Projekt Start Up udruge

Career Booster: Putokaz do karijere, vrhunski predavači i mladi na jednom mjestu u Rijeci

https://www.facebook.com/877547485662539/photos/a.909065789177375.1073741828.877547485662539/1604797909604156/?type=3&theater

Kroz predavanja, radionice i ostale aktivnosti vrhunski će predavači davati savjete mladim osobama za uspješno razvijanje karijera. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se zaključno s 5. ožujkom.

Projekt Career Booster održat će se od 6. do 8. ožujka na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Organizira ga Start Up udruga kojoj je, od osnutka 2010. godine, cilj poticanje poduzetništva i (samo)zapošljavanja kod mladih. 

Događaj omogućava mladima da steknu znanje i vještine za lakši i brži ulazak na tržište rada, a sastoji se od predavanja tj. izlaganja vrhunskih pojedinaca iz različitih područja (menadžeri, poduzetnici, sportaši, umjetnici, novinari...), radionica te mini case studyja na kojima će sudjelovati svi prijavljeni, a od kojih će najbolji biti nagrađeni priznanjem. Tijekom navedenih aktivnosti sudionici će se naučiti služiti mnogim vještinama poput traženja posla, ostvarivanja kontakta s budućim poslodavcima, upoznavanja vlastitih sposobnosti, upoznavanja onoga što poslodavci od njih traže i slično.

Prijaviti se mogu studenti različitih struka (ekonomija, informatika, tehničke i humanističke znanosti, matematika i dr.) te mlade osobe do 30 godina koje su već završile svoje fakultetsko obrazovanje. Na poveznici možete pronaći obrazac za prijavu i ispuniti ga sve do 5. ožujka u 23:59. A svi oni koji žele sudjelovati u speed datingu sa željenim poslodavcima, trebaju poslati svoju prijavu na mail start.up.udruga@gmail.com

Nakon završetka projekta, e-certifikat o sudjelovanju dobit će oni koji su sudjelovali minimalno na jednom cijelom danu i njegovim aktivnostima. Detaljnije o samom natječaju možete pronaći na poveznici

 

Komentari na članak

Vezani članci

Poezija

Nagrada Anđelko Novaković

Natječaj NSK-a daje priliku mladim pjesnicima

Zaklada Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu raspisala je natječaj za neobjavljenu zbirku pjesama. Nagrada Anđelko Novaković dobitniku će omogućiti objavljivanje zbirke uz dobivanje novčane nagrade i plakete.

STIFF - Međunarodni festival studentskog filma 1

Završen 2. STIFF

Politika, ljubav i djetinjstvo - samo neke od tema nagrađenih filmova 2. Međunarodnog studentskog filmskog festivala

Kvaliteta filmova prikazanih na festivalu još je jednom dokazala kako filmovi nemaju nikakvih dodirnih točaka s „amaterskim prosedeom“ s kojim se prečesto povezivao studentski film.

grad Istanbul

Edukativni program

Čak dva mjeseca sveučilišne škole u Istanbulu, prijave u tijeku

Nije ti nimalo mrsko na samom vrhuncu ljetne sezone vrijeme provoditi nad knjigom? Želiš iskoristiti tople ljetne mjesece na koristan i poučan način? Onda se svakako odvaži na prijavu za sudjelovanje u edukativnom sveučilišnom programu u zemlji na dva kontinenta i zaputi se u pravcu živopisnog bisera Bosfora, čarobnoga turskog grada Istanbula.

foto

Natječaj za stipendije

Visoka škola Zrinski stipendira studente slabog socio-ekonomskog statusa

U tijeku je Natječaj za stipendije studenata ekonomije kojima ekonomske prilike ne dozvoljavaju nastavak obrazovanja.

CB

Završio prvi Career Booster Zagreb

Tri dana puna ideja, kreativnosti, zanimljivih predavanja i poslovnih slučajeva

Career Booster Zagreb odvijao se od 23. do 25. svibnja na Ekonomskom fakultetu. Sudionici su imali priliku rješavati pet poslovnih slučajeva različitih kompanija.