LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt Start Up udruge

Career Booster: Putokaz do karijere, vrhunski predavači i mladi na jednom mjestu u Rijeci

Kroz predavanja, radionice i ostale aktivnosti vrhunski će predavači davati savjete mladim osobama za uspješno razvijanje karijera. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se zaključno s 5. ožujkom.

Kroz predavanja, radionice i ostale aktivnosti vrhunski će predavači davati savjete mladim osobama za uspješno razvijanje karijera. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se zaključno s 5. ožujkom.

Projekt Career Booster održat će se od 6. do 8. ožujka na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Organizira ga Start Up udruga kojoj je, od osnutka 2010. godine, cilj poticanje poduzetništva i (samo)zapošljavanja kod mladih. 

Događaj omogućava mladima da steknu znanje i vještine za lakši i brži ulazak na tržište rada, a sastoji se od predavanja tj. izlaganja vrhunskih pojedinaca iz različitih područja (menadžeri, poduzetnici, sportaši, umjetnici, novinari...), radionica te mini case studyja na kojima će sudjelovati svi prijavljeni, a od kojih će najbolji biti nagrađeni priznanjem. Tijekom navedenih aktivnosti sudionici će se naučiti služiti mnogim vještinama poput traženja posla, ostvarivanja kontakta s budućim poslodavcima, upoznavanja vlastitih sposobnosti, upoznavanja onoga što poslodavci od njih traže i slično.

Prijaviti se mogu studenti različitih struka (ekonomija, informatika, tehničke i humanističke znanosti, matematika i dr.) te mlade osobe do 30 godina koje su već završile svoje fakultetsko obrazovanje. Na poveznici možete pronaći obrazac za prijavu i ispuniti ga sve do 5. ožujka u 23:59. A svi oni koji žele sudjelovati u speed datingu sa željenim poslodavcima, trebaju poslati svoju prijavu na mail start.up.udruga@gmail.com

Nakon završetka projekta, e-certifikat o sudjelovanju dobit će oni koji su sudjelovali minimalno na jednom cijelom danu i njegovim aktivnostima. Detaljnije o samom natječaju možete pronaći na poveznici

 

FOTO: FACEBOOK