Centar za rehabilitaciju otvara vrata znatiželjnima

Bogat program povodom 54 godine Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta

ERF

Od 15. do 17. travnja održat će se 2. Međunarodni kongres studenata Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, dok Udruga studenata socijalne pedagogije - PUPOVCI i ove godine organizira tulum u KSET-u na koji su svi pozvani.

U četvrtak 14. travnja 2016. Centar za rehabilitaciju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta otvorit će vrata svima koji žele upoznati bogatu praksu i raznolike programe te projekte koje Centar provodi. Tako će ERF obilježiti 54. obljetnicu svoga postojanja, a istog dana predviđena je i svečana sjednica Fakultetskog vijeća. 

Osim toga, od 15. do 17. travnja održat će se 2. Međunarodni kongres studenata Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta ERFUSS 2016., a Udruga studenata socijalne pedagogije - PUPOVCI i ove godine organizira SOC.PED.+ 2016 u KSET-u s početkom od 20 sati. Riječ je o partyju na koji su svi pozvani. Ulaz je besplatan uz člansku iskaznicu Kluba studenata elektrotehnike koju je moguće nabaviti besplatno u KSET-u. Inače, redovna cijena je pet kuna na dan događaja. 

Također, na ERF-u će se od 14. do 17. travnja moći nabaviti majice i kemijske olovke s logom humanitarne akcije Dina za Anđele u sklopu koju će studentica druge godine preddiplomskog studija Rehabilitacija, Dina Levačić, na dan grada Splita plivati 20 kilometara od Trogira do Splita s ciljem podizanja svijesti o potrebama osiguravanja rehabilitacije i podizanja životnoga standarda djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom. Prikupljena sredsva namijenjena su udruzi Anđeli

Komentari na članak

Vezani članci

žrtve fašizma

Na današnji dan

Akcija stadion – studentski otpor fašizmu

Za vrijeme Drugog svjetskog rata u Zagrebu proširila se priča o hrvatskim studentima koji su zaštitili Židove i Srbe

TIMES CASE STUDY NATJECANJE

Istakni se u masi studenata inženjerstva i otputuj na polufinale u Ankaru:

TIMES CASE STUDY natjecanjem do puta u Tursku!

ESTIEM LG ZAGREB pruža ti priliku da pokažeš kako najbolje možeš razmišljati „izvan okvira" i dobivati titulu najboljeg studenta inženjerstva u Europi!

Predavanje na fakultetu

Vodič za nove studente

Prvi tjedan na fakultetu: pojmovnik za brucoše

Svaki novi student prvog će se tjedna na fakultetu osjećati malo zbunjeno. Studentski svijet donosi velike promjene u život svakog brucoša. Jedna od njih su i neki novi termini s kojima se studenti prve godine počinju upoznavati već prvog tjedna nastave.

Studentski aktivizam

Analiza tjedne ankete

Zašto studenti nisu više upućeni u rad studentskih tijela?

Pitali smo vas: ''Koliko ste upoznati sa radom nadležnih zborova (Hrvatski studentski zbor, Studentski zborovi Sveučilišta i sl.)?'', a osim toga, donosimo vam i informacije koja su to tijela koja zastupaju studente.

Gledanje letka

Institut za razvoj obrazovanja

Savjetovanje o studiranju u SAD-u i studiranju na CEU-u u Budimpešti

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) u lipnju i srpnju organizira niz obrazovnih savjetovanja i tečajeva koji će pripremiti učenike i studente za uspješno polaganje potrebnih testova i prijavu na američka sveučilišta.