LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Medicinski fakultet u Zagrebu

Dan otvorenih vrata: Upoznajte se s Medicinskim fakultetom u Zagrebu

Studentski zbor Medicinskog fakulteta u Zagrebu poziva vas na Dan otvorenih vrata koji će se održati 21. ožujka u prostorijama Medicinskog fakulteta.

Studentski zbor Medicinskog fakulteta u Zagrebu poziva vas na Dan otvorenih vrata koji će se održati 21. ožujka u prostorijama Medicinskog fakulteta.

Studentski zbor Medicinskog fakulteta u Zagrebu vas poziva na Dan otvorenih vrata koji će se održati 21. ožujka u prostorijama Medicinskog fakulteta.

Prilika je to svim zainteresiranim učenicima i studentima da se pobliže upoznaju sa ovim fakultetom koji se često smatra najtežim studijem u Hrvatskoj.

Dan otvorenih vrata započinje u 10 sati okupljanjem posjetitelja u predvorju glavne zgrade Dekanata, Šalata 3.

U vremenskom razdoblju od 10:15 do 12:00 okupljeni će imati prilike obići Katedre, Zavod i studentske prostore uz voditelja.

U podne će se zbor studenata Medicinskog fakulteta Lege Artis predstaviti okupljenima, a nakon toga će se i službeno predstaviti akademik Davor Miličić, dekan Medicinskog fakulteta i prof. dr. sc. Jasna Lovrić koja je predsjednica Povjerenstva za upis. Prisutni će imati priliku pitati sve što ih zanima vezano uz uzvišene profesije koje ovaj fakultet proizvodi.

U 13:40 okupit će se druga grupa koja će moći obići Katedre, Zavod i studentske prostorije.

Više informacija pronađite na Facebook eventu Dana otvorenih vrata.

FOTO: STUDENTSKI ZBOR MEF-A