Projekt Start Up udruge

Career Booster: Putokaz do karijere, vrhunski predavači i mladi na jednom mjestu u Rijeci

https://www.facebook.com/877547485662539/photos/a.909065789177375.1073741828.877547485662539/1604797909604156/?type=3&theater

Kroz predavanja, radionice i ostale aktivnosti vrhunski će predavači davati savjete mladim osobama za uspješno razvijanje karijera. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se zaključno s 5. ožujkom.

Projekt Career Booster održat će se od 6. do 8. ožujka na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Organizira ga Start Up udruga kojoj je, od osnutka 2010. godine, cilj poticanje poduzetništva i (samo)zapošljavanja kod mladih. 

Događaj omogućava mladima da steknu znanje i vještine za lakši i brži ulazak na tržište rada, a sastoji se od predavanja tj. izlaganja vrhunskih pojedinaca iz različitih područja (menadžeri, poduzetnici, sportaši, umjetnici, novinari...), radionica te mini case studyja na kojima će sudjelovati svi prijavljeni, a od kojih će najbolji biti nagrađeni priznanjem. Tijekom navedenih aktivnosti sudionici će se naučiti služiti mnogim vještinama poput traženja posla, ostvarivanja kontakta s budućim poslodavcima, upoznavanja vlastitih sposobnosti, upoznavanja onoga što poslodavci od njih traže i slično.

Prijaviti se mogu studenti različitih struka (ekonomija, informatika, tehničke i humanističke znanosti, matematika i dr.) te mlade osobe do 30 godina koje su već završile svoje fakultetsko obrazovanje. Na poveznici možete pronaći obrazac za prijavu i ispuniti ga sve do 5. ožujka u 23:59. A svi oni koji žele sudjelovati u speed datingu sa željenim poslodavcima, trebaju poslati svoju prijavu na mail start.up.udruga@gmail.com

Nakon završetka projekta, e-certifikat o sudjelovanju dobit će oni koji su sudjelovali minimalno na jednom cijelom danu i njegovim aktivnostima. Detaljnije o samom natječaju možete pronaći na poveznici

 

Komentari na članak

Vezani članci

Bezvoljnost

Krajnje je vrijeme za odrastanje

Navike koje morate promijeniti prije tridesete

U redu, ova brojka trideset u naslovu članka nije tako zloćudna kako zvuči. Ali nije ni tako daleko! S obzirom na to da smo svake godine sve stariji, pravo je vrijeme za promijeniti životni način i sretnije dočekati tridesete!

Djevojka u vlaku

"Zašto ostati u Hrvatskoj?"

Velike kompanije o prednostima ostanka u Hrvatskoj na Youth Speak Forumu

U četvrtak 12. studenog u zagrebačkom hotelu Westin održao se Youth Speak Forum u organizaciji AIESEC-a. Kroz predavanja i radionice, studentima različitih profesionalnih usmjerenja ukazivalo se na prednosti ostanka u Hrvatskoj.

Erasmus+ logo

Akademska godina 2014./2015.

Službeno otvoren natječaj za Erasmus+ mobilnost studenata

21. veljače je i službeno objavljena vijest o otvaranju natječaja za prijavu na Erasmus+ program za akademsku godinu 2014./2015. Na razmjenu se mogu prijaviti svi redovni i vanredni studenti, pod uvjetom da redovito pohađaju nastavu na stranom fakultetu.

Stolni tenis

Dvodnevno druženje u Zagrebu

„Treneri velikog srca” pomažu djeci s teškoćama odabrati sportsku disciplinu po mjeri

Vodeći se osnovnim ljudskim pravom da bavljenje sportom ne smije biti povlastica, već pravo dostupno svima, kroz projekt „Treneri velikog srca” održat će se dinamičan Orijentacijski i inovacijski dvodnevni kamp u Zagrebu za djecu s teškoćama u razvoju.

Regionalna konferencija Europskog parlamenta mladih u Zagrebu

Regionalna konferencija Europskog parlamenta mladih u Zagrebu

Mladi argumentirano raspravljali o važnim temama vezanim za Europsku uniju

Na konferenciji u Zagrebu mladi su iznosili svoje stavove vezane uz različite teme iz područja Europske unije. Raspravljalo se o održivosti ribolova, zelenoj politici i služenju vojnog roka za žene.