija bi trebala biti gotova tijekom travnja, a potom će se izdati javni natječaj za izvođača radova. Očekuje se kako bi šibenska menza mogla biti otvorena već početkom akademske godine 2014./2015.

Grad Zadar

Studentska prehrana

Zadarske studente ne muči udaljenost od mamine kuhinje

Porazgovarali smo sa zadarskim studentima i otkrili kako se i gdje oni hrane.

Autorska fotografija: Tonči Gabelić

Studentska prehrana

FOTO: Otvorena dugo iščekivana menza na Filozofskom, i ministrica je bila na ručku

Na Filozofskom je fakultetu u Zagrebu ovoga petka otvoren novi studentski restoran sa subvencioniranom prehranom. Na svečanom su otvaranju prisutni bili ministrica Divjak, sanacijski upravitelj SC-a Bošnjak, dekanica Vlahović-Štetić i predsjednica Studentskog zbora FFZG-a Norma Trkovnik. Nakon uvodnog govora simbolično su pojeli prvi obrok u menzi.

Menza na Cvjetnom

Studentska prehrana

Studenti pokrenuli peticiju za vraćanje Euforije u zagrebačke menze

Euforija, nekada slavni jogurt zagrebačkih menzi, maknut je iz ponude. Online peticija koju su pokrenuli studenti pokušaj je ispravljanja ove „kardinalne pogreške.“

https://www.pexels.com/photo/ask-blackboard-chalk-board-chalkboard-356079/

SD „Lašćina”

U menzi se priprema prvi kviz znanja

– Raznovrsnim pitanjima potrudili smo se zadovoljiti potrebe svih – od sporta i pop kulture preko znanosti, povijesti i geografije do show businessa i brojnih drugih sfera života. – poručili su organizatori.