Stručna konferencija

Budućnost ugodnog stanovanja upoznat će svi zainteresirani studenti

BUS2018

– Na ovogodišnjoj konferenciji slušamo koje tehnologije i kreativna rješenja koristiti pri projektiranju i gradnji te koliko su one realizirane u Hrvatskoj. Tijekom cjelodnevne konferencije svi sudionici dobit će najrelevantnije informacije o trendovima i problemima u energetici te potencijalnim rješenjima. Unutar tri glavna bloka održat će se desetak predavanja koja će se baviti temama poput odnosa arhitekture i zdravlja, BIM-a i njegove primjene, električnih vozila... – poručuju iz SUPEUS-a.

SUPEUS organizira 8. BUS 2019 – Budućnost ugodnog stanovanja, besplatnu cjelodnevnu stručnu konferenciju za studente i sve one koje zanima edukacija o aktualnostima iz svijeta energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i održive gradnje. Održat će se u subotu, 18. svibnja 2019, od 9:30 na Arhitektonskom i Građevinskom fakultetu.

– Na ovogodišnjoj konferenciji slušamo koje tehnologije i kreativna rješenja koristiti pri projektiranju i gradnji te koliko su one realizirane u Hrvatskoj. Tijekom cjelodnevne konferencije svi sudionici dobit će najrelevantnije informacije o trendovima i problemima u energetici te potencijalnim rješenjima. Unutar tri glavna bloka održat će se desetak predavanja koja će se baviti temama poput odnosa arhitekture i zdravlja, BIM-a i njegove primjene, električnih vozila... – poručuju iz organizacije.

Konferencija je podijeljena na 3 bloka: Moderna rješenja, Integracija BIM-a, Ususret budućnosti. Između blokova planirane su pauze u kojima je moguće steći nova poznanstva, ostvarivanje kontakta između studenata, stručnjaka i tvrtki te networking.

Na prethodnih sedam BUS-eva ukupno je sudjelovalo preko 1750 studenata i 70 predavača, isključivo vrhunskih profesora i prepoznatih stručnjaka iz raznih tvrtki i institucija, a projekt je kao vrijedan i kvalitetan dosad prepoznalo preko 40 tvrtki. .

SUPEUS – Studentska udruga za promicanje energetske učinkovitosti i savjetovanje – interdisciplinarna je udruga studenata koja objedinjuje različite tehničke i znanstvene discipline te stručne izvore, dotičući se aktualnih grana tehnologije, znanosti i gospodarstva. Više informacija o njenom radu možete pronaći na službenoj stranici i društvenim mrežama, a dodatne informacije o ovogodišnjoj konferenciji, kao i o postupku prijave, na službenoj web-stranici projekta

Komentari na članak

Vezani članci

Francuski paviljon

AEGEE Zagreb

Konferencija European Planning Meeting u zagrebačkom studentskom centru

AEGEE je jedna od najvećih interdisciplinarnih studentskih organizacija u Europi koja promovira europsku svijest preko studentske mobilnosti, komunikacije i integracije između studenata Europe.

Team konferencija

Šesta po redu

Team-konferencija u Mađarskoj

Posjetitelji Team-konferencije dobit će mogućnost razmjene iskustava, ali i ostvarivanja kontakta sa stranim stručnjacima.

World Mobile Congress 2014.

Mobile World Congress 2014.

Uskoro počinje najveći svjetski mobilni događaj

Uskoro počinje najveći svjetski mobilni događaj Mobile Word Congress 2014. koji će se održati u Barceloni te ugostiti vodeće stručnjake iz svijeta mobilne industrije.

Sveučilište u Zagrebu

Regionalna suradnja mladih znanstvenika

Sveučilište u Zagrebu domaćin 16. Ljetne škole Podunavske rektorske konferencije

Znanstvenici s nekoliko sveučilišta iz regije na Sveučiluštu u Zagrebu održat će predavanja mladim znanstvenicima zainteresiranima za Podunavlje.

Studentica

Dvodnevna konferencija za mlade

ESN Zagreb oblikuje poduzetničke sposobnosti studenata

Dvodnevna konferencija o poduzetništvu mladih „Employ your Skills" naglasak stavlja na profesionalizaciju vještina i usmjeravanje budućnosti još u studentskoj i mladenačkoj dobi.