LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga EESTEC LC Zagreb poziva studente

CroApps - Međunarodna stručna radionica mobilnih aplikacija

Primaran zadatak radionica je omogućiti studentima stjecanje novih organizacijskih i komunikacijskih sposobnosti kroz kvalitetan timski rad, a time ujedno steći vrijedne kontakte s potencijalnim budućim kolegama i poslodavcima.

Primaran zadatak radionica je omogućiti studentima stjecanje novih organizacijskih i komunikacijskih sposobnosti kroz kvalitetan timski rad, a time ujedno steći vrijedne kontakte s potencijalnim budućim kolegama i poslodavcima.

Studentska udruga EESTEC LC Zagreb (Electrical Engineering Student European Association) organizira međunarodnu stručnu radionicu CroApps. Radionica će se održati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva od ponedjeljka, 2. lipnja do petka, 6.lipnja.

Cilj ove stručne radionice je upoznati studente s procesom izrade mobilnih i web aplikacija – od ideje do proizvoda. Radionica će studentima omogućiti da od predstavnika uspješnih tvrtki Gauss, Infobip, Infodom, CS Computer Systems, Asseco, Oasys i Apis iz prve ruke saznaju sve o tehnikama izrade, vrstama, trendovima i najnovijim tehnologijama iz područja mobilnih i web aplikacija.

Radionica je podijeljena u dva dijela. U prvom će studenti imati priliku steći teoretska i praktična znanja iz izrade mobilnih aplikacija, dok je drugi usmjeren na praktičnu primjenu znanja stečenih kroz teorijska predavanja. 

Sudionici podijeljeni u timove dobit će zadatak osmisliti projektni i poslovni plan, prototip i dizajn mobilne ili web aplikacije. Prototip aplikacije bit će izrađen pomoću nekog od već postojećih besplatnih alata. U svakom trenutku ovog dijela radionice, pomoć sudionicima pružat će članovi udruge EESTEC LC Zagreb. 

Pri zatvaranju radionice timovi će prezentirati svoja rješenja, a najbolje rješenje će biti nagrađeno. 

U radionici će sudjelovati 15-20 stranih studenata iz raznih europskih gradova te studenti sa Sveučilišta u Zagrebu. Službeni jezik bit će engleski. Osim formalnog poznavanja engleskog jezika, budućim inženjerima važno je poznavanje stručne terminologije čije je korištenje u razgovoru vrlo produktivno. Prilikom podjele studenata u timove, nastojat će se pomiješati strane i domaće studente kako bi se zbližili i razmijenili kontakte koje će u budućnosti moći koristiti za međunarodnu suradnju u profesionalnoj karijeri.

Nakon uspješno odrađenih predavanja i praktičnog dijela, studenti će dobiti certifikat o sudjelovanju na međunarodnoj radionici CroApps kojeg mogu priložiti u svoj CV. 

Prijave su otvorene za sve studente Zagrebačkog sveučilišta do petka, 30. svibnja do 23:59 h. Detalje možete saznati i na Facebook eventu.

FOTO: SCRIPTMAG