LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj za kreativce

Bogata nagrada za vizualni identitet povodom 20. rođendana Radio Studenta

Pozivaju se kreativci da se okušaju u izradi vizualnog identiteta za 20. godišnjicu Radio Studenta. Rok za dostavu prijedloga je 2. listopada 2016. godine.

Pozivaju se kreativci da se okušaju u izradi vizualnog identiteta za 20. godišnjicu Radio Studenta. Rok za dostavu prijedloga je 2. listopada 2016. godine.

Radio Student ove godine slavi jubilarni rođendan. Povodom istog organizira niz aktivnosti kojima će obilježiti ovu okruglu brojku. Središnji događaj 2016. bit će veliki rođendanski koncert koji će se održati krajem studenog. No, njime će tek započeti prava proslava u kojoj ćete uživati nekoliko mjeseci i lakše dočekati proljeće.

Upravo zbog toga što Radio priprema najluđu rođendansku proslavu ikad, objavljen je otvoreni natječaj u kojem se pozivaju svi kreativci da se okušaju u izradi vizualnog identiteta za 20. godišnjicu.

Pristigle radove na natječaj mora biti moguće aplicirati na sljedeće materijale:

  • Plakat za koncert (format nije zadan). Na plakatu je potrebno predvidjeti prostor za datum i vrijeme događanja te izvođače (četiri benda i četiri DJ-a)
  • Majice i ostali merchandise (rizle, šibice, čaše itd.)
  • Banner za web (veći i manji)
  • Prikladni font koji će se koristiti za potrebe flyera i programske knjižice
  • Label/znak/logo koji će se aplicirati na fotografije, plakate ostalih događanja pod pokroviteljstvom Radija i sl., a koji će ga svojom simbolikom jasno predstavljati
  • Sticker/pečat kojim se komunicira 20. godina Radio Studenta, a koji će svojom simbolikom jasno predstavljati Radio
  • Kao svojevrsna nit vodilja pri izradi koncepta neka vam bude moto Radio Studenta: Radio koji nije za svakoga

Ne zaboravite da je Radio Student neprofitni medij koji, osim što ima izvrstan glazbeni program, kontinuirano promiče vrijednosti civilnog društva i aktivizam, te se zalaže za promicanje i zaštitu ljudskih prava, toleranciju, borbu protiv nasilja i očuvanje okoliša. Stoga će se posebno dobrima ocijeniti oni radovi koji svojim izričajem uspiju predočiti upravo ove vrijednosti, koje čine samu bit radija.

Osim planetarne popularnosti i titule najvećeg dizajnerskog podviga u posljednjih dvadeset godina, autoricu ili autora odabranog vizualnog identiteta očekuje nagrada od 2500 kn. Ostali prijedlozi bit će izloženi na izložbi povodom 20. rođendana Radio Studenta.

Rok za dostavu prijedloga je 2. listopada 2016. godine Za sve detaljnije informacije, slobodno kontaktirajte: rs@radiostudent.hr.

FOTO: RADIO STUDENT