Radionica na FER-u

„Client Behaviour Prediction” – za studente zainteresirane za strojno učenje, bankarstvo i predviđanje ponašanja klijenata

Mozgalo 2017

Božidar Cvetković vodit će radionicu interaktivne prirode za sve studente zainteresirane za strojno učenje, bankarski sektor ili predviđanje ponašanja klijenata. K tome, dat će im detaljniji uvid u nagradni zadatak postavljen na otvorenju Mozgala.

U sklopu jedinstvenog studentskog natjecanja Mozgalo, koje organizira eSTUDENT, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (dvorana A202) održat će se radionica na temu Client Behaviour Prediction. Događaj je zakazan za četvrtak, 21. ožujka, u 18 sati.

Radionicu će voditi Božidar Cvetković iz tvrtke Adacta. Svim će zainteresiranima dati detaljniji uvid u nagradni zadatak koji je predstavljen na svečanom otvorenju Mozgala: kako pomoću analiziranja velikih količina podataka koje banka sakuplja o ponašanju svojih korisnika predvidjeti njihovo ponašanje i na temelju toga predstaviti nove personalizirane ponude usluga koje optimiziraju poslovanje banke i razvijaju održivu strategiju te novi poslovni plan.

Radionica je interaktivne prirode, a otvorena je za sve studente zainteresirane za strojno učenje, bankarski sektor ili predviđanje ponašanja klijenata.

Mozgalo je studentsko natjecanje u dubinskoj analizi velikih količina podataka i izradi Big Data rješenja, čiji je cilj poticanje studenata na analitičko razmišljanje, predikciju te samostalno razvijanje kreativnih rješenja stvarnih problema uz pomoć računalnih znanosti, statistike, ekonometrije te matematike. Sudionici uz to razvijaju svoje komunikacijske i poslovne vještine, timski rad te se povezuju s brojnim poduzećima, ponajprije iz IT i bankarskog sektora.

Komentari na članak

Vezani članci

Zgrada fakulteta

Radionica na FER-u

Mladi inženjeri postaju konkurentniji na tržištu pohađanjem EESTEC-ove radionice

Studentska udruga EESTEC LC Zagreb ponovno organizira radionicu o ugradbenim sustavima od 15. do 26. svibnja. Prijave za sudjelovanje visoko motiviranih studenata traju do 5. svibnja.

Božićna radionica u Udruzi Cinaz

Udruga CINAZ

Na kreativnoj božićnoj radionici izradite prigodne poklone za vaše najmilije

U Udruzi CINAZ naučite izraditi božićne ukrase i dekor za vaš dom uz recikliranje i korištenje prirodnih materijala. Radionica je besplatna i svi materijali su osigurani, na vama je samo da dođete!

S diplomom u turizam

Panel-rasprava

Neka diploma bude tvoj as u rukavu za bavljenje turizmom

Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta poziva te na sudjelovanje u panel-raspravi pod nazivom „S diplomom u turizam“. Kako bi vam se što bolje približila tema rasprave i rad u turizmu, prethodit će joj radionica iznenađenja.

Film

Festival dokumentarnog filma

ZagrebDox organizira besplatne radionice za redatelje dokumentaraca: prijave u tijeku

ZagrebDox PRO otvara prijave za šestodnevne radionice koje uključuju usavršavanje različitih vještina poput prezentiranja projekata i pronalaženja potencijalnih partnera. Prijaviti se mogu svi dokumentarni filmovi, ali i osobe bez projekta. Rok je do 1. prosinca, a radionice su besplatne.

Vjetrenjača

Radionica ministra Zmajlovića

Radionica za studente - Održiva Hrvatska

U suradnji s Ministarstvom zaštite okoliša i Fondom za zaštitu okoliša održat će se radionica o projektima vezanim za energetsku učinkovitost i održivo gospodarenje otpadom.