LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodna ljetna škola

CuriousU nudi jedinstveno iskustvo ljetne škole i festivala u Nizozemskoj

Ljetna škola na Sveučilištu Twente u Nizozemskoj uključuje akademske sate, glazbu, sport, kazalište i inspirativne govornike, a festivalski dio predviđen je za ljetno opuštanje i zabavu.

Ljetna škola na Sveučilištu Twente u Nizozemskoj uključuje akademske sate, glazbu, sport, kazalište i inspirativne govornike, a festivalski dio predviđen je za ljetno opuštanje i zabavu.

Ako još nemate planova za ljeto, a želite nezaboravan provod u stranoj zemlji, razmislite o CuriousU – iskustvu koje kombinira ljetnu školu i festival. Događaj se odvija na Sveučilištu Twente u Nizozemskoj od 13. do 22. kolovoza 2017.

Ljetna škola uključuje akademske sate, glazbu, sport, kazalište, inspirativne govornike. Na prošlogodišnjem CuriousU sudjelovali su sudionici iz čak 40 zemalja. Orijentirana je na studente druge i treće godine preddiplomskih studija, ali prijave nisu ograničene te se mogu prijaviti svi koji pokažu interes.   

Tečajevi koje nude su iz područja znanosti, gaminga, budućih tehnologija, menadžmenta, zdravlja, poduzetništva, ekologije. Cijeli popis tečajeva možete pronaći na poveznici. Važno je napomenuti da je moguće izabrati više tečajeva ili ih kombinirati.

Kako se ne biste posvetili samo učenju, festivalski dio predviđen je za ljetno opuštanje i zabavu. Odbojkaški turniri na plaži, večernji koncerti i filmske večeri samo su neke od aktivnosti koje ćete iskusiti na Twente kampusu. 

Sve će aktivnosti biti organizirane na engleskom jeziku, stoga je ovo idealna prilika za praktičnu vježbu engleskog ili njegovo usavršavanje. 90 posto nizozemske populacije razumije i govori engleski pa neće biti problem sporazumijevati se s lokalnim ljudima, kao ni sa stranim sudionicima.

Kompletan paket koji uključuje tečaj, festivalski program, smještaj i hranu iznosi 444 eura za rane prijave (do 24. svibnja), a nakon 24. svibnja cijena je 555 eura za cijeli tjedan. Studenti se mogu registrirati za popust sa sljedećim kodom: SPCU2017. Prijave će biti otvorene do 9. kolovoza.

Više informacija možete pronaći na službenoj i Facebook stranici Sveučilišta. 

FOTO: WIKIPEDIA