Projekt Start Up udruge

Career Booster: Putokaz do karijere, vrhunski predavači i mladi na jednom mjestu u Rijeci

https://www.facebook.com/877547485662539/photos/a.909065789177375.1073741828.877547485662539/1604797909604156/?type=3&theater

Kroz predavanja, radionice i ostale aktivnosti vrhunski će predavači davati savjete mladim osobama za uspješno razvijanje karijera. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se zaključno s 5. ožujkom.

Projekt Career Booster održat će se od 6. do 8. ožujka na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Organizira ga Start Up udruga kojoj je, od osnutka 2010. godine, cilj poticanje poduzetništva i (samo)zapošljavanja kod mladih. 

Događaj omogućava mladima da steknu znanje i vještine za lakši i brži ulazak na tržište rada, a sastoji se od predavanja tj. izlaganja vrhunskih pojedinaca iz različitih područja (menadžeri, poduzetnici, sportaši, umjetnici, novinari...), radionica te mini case studyja na kojima će sudjelovati svi prijavljeni, a od kojih će najbolji biti nagrađeni priznanjem. Tijekom navedenih aktivnosti sudionici će se naučiti služiti mnogim vještinama poput traženja posla, ostvarivanja kontakta s budućim poslodavcima, upoznavanja vlastitih sposobnosti, upoznavanja onoga što poslodavci od njih traže i slično.

Prijaviti se mogu studenti različitih struka (ekonomija, informatika, tehničke i humanističke znanosti, matematika i dr.) te mlade osobe do 30 godina koje su već završile svoje fakultetsko obrazovanje. Na poveznici možete pronaći obrazac za prijavu i ispuniti ga sve do 5. ožujka u 23:59. A svi oni koji žele sudjelovati u speed datingu sa željenim poslodavcima, trebaju poslati svoju prijavu na mail start.up.udruga@gmail.com

Nakon završetka projekta, e-certifikat o sudjelovanju dobit će oni koji su sudjelovali minimalno na jednom cijelom danu i njegovim aktivnostima. Detaljnije o samom natječaju možete pronaći na poveznici

 

Komentari na članak

Vezani članci

Domagoj i Ivan_COMBIS

Studentsko doba

Posao uz faks dobitna je kombinacija za mlade u IT sektoru

Mladi FER-ovci Ivan Nikolić i Domagoj Ursa posljednje fakultetske mjesece proveli su radeći u COMBISu, a svoja iskustva dijele s čitateljima portala Studentski.hr.

Institut za razvoj obrazovanja

EducationUSA sajam visokog obrazovanja

Predstavljanje vodeće obrazovne destinacije u Westinu

Treći EducationUSA sajam visokog obrazovanja održat će se 5. travnja u Zagrebu. Zainteresiranima će otkriti prednosti studiranja u SAD-u i načine kako ih iskoristiti.

Zlato i dvije bronce za Hrvatsku na ESP u taekwondou

Europsko sveučilišno prvenstvo u Opatiji i Rijeci

Zlato i dvije bronce za Hrvatsku na ESP u taekwondou

Dinko Šegedin dobitnik je zlata, dok su Dora Marić i Andrea Pacadi dobitnice bronce.

Coca-cola traži 50 sezonskih radnika 1

Natječaj za posao

Nadogradite svoj CV iskustvom u najpopularnijoj tvrtki na svijetu, zapošljava 50 sezonskih radnika

Osim dobre satnice i impresivne stavke u životopisu Coca-Cola nudi rad u dinamičnome i prijateljskome okruženju, stjecanje novih znanja u različitim područjima poslovanja, razvoj osobnih vještina i sposobnosti te poticajno i ugodno radno okruženje.

Ribroo 2016

Sveučilište u Rijeci

Prijavite se na Ribroo i najbolje se pripremite za prvu godinu studija

Na trodnevnom druženju sudionici su podijeljeni u grupe koje vode stariji studenti, a organizirane su radionice o učenju, sveučilištu, studentskim razmjenama i poslovima, sportske aktivnosti i večernje zabave uz DJ-a.